pirat Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Skarpetki z ptakiem, fiu, fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 @Wuj John Partridge bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jak sama nazwa wskazuje, (John) Partridge:-) Edit: Blekit pierwszy:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 @Wuj John Partridge bodajże Tak jest! Dzięki Blekit! Edit: hmmm, w sklepie droższe niż pantherella:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 W Bielsku-Białej znalazłem bordowe penny loafers C&J UK7 i czarne double monki JL UK11. Do loafersów się mierzyłem, jednak niestety były za małe. Cena C&J tak jak w Warszawie również 329 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuner Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Cena C&J tak jak w Warszawie również 329 zł? Tak, 329 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 W Łodzi takie Edward Green za 799 zł. Warto? (Jest jeszcze 42 - ale rozmiarówka chyba trochę zaniżona). Oprócz tego dużo G&B po 199 i 249. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A ktore modele G&B i jakie rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jeżeli chcesz je kupić bo Ci się podobają to bardzo warto, jeśli tylko dlatego że to Edward green to zastanowiłbym się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 G&B kilka modeli, m. in. monki Rozmiary na pewno 43, 44, 45. Także brązowe. A EG mi się podobają. Leżą idealnie - 44,5 (normalnie noszę 44). Tylko nie wiem, czy jestem mentalnie gotowy na wydanie 800 zł na buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Są jakieś gordony w rozmiarze 42 ? Monki trochę słabe . Przynajmniej z tej perspektywy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 John Lobb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 42 G&B IMO świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonkrulewicz Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 42 G&B IMO świetne! kojarzy mi się, że to model z tańszej kolekcji. Uważałbym jeśli chodzi o jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jeżeli nie weźmiesz tych Edwardów dla siebie to odezwij się do mnie, chętnie je wezmę z przedpłatą i dorzucę za wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Sylwek, te EG kosztują 1/3 ceny telefonu, który używasz, a posłużą dłużej. Bardzo fajne, bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Jaka cena za te gordony ? Jeśli to model Fabian to bym wziął , Lorenzo i inne nie warto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 A jakies w rozmiarze 40? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Bartek - telefon mam za darmo Ale biorę je. G&B są z tych tańszych - ale lotniki za 250 zł to chyba ok cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Bartek - telefon mam za darmo Ale biorę je. G&B są z tych tańszych - ale lotniki za 250 zł to chyba ok cena. Jeśli lotniki to model Fabian to cena w porządku . Dokładniej się przyjrzałem , to model Lorenzo szyty Blakiem , też z tych tańszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Chyba wszystkie Gordony, które są teraz w łódzkim TK są szyte blake. Ale nie wiem, gdzie można kupić jakiekolwiek sensowne buty za 200-250 zł...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Okazyjnie / Ebay / Allegro / Tkmaxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Bartek - telefon mam za darmo Ale biorę je. G&B są z tych tańszych - ale lotniki za 250 zł to chyba ok cena. Bardzo dobra decyzja, niech służą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Santino Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Okazyjnie / Ebay / Allegro / Tkmaxx No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PGozdek Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Na Marszałkowskiej jedynie buty Johna Varvatosa, ale nie wiem czy w ogole warto to rozważać, same buty wyglądają solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi