Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 16 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Wczoraj wieczorem odebrałem takie oto pudełeczko a w nim czarny, lakierowany waran, klejony bez przeszyć. Tak prezentuje się na ręku Od dawna jestem wielkim fanem prac Filipa, które do tej pory znałem tylko z pięknych zdjęć. Jednak żadne zdjęcie nie jest w stanie oddać rzeczywistej i nietuzinkowej urody pasków, które wykonuje. Jakość wykonania, klasa, a komfort noszenia bajkowy. W stu procentach podtrzymuję to co napisałem kiedyś na blogu Filipa: dla mnie są to małe dzieła sztuki. Jakość wykonanych przeze mnie zdjęć, mierna jak zawsze, dlatego czekam aż Mistrz udostępni te, które zrobił w pracowni. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Piękna robota i rewelacyjny zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Bach niestety nie przetrwał próby GLS… 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Super. To jest hobby tzn. tak jak np. kolekcjonowanie piór ? Limitowane egzemplarze, kolekcje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Nie, to akurat było „fajne, chcę je mieć” Choć akurat te filiżanki to były limitowane edycje. Ale rozglądam się już za następnymi - pewnie skuszę się na wymarzone Versace… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dapi Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Czyli jest taki "zawód" jak kolekcjonowanie filiżanek Ja kolekcjonuje pióra wieczne i kolejki - obydwa hobby są niestety szalenie kosztowne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2016 Pochwal się piórami - ja już od długiego czasu się rozglądam Też lubię ładne… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tordal Napisano 18 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2016 Nie będę gorszy - Rosenthal Sanssouci 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 20 Czerwiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Wczoraj wieczorem odebrałem takie oto pudełeczko Podepnę się ze swoimi fotkami: To dzieło tego samego Wykonawcy (to skórzane, bo to stalowe nie, ale niewykluczone, że jakby tak dobrze przysiadł to i coś takiego by zmajstrował). Kajman, przepiękny, wygodny i uszyty po mistrzowsku. Cieszy, że w czasach kiedy pozornie ostatnia prawdziwa skóra (nie mylić z genuine leather) zatonęła na rosyjskim statku, a umiejętność pracy w skórze zachowała już jedynie rasa żółta, są jeszcze Exoxe, Niestroj Leatherworks czy JFSzymaniak ze skórami z prawdziwego zdarzenia, profesjonalnym warsztatem, a wszystko to często wieczorem po pracy na etacie, kiedy statystyczny forumowicz padnięty nie myśli o niczym innym jak o dwóch solidnie nachmielonych rzemieślniczych i kolejnym odcinku "House of Cards". Do tego obsługa według najlepszych standardów klasycznej męskiej elegancji. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2016 Dziękuję za dobre słowo (to do Krystiana również), niech się nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 23 Czerwiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Dla jednych etui na iPada, dla innych wielki cardholder, tak czy owak kolejne piękne dzieło Darka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a4ry Napisano 6 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lipiec 2016 Takie mydełko, żal się nie pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 7 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Jak ja uwielbiam prace Filipa! "Sesję" zdjęciową miałem zrobić jutro, ale nie wytrzymałem, cieszę się jak małe dziecko. Oto pacjent, kupiony jakiś czas tamu właśnie dzięki Filipowi I skóra, w której zakochałem się od pierwszego wejrzenia: rudy, nubukowy kajman. I piękne zrogowacenia Jak dla mnie, kolejne małe dzieło sztuki. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 @waski ja dodatkowo się cieszę że lepsze zdjęcia zrobiłeś, bo często fajne rzeczy które tu pokazujesz nie robiły takiego wrażenia właśnie ze względu na słabe fotografie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Capo miał rację, miałem zapaćkany obiektyw, chociaż wydawało mi się, że nie mam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 7 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Dzięki Krystian, tak wygląda na naprawdę czystym szkle Canona 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2016 Co tam buty, co tam krawaty... jak Wy mnie wkurzacie!!! ...Definitywnie, w najbliższym czasie muszę odwiedzić Pruszków 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 8 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2016 Czy nowy zegarek też się łapie ? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wincenty Napisano 14 Lipiec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Okulary przeciwsłoneczne The Bespoke Dudes 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Bardzo ciekawe, ja znałem ich jedynie z designu butów Velasca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 14 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2016 Są w ofercie Zaremby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Kolejny ciekawy nabytek spod ręki Mistrza Filipa. Krokodyl nilowy, część grzbietowa. Kolejna skóra, w której zakochałem się od pierwszego wejrzenia. Cytując Mistrza: " pasek wycięty z sąsiadujących kawałków, zwróćcie uwagę na spasowanie wzoru wewnątrz" (fot. eye_lip) A tak prezentuje się na zegarku i zdjęciach robionych przeze mnie Od teleskopów w kierunku sprzączki cieniowany i rygielki I na koniec sam zegarek, który sam w sobie kwalifikuje się do tego wątku. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 I jak zwykle u Pana @waski - tylko jedna dziurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Jedna wąska dziurka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 26 Lipiec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2016 Wąskie dziurki w części grzbietowej są najlepsze;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi