paparazzo Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 @blekit znam powód dla którego nie sprzedał się za granicą i trafił to TKMaxx a następnie przeleżał trochę w polskiej sieci Jeśli wiosna w klasycznej elegancji ma być pod znakiem tego szalika, poproszę od razu lato.Jakby kupić więcej i powiesić w pionie, można by uzyskać całkiem stylową zasłonę retro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 @paparazzo dla mnie szalik to ta sama kategoria co poszetka - akcesoria, w których można sobie pozwolić na trochę więcej, coś z przymrużeniem oka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2015 @Błękit, masz plusa, ale obiecaj, że pokażesz jakąś 'stylówę' z tym szalikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 jasne, jasne.... tak to się wszystko zaczyna.... a za pół roku będzie torby hurtowo "klepał" za co trzymam kciuki! Oby jak najwięcej osób rozpoczęło swoją przygodę z rzemiosłem,wtedy my, konsumenci tylko na tym skorzystamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 @Błękit, masz plusa, ale obiecaj, że pokażesz jakąś 'stylówę' z tym szalikiem Stylizacja musi być koniecznie ze skuterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Nikt z Kolegów nie skusił się na jeansy z limitowanej edycji amsterdamskiego salonu Tenue de Nimes, więc ja się skusiłem:-) PS. Na buty zabrakło już kasy:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Przepraszam, że zapytam ale na jeansach się nie znam - co w nich jest takiego wyjątkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Toutes proportions gardées, to samo co w czarnych oksfordach z wysokiej półki - proste do bólu i inne od tysięcy butów/spodni na ulicach. Japoński denim bardzo wysokiej próby, szyte w rodzinnej manufakturze we Włoszech, świetny krój i wykończenie, minimalizm (brak typowych kontrastujących musztardowych nici). Takie moje less is more;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Przepraszam, że zapytam ale na jeansach się nie znam - co w nich jest takiego wyjątkowego? Paparazzo, on się tylko chwali, że potrafi się zmieścić w rozmiar 32 Jeansy są tylko przykrywką 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 A o vanity sizing słyszał? I o rozciąganiu bawełny? Poza tym, czy to forum dla kobiet żebyśmy się czymś takim chwalili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 potrafi się zmieścić w rozmiar 32 Każdy się zmieści, nie każdy usiądzie i będzie oddychał @lubo, dzięki za wyjaśnienie. Skoro chciałeś brak kontrastu i minimalizm to pewnie zrezygnujesz z podwinięcia, które jednak kontrastować z ciemną barwą spodni będzie. Przyznam, że gdyby nie podwinięcie spodnie wyglądałyby na zdjęciu jak chinosy. Zawsze mi się wydawało, że kontrastująca nić jest częścią definicji jeansów. Wyprowadziłeś mnie z błędu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Tak, masz rację, podwinąłem tylko dlatego, że na razie są za długie; zawsze tak kupuję, bo zawsze się potem kurczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 aż tyle się kurczą? Mnie też brakuje kontrastowej nici, no ale ktoś, kto jak ja kupuje wyłącznie jeansy Aeropostale po jakieś 25$ za parę nie może być autorytetem w tej kwestii. Niech się dobrze noszą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Mnie się ten model bardzo podoba, choć nie na zdjęciu kolegi Lubo69 (pewnie to kwestia światła i jakości zdjęcia- bez urazy ), tylko na tym poniżej (wierzę, że Twoje też tak "w realu" wyglądają/będą wyglądać za parę miesięcy ): 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2015 Tak, one tak wyglądają w świetle dziennym; w "świetle nocnym" to ciemnogranatowy raw denim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Teraz mi się podoba, bardzo ładne spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 14 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 purystyczna tarcza skalana chronografem - o to chodziło 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Krzychu - piękny jest Gdzie kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 To już wiemy, dlaczego kolega Krzysiek sprzedaje zegarki w dziale O-K-S . Piękny, i wolę nie wiedzieć, ile kosztował. Nie znam się na zegarkach, ale po tym widać, że gra w innej lidze niż większość tego, co widać na wystawach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Krzychu - piękny jest Gdzie kupowałeś? dzięki zakup z "zaprzyjaźnionych" źródeł To już wiemy, dlaczego kolega Krzysiek sprzedaje zegarki w dziale O-K-S . Piękny, i wolę nie wiedzieć, ile kosztował. Nie znam się na zegarkach, ale po tym widać, że gra w innej lidze niż większość tego, co widać na wystawach. Rzeczywiście, zegarek pomimo swojej prostoty zwraca na siebie uwagę. Cena nie jest aż tak bardzo wygórowana jakby się można było spodziewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Krzysiek, gratuluje. Choroba zegarkowa minela mi juz jakis czas temu, kiedy zrealizowalem kilka swoich marzen i w zasadzie przestalem bywac na forum kmziz. Ale ten Junghans, a takze wersja "gola", ciagle mi chodza po glowie...Bylem 2 tygodnie temu w Berlinie i bylem bliski zakupu "golasa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Mnie spotkało to samo w Austrii. Niestety musiałem się obejść bez niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Krzyśku, gratulacje. Bardzo lubię ten zegarek i właśnie w wersji z chronografem. Ten minimalizm w wykonaniu Max Billa jest cudowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Lorentz Napisano 15 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Potwierdzam, "goły" też jest sympatyczny 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 15 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2015 Miałem kiedyś starszego Max Bill'a na manualnym werku; żałuję, że sprzedałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi