pafcio0 Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Naprawdę ciekawy ten jedwabny. Faktycznie wygląda jak len. A jaki jest w dotyku? Jak bawełna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 @JMK - pafcio0 chyba niezamierzenie wyręczył mnie w odpowiedzi porównanie do bawełny dość udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 7 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwiec 2015 Odczepiany wykrochmalony kołnierzyk od Darcy Clothing, razem ze spinkami do kołnierzyka vintage. Jak szaleć to szaleć 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Miło co jakiś czas zobaczyć"ciekawy i nietuzinkowy..". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Nawet nie wiedziałbym jak zamontować taki kołnierzyk . Kołnierzyk na jakąś specjalną okazję, rekonstukcję hist.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
whale Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Tak, na ślub. Prawdziwy, nie będący rekonstrukcją historyczną Do koszuli żakietowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Owoce niedawnej wizyty w Bradford. Tweedow bylo wiecej ale czesc jest juz u krawca, cala reszta przyjechala wczoraj na palecie 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Robota dla krawca na ładnych parę lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Ładnie. Czekamy na efekty i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 13 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwiec 2015 Wszystko dla siebie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Wszystko dla siebie kupiłeś? Podziel się Draniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Jak będę miał trochę czasu to wrzucę znaczną część na forum/allegro. Łącznie jest około 700 metrów, myślę, że zostawie sobie może 1/10 całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Post mogący stanowić ofertę handlową skasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Nie samymi tkaninami człowiek żyje, a zatem: Skarpety Gallo, 100% bawełna, to zdecydowanie najcieńsze skarpety jakie kiedykolwiek miałem w rękach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Większość dobrych włoskich firm produkuje skarpety z takich przędz, świetnie sie spisują w czasie wysokich temperatur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Gallo -jedne z najlepszych skarpetek jakich używam,bardzo wysoka jakość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Miler ma power-suit, a ja mam power-shoes : 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Miler ma power-suit, a ja mam power-shoes : Też mi się podobają. Możesz coś powiedzieć o jakości podeszwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Wygląda bardzo solidnie, podwójna podeszwa, wykonanie bez zarzutu - dopiero dwie godziny temu je przywiozłem także niechodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Najładniejsze buty z ich oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Wygląda bardzo solidnie, podwójna podeszwa, wykonanie bez zarzutu - dopiero dwie godziny temu je przywiozłem także niechodzone. Dziękuje. Podwójna podeszwa trochę uspokaja. Kopyto 026 jest dość szerokie. Wziąłeś swój normalny rozmiar, czy 0,5 w dół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Najładniejsze buty z ich oferty. W Twoim stylu, takie kielmanowskie in plus. whitesnake - w zasadzie 8 (czyli 0,5 w dół) pasowała na mnie, ale wziąłem 8.5 bo miały lepsze proporcje i akurat te konkretne 8,5 miały mocniejszy hatchgrain. Do tego na jesień/zimę gruba skarpeta sprawi, że nie będzie problemu jak noga się zmęczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Miler ma power-suit, a ja mam power-shoes : Co to za buty? -- Michał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi