Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Toutes proportions gardées, to samo co w czarnych oksfordach z wysokiej półki - proste do bólu i inne od tysięcy butów/spodni na ulicach.

Japoński denim bardzo wysokiej próby, szyte w rodzinnej manufakturze we Włoszech, świetny krój i wykończenie, minimalizm (brak typowych kontrastujących musztardowych nici). Takie moje less is more;-) 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Przepraszam, że zapytam ale na jeansach się nie znam - co w nich jest takiego wyjątkowego?

Paparazzo, on się tylko chwali, że potrafi się zmieścić w rozmiar 32 ;) Jeansy są tylko przykrywką

• Oceniam pozytywnie 2
Opublikowano

potrafi się zmieścić w rozmiar 32  ;)

Każdy się zmieści, nie każdy usiądzie i będzie oddychał :D

@lubo, dzięki za wyjaśnienie. Skoro chciałeś brak kontrastu i minimalizm to pewnie zrezygnujesz z podwinięcia, które jednak kontrastować z ciemną barwą spodni będzie. Przyznam, że gdyby nie podwinięcie spodnie wyglądałyby na zdjęciu jak chinosy. Zawsze mi się wydawało, że kontrastująca nić jest częścią definicji jeansów. Wyprowadziłeś mnie z błędu. :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Mnie się ten model bardzo podoba, choć nie na zdjęciu kolegi Lubo69 (pewnie to kwestia światła i jakości zdjęcia- bez urazy ;-) ), tylko na tym poniżej (wierzę, że Twoje też tak "w realu" wyglądają/będą wyglądać za parę miesięcy :-P):

pablo2-928x619.jpgpablo5-928x619.jpg

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano

Krzychu - piękny jest :!:

Gdzie kupowałeś?

dzięki :)  zakup z "zaprzyjaźnionych" źródeł ;)

To już wiemy, dlaczego kolega Krzysiek sprzedaje zegarki w dziale O-K-S :). Piękny, i wolę nie wiedzieć, ile kosztował. Nie znam się na zegarkach, ale po tym widać, że gra w innej lidze niż większość tego, co widać na wystawach.

Rzeczywiście, zegarek pomimo swojej prostoty zwraca na siebie uwagę. Cena nie jest aż tak bardzo wygórowana jakby się można było spodziewać ;)

Opublikowano

Krzysiek, gratuluje. Choroba zegarkowa minela mi juz jakis czas temu, kiedy zrealizowalem kilka swoich marzen i w zasadzie przestalem bywac na forum kmziz.

Ale ten Junghans, a takze wersja "gola", ciagle mi chodza po glowie...Bylem 2 tygodnie temu w Berlinie i bylem bliski zakupu "golasa".