Sonfre Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Racja! Brzydkie przyzwyczajenie z biznesowych sektorów, gdzie jest to nagminne Może lepiej: Dobrego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrinceOfWales Napisano 2 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2016 Przepraszam, biję się w pierś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtoo Napisano 9 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2016 Jako nowy, chciałbym się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcflurry Napisano 12 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2016 Witam wszystkich miłośników męskiej elegancji! Po miesiącach przeglądania forum "incognito", pora wyjść z mroku Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Codextb Napisano 13 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2016 Witam serdecznie Koleżanki i Kolegów. Troszkę już z Wami jestem lecz nawet spóźniony winien się przedstawić. Przed 40 i ciągle mlody. Męska elegancja interesuje mnie od dawna ale dopiero od kilku miesięcy uczę się jej na serio. Głównie od Was choć zacząłem od mr Vintage (pozdrawiam). Poznałem już także Kolegę, który, moim zdaniem, tworzy najwspanialsze paski do zegarkow ( także pozdrawiam). Mam nadzieję, że będę miał okazję poznać szersze grono wielbicieli elegancji. Za wszystkie dotychczasowe rady dziękuję a jeśli kogoś urazilem przepraszam. Witajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wachu Napisano 17 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2016 Pierwszy post, więc miejsce odpowiednie aby się przedstawić i przywitać. Mieszkam w mieście "Świętej wieży",pracownik corpo, natomiast w rubryce pasje mogę sobie przypisać żużel i siatkówkę. Trzeba brać odpowiedzialność za całokształt, w tym i za wygląd stąd moja tutaj obecność. Jestem pod wrażeniem zgromadzonej w tym miejscu wiedzy i zamierzam ją wykorzystywać. Część Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Svaigas Napisano 18 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2016 Witam wszystkich użytkowników najlepsze forum męskiego w Polsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azaghal Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Szanowni Panowie i Dostojne Damy, Miło mi jest dołączyć do grona sympatyków klasycznej męskiej elegancji. Mam nadzieję na wiele interesujących i pouczających rozmów na tym forum. Wybaczcie nader pompatyczny ton, ale totalnie nie wiedziałem, jak zacząć powitanie bez używania obrzydłego "Witam" lub zwrotów odnoszących się do pory dnia. Mniej formalnie: Jestem młodym informatykiem / studentem i mieszkam w Warszawie. Niedawno dzięki ustablizowaniu dochodów i pod wpływem kilku znanych tu blogerów zacząłem się bardziej troszczyć o własny styl. Wiele już na temat męskiej mody się nauczyłem dzięki temu forum i liczę na dalszy rozwój mojej wiedzy. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pratt Napisano 20 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2016 W związku z tym, że w dniu jutrzejszym minie rok od czasu kiedy zarejestrowałem się na forum chciałbym się ze wszystkimi serdecznie przywitać. Był to dla mnie rok aktywnego śledzenia wątków na forum i zdobywania obszernej wiedzy z zakresu męskiej elegancji. Przy okazji miałem również przyjemność zapoznania się z kilkoma pozycjami literatury w interesującym nas temacie. Czuję się bardzo wzbogacony przez te wszystkie informacje i oczywiście cały czas kompletuję szafę gentlemana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Dzień dobry, Na imię mam Bartek, zawodowo zajmuje się rynkami finansowym, hobbystycznie literaturą fantastyczną, ale i kwestie męskiej elegancji nieco mnie intrygują, stąd rejestracja tutaj. Parę lat temu udzielałem się trochę na forach zegarkowych, potem jakoś zbrakło czasu, ale rozpoznaję wśród użytkowników Forum parę znajomych nicków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snoop Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 Jako nowy forumowicz witam wszystkich i kłaniam się nisko - Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 To my witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Luty 2016 To my witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojak Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Dzień dobry Mam na imię Wojciech. Przyznaję, że wpisuje się w pewien trend, a mianowicie - na forum dotarłem poszukując wiedzy na temat tego jak elegancko i z klasą wyglądać w dniu ślubu, który zbliża się wielkimi krokami. Pozdrawiam forumowiczów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSlave Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Szanowni Forumowicze, Jestem kolejnym użytkownikiem zarejestrowanym z powodu nadchodzącego ślubu. Natomiast forum przeglądam od około roku poszukując wiedzy o klasycznej męskiej elegancji. Chęć zmiany stylu zaczęła się od butów, a dokładniej od przeczytania artykułu o klasycznym obuwiu. Nauka trwa, garderoba w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanctim Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Witam wszystkich! Jestem współzałożycielem łodzkiego kwartetu klarnetowego MazelTov Clarinet Quartet. Mieszkam w Łodzi, forum przeglądam od prawie roku. Poza muzyką interesuje się również zegarkami i sportami motorowymi. Pozdrawiam S.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Jestem kolejnym użytkownikiem zarejestrowanym z powodu nadchodzącego ślubu.Serwus! Czy przybrany nick ma coś wspólnego z nadchodzącym ślubem? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSlave Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Serwus! Czy przybrany nick ma coś wspólnego z nadchodzącym ślubem? A żeby tylko ze ślubem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 4 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2016 Drodzy Forumowicze, miło mi, że dołączyłem do Waszego grona. Mam nadzieje czerpać z Waszej wiedzy. Z jakim rezultatem? To się okaże. Pozdrawiam Dariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszJakub Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Dzień dobry wszystkim!Bardzo mi miło dołączyć do grona aktywnych użytkowników forum. Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tapir Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Witam drodzy forumowicze. Forum przeglądam od dawna ale dopiero teraz zdecydowałem się na wzięcie aktywnego udziału w jego funkcjonowaniu. Już zdążyłem się wiele nauczyć w kwestii męskiej elegancji a mam nadzieję, że to dopiero początek. Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zumbach_303 Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Witam. Na pewno nic nowego do tego wątku nie wniosę, a jedynie powtórzę po kolegach nade mną. Od jakiegoś czasu śledzę forum, nawet napisałem kilka mniej lub bardziej merytorycznych postów. Jednak dopiero teraz zdecydowałem się przedstawić. Prywatnie miłośnik biegania, lotnictwa, historii najnowszej Polski, student o ograniczonym budżecie, bazujący na niedrogich rozwiązaniach, szukający elegancji na co dzień i inspirujący się zamieszczonymi zestawami w odpowiednich wątkach. Liczę na pomoc Drogich Forumowiczów w kwestiach wszystkiego, co dotyczy męskiej elegancji. Z pozdrowieniami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 10 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2016 Dobry wieczór. Taki już los większości, że najpierw zerka sie anonimowo, a nstępnie chce się przedstawić. Nie inaczej jest w moim przypadku. Nazywam się Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuner Napisano 11 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2016 Dzień dobry.Mam na imię Grzegorz i jest mi niezwykle miło móc dołączyć do grona użytkowników tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1968 Napisano 12 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2016 Szanowni Państwo. Czytam Forum od długiego czasu, uznałem zatem że powinienem w końcu się przedstawić. Mam na imie Andrzej, mieszkam w Świdniku, i kilku obecnych tu forumowiczów znam jak widze z Forum "zegarkowego". Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi