Zajac Poziomka Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Kyle: Nie pisz na tematy polityczne, bo zostaniesz zbanowany! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 10 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2015 Właśnie - sam zastanawiałem się czy nie zgłosić tego posta do moderacji! Mi wpis ze wzmianką o cenniku usług prawniczych KPRP moderacja wycięła z Shoutboxa (nawet nie wiedziałem, że stamtąd się da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarab Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Witajcie mam na imię Jakub, o butach wiem tyle, że nosi się je na nogach:) Czas jednak dorosnąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Witamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian Gołębiewski Napisano 26 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2015 Witam Na forum od dłuższego czasu, ale po raz pierwszy oficjalnie. Z natury miłośnik i wielbiciel tradycyjnego golenia na mokro, klasycznej męskiej elegancji, ale przede wszystkim idealnie wypastowanych butów Na forum od momentu zakupu kilku produktów firmy Saphir Witam i pozdrawiam Wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 27 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2015 Cześć, czuj się jak u siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian Gołębiewski Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Cześć, czuj się jak u siebie! Dziękuję bardzo Tak właśnie zamierzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichałP Napisano 28 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2015 Dzień dobry. Postanowiłem się zarejestrować na forum, bo jestem początkującym miłośnikiem klasycznego obuwia (zwłaszcza brogsów) i poszukuję informacji zarówno w jakim kierunku warto rozwijać tego konika, jak i co robić, by przy swojej intensywnej eksploatacji wszelkiej maści butów cieszyć się nimi jak najdłużej. Elegancją ubioru do wielu użytkowników mi daleko - preferuję smart casual, bo i taki styl najlepiej odpowiada mojemu trybowi życia, ale kto wie... tylko krowa nie zmienia zdania. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbb Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Dzień dobry, Jestem miłośnikiem klasycznej męskiej elegancji. Forum obserwuję od dłuższego czasu, dzisiaj postanowiłem wreszcie się przywitać. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Witam ! Mam na imię Grzegorz , ostatnio zaglądam tu coraz częściej tak więc przyszła pora się ujawnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Witam ! Mam na imię Grzegorz , ostatnio zaglądam tu coraz częściej tak więc przyszła pora się ujawnić Ale "tu" niezbyt często... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Niestety sporo osób podobnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Grudzień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2015 Niestety sporo osób podobnie . Raczej chodzi o słowo "witam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebrus Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Witam serdecznie wszystkich użytkowników Od dłuższego czasu obserwuje forum oraz je czytam. Czas się przedstawić. Jestem Sebastian. Mieszkam w Katowicach. Oprócz dobrego ubioru jestem miłośnikiem flyfishing'u. Przy okazji życzę Wszystkim dużo radości w obecnym już 2016 roku. Pozdrawiam Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 Raczej chodzi o słowo "witam". Witam serdecznie wszystkich użytkowników To chyba walka z wiatrakami; już łatwiej przekonać do butów za ponad 200 zł. W każdym razie witamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebrus Napisano 1 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2016 W takim razie dzień dobry, dobry wieczór. Teraz będzie dobrze. Chyba. A do butów za ponad 200 zł nie trzeba przekonywać tych co widzą, czuja, że warto. A z niedowiarkami nie wygrasz. Miłego wieczoru i dziękuję za zwrócenie uwagi za tak niefortunne niedopatrzenie. Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarab Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Panowie, jestem tu nowy i pewnie zaraz zostanę zakrzyczany/nielubiany/wywalony - trudno będę żyć dalej. Osobiście również przywitałem się formą "WITAJCIE" (której tak nie lubicie), dlaczego to zrobiłem... niech no pomyślę... już wiem. Tak wygląda rejestracja nowego użytkownika: 1. Rejestruje się i przyzwyczajony z innych portali szuka działu "przywitaj się". 2. Otwiera temat na pierwszej stronie by zobaczyć, czy w pierwszym poście nie ma jakiegoś regulaminu. Czyta tam: Witam na forum.bespoke.pl /..../ Gospodarz sam przyjął formę Witam. 3. Następnie przegląda kilka pierwszych powitań i przez najbliższych kilkadziesiąt stron czyta witam, witajcie, cześć, siema... i kilka razy dzień dobry. Wątpię by ktokolwiek dotrwał do strony, gdzie po raz pierwszy pojawia się link do wypowiedzi prof. Bralczyka i uwag "starszych" użytkowników w kierunku "młodych". (Była kiedyś ciekawa dyskusja na temat Witam między prof. Miodkiem, prof. Bralczykiem i prof. Markowski na temat tej formy, skrótowo opisana w internecie. Ostatni z językoznawców jest najmniej krytycznie nastawiony do formy Witam a prof. Bralczyk jest najbardziej zagorzałym jej przeciwnikiem.) 4. Klika formę "odpowiedz' i pisze to co w OGÓLNYM standardzie zauważył czyli : Witam, nazywam się.... Jeżeli szanowni Panowie pozwolą to zaproponuję by zamknąć ten temat, przenieść do Archiwum i otworzyć nowy z regulaminem i NOWYM ogólnie przyjętym STANDARDEM. p.s. Nie jestem miłośnikiem formy Witaj, choć uważam, że tak weszła w życie, że jak pokolenie 20+ będzie pokoleniem 40+ to forma ta stanie się równie powszechna jak dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Gospodarz używa formy witaj właśnie dlatego, że jest gospodarzem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 3. Następnie przegląda kilka pierwszych powitań i przez najbliższych kilkadziesiąt stron czyta witam, witajcie, cześć, siema... i kilka razy dzień dobry. Wątpię by ktokolwiek dotrwał do strony, gdzie po raz pierwszy pojawia się link do wypowiedzi prof. Bralczyka i uwag "starszych" użytkowników w kierunku "młodych". Nie trzeba tego czytać, to trzeba wiedzieć. Z drugiej strony walka z "witam" to zadanie dla Don Kichot'a nie do naprawy w tym świecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarab Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Gospodarz używa formy witaj właśnie dlatego, że jest gospodarzem Nie masz racji. edit: Jednak masz:) Nie zmienia to jednak faktu, że w kolejnych ostach czytamy witaj wielokrotnie i próba zmiany tego obyczaju NAGLE jest bezsensowna i skazana na porażkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Nie masz racji. edit: Jednak masz:) Nie zmienia to jednak faktu, że w kolejnych ostach czytamy witaj wielokrotnie i próba zmiany tego obyczaju NAGLE jest bezsensowna i skazana na porażkę. Tak samo jak przekonanie ludzi do noszenia butów GYW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Tak samo jak przekonanie ludzi do noszenia butów GYW Coś w tym jest. Dziś na Onecie pod artykułem o zakupoholizmie taki komentarz można znaleźć: Wychodzi na to, że jesteśmy forum "odchyleńców" (i to nie jest odosobniona opinia patrząc na reputację komentarza) No ale koniec tego offtopu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PeppeShoes Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 Dzień Dobry wszystkim w kolejnym, lepszym Nowym Roku! Jako, że temat służy do przedstawiania się, ale nie chciałbym aby mój post przyjmował formę reklamę, XXXXXXXXXXXXXXXl Do zobaczenia w kolejnych tematach! Edyt.: MOD reklama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 To pisał pod pseudonimem świadomy użytkownik naszego forum, który już wiedział, że buty za tysiąc złotych to jednak kompromis:-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 2 Styczeń 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2016 On by na pewno dołożył 300 złotych do Yanko 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi