Serwacy Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2014 Wprawdzie przywitałem się już wczoraj ( w dziale o zegarkach) ale dopiero teraz znalazłem właściwy wątek więc pomyśłałem że wypada zrobić to jak należy. Trafiłem tu poprzez znajomych z klubu KMZiZ i czytałem to forum już od jakiegoś czasu. Uważam że to bardzo dobry pomysł żeby promować klasyczną ponadczasową elegancję, szczególnie w dzisiejszych czasach charakteryzyjących się szeroko pojętą byle jakością. Pozdrawiam ! Artur Wielu z nas podziela Twój pogląd Witaj Arturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 7 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2014 Dzień dobry. Jak chyba w przypadku wielu to nie jest mój pierwszy wpis. Wiedziałem o istnieniu tego formu od jakiegoś czasu, ale dopiero niedawno zacząłem je porządnie czytać. Chciałem zamówić swoje pierwsze buty z zagranicy i zdaje się, że szukałem informacji nt. rozmiarów oraz chciałem poznac opinie. Teraz psychicznie przygotowuję się do "Co mam dziś na sobie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 8 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2014 Dzień dobry, Na forum trafiłem jeszcze w zimie, od tego czasu czytam, douczam się i stopniowo uzupełniam garderobę. Przed sezonem zimowym będę miał kilka pytań do zadania, więc postanowiłem się ujawnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hunter25 Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Witam Wszystkich, Jestem tu nowy jako piszący ale jako czytelnik jestem z Wami od dawna. Pozdrawiam serdecznie Dominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 9 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2014 Witamy Kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x5c Napisano 10 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2014 Dzień dobry, cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Janek@ Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Dzień dobry, Dotychczas sporadycznie odwiedzałem BwB. Dziś postanowiłem się zarejestrować, żeby czynnie uczestniczyć w dyskusjach. Zacząłem niestety niefortunnie, bowiem od razu podałem linka do swojego bloga. Wytknięto mi już, że było to zachowanie niestosowne. Krytykę przyjmuję z pokorą i będę ostrożny w reklamowaniu się. Zależy mi bowiem przede wszystkim na rozmowie o tematach, które mnie pasjonują. A stylowe ubieranie się jest jednym z tych tematów. Interesuje mnie także polityka i ekonomia i boleję nad tym, że obecnie tak mało ludzi używa mózgu do analizowania otaczającej rzeczywistości. Bryki podsuwane przez specjalistów od robienia wody z mózgu, niezwykle mnie irytują, a poprawność polityczna doprowadza do szału. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę zrozumienie i bratnie dusze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Witam serdecznie Janek@ napomknę tylko, że Stowarzyszanie But w Butonierce , które administruje niniejsze forum jest organizacją apolityczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek Napisano 19 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2014 Szanowni Państwo, Z pewnym opóźnieniem, gdyż zdążyłem już udzielić się w innym wątku, chciałbym się przywitać. Nazywam się Przemek, studiuję filozofię (na pytania co po tym można robić, odpowiadam, iż to samo co przed, niczego to nie ogranicza, choć może zniechęcać do pewnych działań a do innych wręcz przeciwnie) i od jakiegoś czasu zwiększam świadomość swojego bytownia w kwestii zachowania, kultury i ubioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tempel Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Dzień dobry. Trafiłem na forum bo ... zacząłem patrzeć w lustro na siebie po tym, jak znalazłem blog Michała . Mam dużo do zrobienia z własna garderobą, choć pierwsze kroki już poczynione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 31 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2014 Dzień dobry. Trafiłem na forum bo ... zacząłem patrzeć w lustro na siebie po tym, jak znalazłem blog Michała . Mam dużo do zrobienia z własna garderobą, choć pierwsze kroki już poczynione Cześc! Też trafiłem tutaj z blogu Michała. Powodzenia w tworzeniu własnej garderoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smurv Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Cześć! Jestem nową osobą od skór na tym forum, bynajmniej nie z Łodzi a z Gdyni. Forum znam od dawna i zawsze było mi bliskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cravatte26 Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 Chcialem Was prosic o opinie i rade. Chce zamowic pierwszy garnitur. Mysle o Macaroni Tomato, bo estetycznie mi to odpowiada. Czy ktos z Was szyl juz u niego? Jakie sa Wasze opinie? BEde wdzieczny za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 15 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2014 To nie ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Revizor Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Witam Wszystkich, Miło będzie Was poznać. Czytam forum od jakiegoś czasu, a trafiłem tu z blogu Michała. Pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2014 Witaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Longin Napisano 25 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Wrzesień 2014 Dobry wieczór Forum czytam od dawna, teraz postaram się zwiększyć swoją aktywność. Pozdrawiam, Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2014 Dzień dobry:) Witamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilesVagus Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Dzień dobry, forum czytam sporadycznie, ale już od przeszło roku. To jak Panowie się ubierają na tyle mi się podoba, że zaglądam tu coraz częściej, stąd też mój post w powitaniach. Może uda mi się kiedyś dołączyć do jakiejś dyskusji. Miłego dnia życzę, AK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Cześć : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aember Napisano 2 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2014 Dobry wieczór! Podczytuję Was od dłuższego czasu, ale niniejszym w końcu się ujawniam Dzięki za dotychczasową pomoc i z góry dzięki za to co od Was jeszcze wyciągnę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafi Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Witam wszystkich! Mam na imię Rafał i jestem z Poznania, forum butwbutonierce czytuję od dłuższego czasu więc przyszła pora w końcu na rejestrację . Mam nadzieję że będę w dalszym ciągu znajdował tutaj wiele porad i inspiracji stylistycznych. Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Witam, równie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solid Napisano 18 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2014 Witam Czytam, przeglądam, postanowiłem dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timelesselegance.pl Napisano 29 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2014 Witam! Również postanowiłem dołączyć. Forum ma świetną i naprawdę dużą bazę wiedzy za co oczywiście gratuluje! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi