Skocz do zawartości

Przedstaw się na forum

macaroni

Rekomendowane odpowiedzi

Wprawdzie przywitałem się już wczoraj ( w dziale o zegarkach) ale dopiero teraz znalazłem właściwy wątek więc pomyśłałem że wypada zrobić to jak należy.

Trafiłem tu poprzez znajomych z klubu KMZiZ i czytałem to forum już od jakiegoś czasu. Uważam że to bardzo dobry pomysł żeby promować klasyczną ponadczasową  elegancję, szczególnie  w dzisiejszych czasach charakteryzyjących się szeroko pojętą byle jakością.

Pozdrawiam !

Artur

Wielu z nas podziela Twój pogląd :) Witaj Arturze

Dzień dobry.

Jak chyba w przypadku wielu to nie jest mój pierwszy wpis. Wiedziałem o istnieniu tego formu od jakiegoś czasu, ale dopiero niedawno zacząłem je porządnie czytać. Chciałem zamówić swoje pierwsze buty z zagranicy i zdaje się, że szukałem informacji nt. rozmiarów oraz chciałem poznac opinie. Teraz psychicznie przygotowuję się do "Co mam dziś na sobie". :)

• 2 weeks later...

Dzień dobry,

Dotychczas sporadycznie odwiedzałem BwB. Dziś postanowiłem się zarejestrować, żeby czynnie uczestniczyć w dyskusjach. Zacząłem niestety niefortunnie, bowiem od razu podałem linka do swojego bloga. Wytknięto mi już, że było to zachowanie niestosowne. Krytykę przyjmuję z pokorą i będę ostrożny w reklamowaniu się. Zależy mi bowiem przede wszystkim na rozmowie o tematach, które mnie pasjonują. A stylowe ubieranie się jest jednym z tych tematów. Interesuje mnie także polityka i ekonomia i boleję nad tym, że obecnie tak mało ludzi używa mózgu do analizowania otaczającej rzeczywistości. Bryki podsuwane przez specjalistów od robienia wody z mózgu, niezwykle mnie irytują, a poprawność polityczna doprowadza do szału. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę zrozumienie i bratnie dusze.

Szanowni Państwo,

Z pewnym opóźnieniem, gdyż zdążyłem już udzielić się w innym wątku, chciałbym się przywitać. Nazywam się Przemek, studiuję filozofię (na pytania co po tym można robić, odpowiadam, iż to samo co przed, niczego to nie ogranicza, choć może zniechęcać do pewnych działań a do innych wręcz przeciwnie) i od jakiegoś czasu zwiększam świadomość swojego bytownia w kwestii zachowania, kultury i ubioru.

• 2 weeks later...

Dzień dobry. Trafiłem na forum bo ... zacząłem patrzeć w lustro na siebie po tym, jak znalazłem blog Michała . Mam dużo do zrobienia z własna garderobą, choć pierwsze kroki już poczynione ;-)

Cześc! Też trafiłem tutaj z blogu Michała. ;) Powodzenia w tworzeniu własnej garderoby! 

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Witam wszystkich!

Mam na imię Rafał i jestem z Poznania, forum butwbutonierce czytuję od dłuższego czasu więc przyszła pora w końcu na rejestrację :-P . 

Mam nadzieję że będę w dalszym ciągu znajdował tutaj wiele porad i inspiracji stylistycznych.

Jeszcze raz witam serdecznie wszystkich.

• 2 weeks later...