Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Bardzo dziękuję Panowie za zaproszenie, ale obawiam się, że mógłbym się czuć 'nieadekwatnie' w gronie forumowej awangardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Koval, witaj w klubie, mam to samo z tą szafą...zaraz po przeczytaniu forum. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Bardzo dziękuję Panowie za zaproszenie, ale obawiam się, że mógłbym się czuć 'nieadekwatnie' w gronie forumowej awangardy... Po kilku shotach żytniej poczujesz się bardzo adekwatnie, zapewniam, bo najbardziej 'awangardowi' koledzy z forum zaliczają się zarazem do największych ochlapusów w tym towarzystwie. Poszukaj w jednym z wątków opowieści o finale bodaj trzeciego spotkania forumowego - ja z niego uciekłem po sześciu browarach, ale dla pozostałych kolegów impreza dopiero zaczęła się rozkręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Chcesz powiedzieć, że 'twarde jądro' forum to w istocie 'zakamuflowana opcja alkoholowa' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Chcesz powiedzieć, że 'twarde jądro' forum to w istocie 'zakamuflowana opcja alkoholowa' Ty lepiej tutaj o jądrach nie gadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Chcesz powiedzieć, że 'twarde jądro' forum to w istocie 'zakamuflowana opcja alkoholowa' Ty lepiej tutaj o jądrach nie gadaj jak tylko wcisnąłem 'wyślij', to już wiedziałem, że 'jądro' bez echa nie przejdzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Chcesz powiedzieć, że 'twarde jądro' forum to w istocie 'zakamuflowana opcja alkoholowa' Ty lepiej tutaj o jądrach nie gadaj jak tylko wcisnąłem 'wyślij', to już wiedziałem, że 'jądro' bez echa nie przejdzie ... Każdy wciska, a potem się dziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Ty lepiej tutaj o jądrach nie gadaj jak tylko wcisnąłem 'wyślij', to już wiedziałem, że 'jądro' bez echa nie przejdzie ... Każdy wciska, a potem się dziwi Rzekłaś Waćpan, takoż o wybaczenie upraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 A to już inna rozmowa, trzeba będzie wie Pan sprawę przemyśleć i w gronie Mastersów przedyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 A to już inna rozmowa, trzeba będzie wie Pan sprawę przemyśleć i w gronie Mastersów przedyskutować Od razu widać, że ludzki Pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Na forum stawiamy na życzliwość. To nasza dewiza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Na forum stawiamy na życzliwość. To nasza dewiza. jasne, jasne - trochę już czytam to forum i niektóre przykłady tej 'życzliwości' - takiej konstruktywnej (zwłaszcza w tematach: 'krótkie pytanie...' 'CMDS' czy 'forumowej poradni...' robią wrażenie... ...choć faktycznie niektórzy aż się proszą o takie 'życzliwe' potraktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 ...choć faktycznie niektórzy aż się proszą o takie 'życzliwe' potraktowanie Jak ktoś prosi to dostanie. "Panie tu się mięsem handluje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2011 Koval, witaj w klubie, mam to samo z tą szafą...zaraz po przeczytaniu forum. Pozdro. no tak - ale czy tak, jak ja - wogóle nie masz się w co ubrać?! (dawno temu oddałem bardzo fajną, klasyczną marynarkę - bo siostra śmiała się, że wyglądam jak w ubranku od młodszego brata; myślę że gdybym ją zachował, to dziś trzeba by zwężać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Czy ktos moze polecic sklep internetowy gdzie mozna kupic niespotykane spinki do mankietow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Czy ktos moze polecic sklep internetowy gdzie mozna kupic niespotykane spinki do mankietow? Kolega Damiance z naszego forum ma w swojej ofercie nietuzinkowe spinki. Przejrzyj dział ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystian Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davero Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witam wszystkich . Forum Bespoke poczytuję już od jakiegoś czasu. I jak dotąd - jako ciągle początkującemu w materii męskiej mody z okolic nieco oddalonych od t-shirtów i wytartych jeansów - czytanie mi wystarczało. Potrzeba nadeszła jednak więc na początek oficjalnie kłaniam się i pozdrawiam . A przy okazji i dziękuję za to, czego mogłem się od Was dotąd dowiedzieć. Mam nadzieję, że wszystkim święta dopisują dobrym, spokojnym, ciepłym czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 25 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2011 Witamy świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucru Napisano 26 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2011 Witam serdecznie. Na forum trafiłem w poszukiwaniu artykułów traktujących o elegancji, głównie za sprawą Zakazanego Imperium (już niedługo zamierzam sobie sprawić koszulę z białym kołnierzykiem ). Do tej pory tylko śledziłem Wasze dyskusje i porady, ale pomyślałem, że czas się ujawnić i być może od czasu do czasu zadać jakieś pytanie. Podejrzewam, że kilka pojawi się już wkrótce, w miarę przebudowy szafy, na ile pozwoli moja uczniowska kieszeń. Co prawda nie mam potrzeby bycia "pod krawatem" na co dzień, ale lubię pozytywnie się wyróżniać, więc styl casual jak znalazł . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Pozdrawiam i błogosławie nowo przybyłych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumen Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Witam, na forum trafiłem przeglądając któryś z blogów o klasycznej modzie męskiej. Na pewno dużo wyniosę i się nauczę czytając to forum. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aku Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Witam serdecznie! Forum znalazłem poprzez czytanie bloga macaroniego. Swego czasu szukałem informacji na temat dopasowania marynarki. Google -> macaroni -> to forum . Od czasu trafienia na blog/forum udało mi się nabyć skórzane rękawiczki od p. Kowalskiego, kupić i skrócić pasek od p. Stojowskiej oraz skrócić pare krawatów przy pomocy MM Krawaty (nawet nie wiedziałem, że ktoś takimi rzeczami się zajmuje). Atmosfera kupowania produktów od rzemieślników jest diametralnie różna od atmosfery kupna w centrach handlowych . Dzięki za cenne informacje i pozdrawiam bywalców forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 To ja też się przywitam Witam. Modą 'klasyczną' interesuję się od niedawna. Wszystko zaczęło się od podarowanej w zeszłe Święta książki Roetzela "Gentleman". Czaru dopełniła wizyta w Londynie i przechadzka po Savile Row oraz Jermyn Street (tam to się noszą!). Poza tym znudziły mi się już dżinsy i bluza z kapturem Forum znalazłem w podobny sposób jak inni. Kolega kiedyś polecił blog Mr. Vintage, później jakoś trafiłem na MT, a stamtąd tutaj. Forum czytam z niemałym zainteresowaniem, głównie za sprawą dużej wiedzy i ironicznego humoru niektórych użytkowników W rzeczywistości student AGH. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2011 Witam serdecznie. Prosimy o pozostawienie bluz z kapturem w szatni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi