Nawrot Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Żaden ze mnie ekspert, ale dla mnie takie rozwarcie jest nie do przyjęcia. Oczywiście każda ocena jest subiektywna, wiele zależy od tego jak Ty na to patrzysz. W końcu to Ty będziesz (ewentualnie) je nosić. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Listopad 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Uważam, że rozwarcie wygląda bardzo brzydko. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Moim zdaniem nie musi się idealnie schodzić na styk, ale w tym przypadku to jest dużo za daleko do dobrego widoku. Głosuję na "nie". 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrwawa Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 2 godziny temu, Harry napisał: Zakupiłem buty Yanko - kopyto Y 962G rozmiar 9,5...... Myślę, że po prostu to nie jest Twój rozmiar, a na pewno kopyto, które jest nieodpowiednie do Twoich stóp. Można używać zbyt dużych prawideł, oddawać buty do rozciągania, cierpieć, zaklinać rzeczywistosc, a i tak trafią na dno szafy, lub będą użytkowane bez radości, której mogą dostarczyć buty wlaściwie dopasowane. Trochę jak z piękną marynarką. Idealną w ramionach, ktorej nie można zapiąć bo jest zbyt wąska w talii. Nosiłbyś.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harry Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Dziękuję, utwierdziliście mnie, że trzeba je niestety oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 27 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2018 Teraz, Harry napisał: Dziękuję, utwierdziliście mnie, że trzeba je niestety oddać. Pomijając kwestie dopasowania , cap toe bez zdobień w tak jasnym kolorze to takie średnie połączenie imo , ani one formalne ani casualowe , nie wiem ile par butów posiadasz , ale jeśli niewiele to przemyśl ten zakup 😀 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 Panowie, proszę o głosowanie TAK/NIE w następującej kwestii: Czy takie rozwarcie (prawie 1,5 cm) w nowych butach jest jeszcze akceptowalne? Wasze odpowiedzi pomogą mi zadecydować o dalszych losach tych pięknych oxfordów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 Nosić, nie przejmować się, jest ok. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 Jestem tego samego zdania co Filip,nosić i cieszyć się ładnymi butami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 @kormox mała kompilacja moich najbardziej nieschodzących się "przyszew": Yanko 1 wyjście, podczas którego wytrzymałem w nich 2h: Oraz podczas 4 wyjścia, gdy przetańczyłem w nich wesele: Hunty podczas pierwszego wyjścia (lekko otarty zapiętek): I Hunty po ponad 20 wyjściach, gdzie ciągle pod koniec dnia ociera mi piętę: Buty schodzą się w znacznym stopniu, co akurat w moim przypadku nie miało jakiegokolwiek znaczenia, gdyż o wiele bardziej dokuczają mi twarde zapiętki niż podbicie. Twoja para jest dla mnie OK. Jeśli to kopyto 109 to jest ono identyczne w moich Huntach i możesz się zasugerować co mniej więcej stanie się po 20 wyjściach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 24 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2019 @kormox Jeśli są wygodne, tj. nie masz obolałych nóg od ucisku na podbicie - to spoko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 25 Listopad 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2019 @kormox zejdą się. Jeżeli AS trzyma poziom, to but się ułoży, a rozwarcie zmniejszy. Moje ASy wszystkie się ułożyły po kilku wyjściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi