saphir.pl Napisano 14 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 No i to jest bardzo dobra cena. Niestety w tej chwili prawidła Yanko kosztują niemal 2x tyle, więc prawdopodobnie nie produkują w tym samym miejscu, co Vass. Czy te prawidła w tej cenie kupię tylko z butami, czy mogę nabyć je gdzieś luzem (link)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Myślę, że raczej tylko z butami, choć ja przy ostatnim zamówieniu chciałem zakupić dodatkowe do jednej "starej" pary (gdzieś mi się zapodziały) i nie było problemu (ostatecznie otrzymałem je w prezencie od Vassa ). No, ale do Yanko też by tak mogło być- tylko z butami. Podobną politykę stosuje Alden. Prawidła firmowe (z tym że uniwersalne) w cenie 25 albo 30 $ (już dobrze nie pamiętam) i wosk Aldena do corodvanu nr 8 (5 $) mogłem zakupić tylko razem z butami. Chciałem po jakimś czasie dokupić sznurowadła (na zasadzie- wyślijcie w liście) i się nie udało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 54 minuty temu, saphir.pl napisał: No i to jest bardzo dobra cena. Niestety w tej chwili prawidła Yanko kosztują niemal 2x tyle, więc prawdopodobnie nie produkują w tym samym miejscu, co Vass. Czy te prawidła w tej cenie kupię tylko z butami, czy mogę nabyć je gdzieś luzem (link)? To jednak yanko produkują prawidła?Ale takie jak VASS czyli takie jak pierwotne kopyto? Edyta: a no tak - czyli licząc 4,4zł x50euro = 220 zł - cena wychodzi niższa niż za prawidła saphira (240zł) i dlatego nie chcecie ich sprzedawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Mają w ofercie, ale nie są to prawidła robione na kopytach, lecz opcja uniwersalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Te po prawej wyglądają jak robione pod konkretne kopyto. Jesteś pewien na 100% że są uniwersalne?Trochę dziwne by to było z punktu widzenia producenta butów - przynajmniej na tyle na ile potrafię wejść w ich buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 14 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Takie informacje mam od producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 7 minut temu, saphir.pl napisał: Takie informacje mam od producenta A to szkoda. Kupując yanko dokupiłbym dedykowane prawidła nawet w tej wysokiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 Czy istnieje szansa na wprowadzenie, choćby nawet w opcji MTO, podeszwy dedykowanej na cięższe warunki śniegowo-błotne? Mam na myśli commando sole lub coś podobnego jak np. u Carminy https://www.carminashoemaker.com/mens-boots/jumper-brown-80184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2017 A skoro pytanie o podeszwy, to ja hurtem zapytam (chociaż na pewno już ktoś pytał) o podeszwę commando. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 15 Styczeń 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2017 Commando nie ma w ofercie, ale odnotowałem na potrzeby kolejnych spotkań Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Luty 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2017 Polecam zaglądać do OUTLETU PATINE, bo ruszają właśnie WALENTYNKOWE PROMOCJE. Większość z nich potrwa pewnie tylko kilka dni! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reamon13 Napisano 21 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 Jakiś rabacik.....? Dziś pierwszy dzień wiosny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Marzec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2017 A szczerze mówiąc, to nie wiem czy coś tam wisi w powietrzu, ale polecam zapisanie się do newslettera blogowego, by przypadkiem jakaś fajna akcja nie przeszła bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 Gdzie tam można się zapisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arekx Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 http://blog.patine.pl/ w okolicy "Zapisz się do naszego newslettera" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 15 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2017 4 minuty temu, arekx napisał: http://blog.patine.pl/ w okolicy "Zapisz się do naszego newslettera" Uhym, dzięki. Wygląda na to, że ublocker w przeglądarce mi to "wyczyścił", po jego wyłączeniu na stronie - działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 1 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2017 Przytłacza mnie nieco ilość modeli na stronie. Zastanawiam się, czy nie istniałaby możliwość pogrupowania różnych kolorów i rodzajów podeszew pod jednym produktem, co zapewniłoby większą przejrzystość. Czyli wchodzimy w dany model i można z rozwijalnej listy wybrać kolor (spośród dostępnych) i ewentualnie podeszwę (jeśli ten sam kolor jest dostępny na więcej niż jednej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Dziękujemy za opinię! Weźmiemy ją pod uwagę przy najbliższej burzy mózgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 2 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2017 Na odświeżenie strony przyjdzie czas. Konkurs ma się dobrze. Co tydzień przyznawana jest kolejna nagroda i powoli zmierzamy do finału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 3 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2017 Zadam to pytanie publicznie, a nie w wiadomości prywatnej (bo może ktoś też będzie zainteresowany): czy majstrowie z Hiszpanii będą w stanie zrobić Yanko 345 na kopycie 960 w systemie MTO? Zauważyłem, że bardzo ciężko jest znaleźć w ofercie producentów derby ze zdobieniami brogues, w dodatku z zamszu - a do czegoś takiego się przymierzam. Przykład poniżej: z góry dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 3 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2017 Na 90% taka realizacja będzie możliwa, ale po detale zapraszam jednak do kontaktu pod mailem sklepowym, by doprecyzować detale. Wtedy support kontaktuje się z producentem, by uzyskać 100% pewność i potwierdzenie. Jeżeli podobna realizacja miała miejsce, obsługa jest w stanie czasem podrzucić fotkę z archiwum. Oni tam dziś po prostu często w tej materii pamiętają i wiedzą więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 16 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 A czy są wstanie zrobić kopyto 915 z miejscem na podbicie takim jak jest w 960? Reasumując więcej miejsca w podbiciu na kopycie 915.Otwarta przyszywa.W takim modelu https://patine.pl/yanko-345-915-cuero.html . Własnie jak się ma otwarta przyszywa a monki 306? w monki się z biedą mieszczę a co przy otwartej więcej miejsca jest czy mniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 16 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2017 Co do kopyta to od ręki pewnie nie, ale proszę o przeadresowanie zapytania na maila, a wtedy support przekaże sugestię na Majorkę. Może za jakiś czas po takich sygnałach powstanie po prostu nieco zmodyfikowane, nowe kopyto. Co do porównania, to jeżeli w monkach 306 jest w miarę komfortowo to jest spora szansa, że derby będą dobrym wyborem. Proponuję spróbować, bo teoria dość często mija się z praktyką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2017 To jeszcze nie do końca to, ale wiem, że kilka osób się ucieszy - filtrowanie po kolorze skóry, kopycie i podeszwie wstępnie ogarnięte https://patine.pl/category/obuwie-klasyczne Trochę nowego pojawiło się również w OUTLECIE:https://patine.pl/category/outlet Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 21 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2017 Dnia 6/16/2017 o 12:09, 50groszy napisał: A czy są wstanie zrobić kopyto 915 z miejscem na podbicie takim jak jest w 960? Reasumując więcej miejsca w podbiciu na kopycie 915.Otwarta przyszywa.W takim modelu https://patine.pl/yanko-345-915-cuero.html . Własnie jak się ma otwarta przyszywa a monki 306? w monki się z biedą mieszczę a co przy otwartej więcej miejsca jest czy mniej? Czy znana jest już odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi