Krzysiek_W Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 dla mnie reverse split zawsze wyglądają jak nieudany szew po operacji wykonany przez nieudolnego lekarza 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 dla mnie reverse split zawsze wyglądają jak nieudany szew po operacji wykonany przez nieudolnego lekarza Nie wpadłem na takie porównanie się oddaje istotę rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2018 Jak Wam się podobają nowe reversed split toe w ofercie patine?Przyznam, że mi tak średnio. Cały urok split toe to jak dla mnie właśnie te przeżycia zewnętrzne. Te mają udawane przeszycie z przodu więc imo slabo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 11 godzin temu, michau napisał: przeżycia zewnętrzne. Zawsze wolałem przeżycia wewnętrzne...;-) A merytorycznie - też niespecjalnie mi się podobają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 Ach ten słownik na Google... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasjonat Napisano 29 Czerwiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2018 Reversed split toe. Hmmm, musialbym zobaczyc je na zywo. Moze I tkwi w nich jakis potencjal. Tak czy inaczej sa intrygujace. Ja natomiast mam nadzieje, ze w stalej ofercie pojawi sie split toe derby w skorze licowej w, bardziej klasycznych jak na polskie warunki klimatyczne, kolorach: czarny I ciemny braz. Takie kolory moglyby tez ciekawie wygladac w skorze tloczonej. Widze, ze stala oferta Yanko kladzie nacisk przede wszystkim na koniaki, bordo, srednie brazy. Kojarzy mi sie to glownie z krajami srodziemnomorskimi I tamtejsza moda. Milo by bylo, gdyby oferta uwzgledniala w wielu modelach I tegosciach rowniez klasyczna czern. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 2 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2018 Przy ostatnim czyszczeniu zauważyłem, że sprzączka przetarła skórę.Nie są to buty które noszę najczęściej (przetarcie po nałożeniu cienkiej warstwy pasty).Jakaś wada sprzączki czy standard? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Co mam z tym fantem zrobić? But po jednym założeniu , nie pytajcie dlaczego bez sznurówek- nie wytrzymały mojego wiązania. But z prawej strony dziwnie się marszczy wyraźnie jakby gorszej jakości skóra. Czyżby drugi raz reklamacja? Wcześniej Mońki też jeden z butów wyraźnie odbiegał jakościowo.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 15 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Wrzesień 2018 Ja bym nosił i się nie martwił - nie wygląda to źle, poza tym zdarza, że skóra różnie się marszczy w butach z tej samej pary. Marszczenie nie oznacza też, że skóra automatycznie jest gorszej jakości, szerzej pisze o tym theshoesnob w tym artykule: http://www.theshoesnobblog.com/2017/07/mythbuster-part-1-leather-creasing-means-something-is-wrong.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 W dniu 15.09.2018 o 20:43, koz napisał: Ja bym nosił i się nie martwił - nie wygląda to źle, poza tym zdarza, że skóra różnie się marszczy w butach z tej samej pary. Marszczenie nie oznacza też, że skóra automatycznie jest gorszej jakości, szerzej pisze o tym theshoesnob w tym artykule: http://www.theshoesnobblog.com/2017/07/mythbuster-part-1-leather-creasing-means-something-is-wrong.html A co jeśli mowa o jednym założeniu? Ba parę minut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koz Napisano 17 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień 2018 Czasami też jest tak, że obie stopy są różnej budowy i w zw. z tym skóra się inaczej marszczy, prawy but może być też gorzej dopasowany - nie ciśnie Cię w miejscu tego załamania przed językiem? Mam wrażenie też, że Yanko mają dość miękkie skóry i w zw. z tym dlatego wzór marszczenia mógł pojawić się u Ciebie szybko. Możesz napisać do sklepu z pytaniem co oni na to, ale IMO same buty niekoniecznie muszą być wadliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Jakiej sztuczki użyć, by double monki ze skóry nie "skrzypiały"? Po nasmarowaniu tłuszczem miejsca gdzie skóra się zachodzi przez parę dni jest spokój. Potem znów całe biuro wie, że akurat to ja nadchodzę Podkleić górną warstwę filcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudolf Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Talk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 Skrzypieć z dumą! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2018 Posypka dla dzieci z talkiem wyeliminowała problem - zobaczymy ile wytrzyma przed kolejnym pudrowaniem. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betsy Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 dwa uprzejme pytania: 1. czy Patine zrezygnowało już z MTO w Yanko? Nie widze informacji na stronie ... 2. czy wiecie czemu jest taka duża różnica pomiędzy zaprezentowanymi modelami Yanko na stronie yanko i na patine.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 20 minut temu, betsy napisał: 1. czy Patine zrezygnowało już z MTO w Yanko? Nie widze informacji na stronie ... MTO w Yanko jest obecnie dość problematyczne. W fabryce czas zmian i komunikacja jest utrudniona. W takich przypadkach staramy się nie realizować MTO ponieważ klienci przy najmniejszych opóźnieniach lub braku informacji reagują nerwowo. TLB/Patine w tej chwili łatwiej. Generalnie jeżeli komuś bardzo zależy proszę o kontakt z supportem. Zawsze będzie info z pierwszej ręki w oparciu o aktualną sytuację w danym momencie. 20 minut temu, betsy napisał: 2. czy wiecie czemu jest taka duża różnica pomiędzy zaprezentowanymi modelami Yanko na stronie yanko i na patine.pl? Proszę o sprecyzowanie, a postaram się odpowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
betsy Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 na stronie nie widzę np. żadnych modeli 664Y - zastanawiam się, czy nie są/nie będą produkowane czy to po prostu nie aktualizowana strona Z kolei na patine.pl brakuje rozmiarówki, a jestem zainteresowana, więc próbuję ocenić grunt http://yanko.com/product-category/mens-shoes/oxford/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 22 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2018 Rozumiem. Wynika to z tego, iż współpraca między nami nie opiera się dziś na konkretnych kolekcjach. Dla nas szyją na zamówienie dokładnie to, czego oczekujemy. Proces szycia trwa bardzo długo więc nie są w stanie oferować często tych samych modeli w tym samym czasie u siebie i "vice wersja". Krótko rzecz ujmując, od dłuższego już czasu tworzymy własne kolekcje w oparciu o własne przekonania i potrzeby naszego rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Bardzo fajna akcja 'Burgundy Boots Promo'. Czekam na inny model w tej cenie Ma ktoś ten kolor żeby zaprezentować na zdjęciu? Szczerze mówiąc nie wiem czy pasowałyby mi do czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 A gdzie ta akcja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 1 godzinę temu, proki1971 napisał: A gdzie ta akcja ? Na blogu jest opisane Ale w sklepie już widać obnizone ceny https://patine.pl/product/search?query=525y+burdeos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Dokładnie. Niestety nie bardzo ten kolor mi odpowiada, ale piszą, że wybrali taki z największą chodliwością więc liczę, że ktoś wrzuci jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Jest tak jak piszą na blogu, intensywność światła ma duży wpływ na kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2018 Jeżeli okazje, a tu kolor nie siadł, to zaglądajcie czasem panowie również do Outletu. Często można coś upolować:https://patine.pl/category/outlet Dziś wpadły na przykład:https://patine.pl/yanko-525o-cambridge-cuero.htmlhttps://patine.pl/yanko-style-525yh-niger.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi