bodzixon Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 22 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: Poniżej zrobione teraz na szybko zdjęcie klapy i paska od moich monków C&J i takich mocnych marszczeń jakoś nie ma... Niby tak, ale w porównaniu do Yanko ten krzywy szew nie wyglada zbyt dobrze... W mojej ocenie, na wyglad klap i paskow ma tez wplyw sposòb ich użytkowania. Ja muszę użyć siły, mocno dociagnać pasek by go zapiać. Niewatpliwie ma to wpływ na wyglad skóry po 50 takich założeniach. Niemniej, moje monki Yanko wygladaja porownywalnie z monkami @lubo69. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 28 Wrzesień 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Yanko chciałoby aspirować do jakości C&J, ale umówmy się, że trochę brakuje. I półka i cena jest inna Także, ciężko porównywać, aczkolwiek jeszcze raz podkreślę, że na zdjęciach MAKRO niemal zawsze będziemy mieli okazję się do czegoś przyczepić. I to niezależnie od marki. Problemy będziemy rozwiązywali, ale oglądając buty pod mikroskopem nie odbierajmy sobie przyjemności z ich użytkowania A, żeby nie robić pustych przebiegów tradycyjnie FOTO + zapytanie tym razem: Chcemy je w stałej ofercie? 6 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Teraz, saphir.pl napisał: Yanko chciałoby aspirować do jakości C&J, ale umówmy się, że trochę brakuje. I półka i cena jest inna Także, ciężko porównywać, aczkolwiek jeszcze raz podkreślę, że na zdjęciach MAKRO niemal zawsze będziemy mieli okazję się do czegoś przyczepić. I to niezależnie od marki. Ja to wiem i napisałem też że jestem z moich Yanko zadowolony. Ale nie można też pisać, że takie marszczenia to normalna sprawa (Ty tak nie piszesz, ale już niektórzy z forumowiczów tak). Split-toe bardzo ładne, fajnie by było jakby pojawiły się zamszowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servetch Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Chcemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 bardzo chcemy... jak nie lubię derbów to split toe ostatnio są moim planem na uzupełnienie bucianej garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Godzinę temu, saphir.pl napisał: Yanko chciałoby aspirować do jakości C&J, ale umówmy się, że trochę brakuje. I półka i cena jest inna Także, ciężko porównywać, aczkolwiek jeszcze raz podkreślę, że na zdjęciach MAKRO niemal zawsze będziemy mieli okazję się do czegoś przyczepić. I to niezależnie od Chcemy je w stałej ofercie? Jakie to kopyto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Last 915 / model roboczo funkcjonuje pod nazwą "Krzyśki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 9 minut temu, saphir.pl napisał: Last 915 / model roboczo funkcjonuje pod nazwą "Krzyśki" skąd taki pomysł na nazwę ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Nie mam pojęcia Zasłyszane i chyba się przyjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Podobno kiedyś ktoś zmieścił się w to kopyto i przyszwa mu się zeszła, a że akurat Krzysiek mu było na imię...;-) 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 11 godzin temu, Krzysiek_W napisał: skąd taki pomysł na nazwę ? Bo Krzyśki to fajne chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Bardzo ładne, również chciałbym zobaczyć ofertę na zamszowe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Zdjęcie zamszowych też powinno dać się zrobić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 22 minuty temu, Aron napisał: Zdjęcie zamszowych też powinno dać się zrobić. Aron - Krzysiek ? 😋 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Nie, Piotr Te buty na zdjęciu nie są Twoje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 6 godzin temu, saphir.pl napisał: Chcemy je w stałej ofercie? Piękne . Tak mi się podobają, że nie usunę zdjęcia z cytatu . 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Godzinę temu, Tanatos70 napisał: Piękne . Tak mi się podobają, że nie usunę zdjęcia z cytatu . Ciekawe czy jakiś moderator się na to też odważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2017 Godzinę temu, Krzysiek_W napisał: Ciekawe czy jakiś moderator się na to też odważy I tak kupię...jak oferta będzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Niestety, suede na razie tylko w MTO. Na chwilę obecną dostępne będą: Split Toe 780Y TdM na 915-tce Split Toe 539Y Marron na 960-tce 3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Okrutne i bezlitosne... taka nowość przed weekendem, ba! Przed wypłatą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 2 godziny temu, saphir.pl napisał: Niestety, suede na razie tylko w MTO...... Ale zdjęcia zrobić można, chyba, że jeszcze buty z przedsprzedaży nie dotarły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 Tylko rozbudzacie apetyt, a kopyta wciąż tylko na drobne stopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 29 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2017 @saphir.pl w końcu nowości i to piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 30 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2017 22 godziny temu, Aron napisał: Ale zdjęcia zrobić można, chyba, że jeszcze buty z przedsprzedaży nie dotarły . Wydaje mi się, że w zamszu jeszcze nie dostaliśmy ani pary, choć nie jestem ostatnio na bieżąco i mogę nie wiedzieć Na razie ta fotka modelu 539 na 960G musi wystarczyć: 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateo86 Napisano 2 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2017 No to się stało... taka oto paczuszka dziś w me ręcę wpadła...a w niej czekoladowe austerity brogues model 659. Pierwsze wrażenia mocno pozytywne, już rozumiem forumowy slogan dołóż do Yanko. Dziękuje @saphir.pl i całej załodze Patine.pl za chęć i pomoc w zamówieniu ze skolyx’a, bez nich nie udałoby się zakończyć pomyślnie całej transakcji. Co do samych butów jak dokładnie pooglądam to coś zapewne napiszę, zwłaszcza że mogę je porównać z bliźniaczym modelem od Loake. Niemniej jednak piorunujące wrażenie robi linia buta. Tęgość G w kopycie 962 a one smukłe, agresywne...talia osy. Aż trudno mi wyobrazić sobie jak wygląda takie 204 na 915... 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi