saphir.pl Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Ten zamsz to coś nowego .....? Tak na szybko ... Yanko 696 Suede 5 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Ciekawy model!! Jednak preferuję 915 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 272 w Cuero prezentują się rewelacyjnie Cytuj
saphir.pl Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 272 w Cuero prezentują się rewelacyjnie Oj bardzo! Widziałem je z wysokim połyskiem na noskach i widok rozłożył mnie na łopatki, dlatego już są na miejscu Generalnie z nowości: Yanko 435 Cuero Yanko 558 Burdeos Yanko 272 Cuero Yanko 696 Suede Więcej fotek: http://blog.patine.pl/jeszcze-nowsze-yanko/ 5 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 272 Cuero w przyszłości poznam lepiej. Ciekawym rozwiązaniem może być rownież 435 bez medaliona na nosku łączące skórę Cuero z zamszem koniakowym. 1 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Dziękuję za sugestie. W planach jest sporo więcej kombinacji, ale doba za krótka Cytuj
Bażant Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Ten zamsz wygląda tak przyjemnie, że ma się ochotę go pogłaskać, jak małego kotka Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Świetne. I co tu robić. Kolejne buty i w związku z tym rozwód czy obejść się smakiem? Cytuj
Bażant Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Albo... http://patine.pl/category/obuwie-damskie?horizontal Cytuj
Whitesnake Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Ładny ten zamsz, ciężko się oprzeć. Szkoda tylko, że nie na Yorku. Cytuj
tkowalcz Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2015 Jak UPS da to jutro będą w moich rękach Cytuj
maciato Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 Czy Yanko ma w ofercie inne buty na kopycie 919 poza loafers 14666? Cytuj
Whitesnake Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Bardzo przyjemny zamsz, klasyczne kopyto i mam wrażenie, szczególnie dobrze dopilnowana partia. Tymi butami, w moim prywatnym rankingu, Yanko stanęło niebezpiecznie blisko 2 razy droższych Crockett&Jones. 9 Cytuj
Aron Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Ostatnio wszedłem do Emanuel Berg obejrzeć C&J i w ogóle nie zrobiły na mnie wrażenia (cena blisko 2000). Zastanawiam się czy może, to przez to, że egzemplarze wystawowe są zaniedbane? Dziwne to . Cytuj
Whitesnake Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Ostatnio wszedłem do Emanuel Berg obejrzeć C&J i w ogóle nie zrobiły na mnie wrażenia (cena blisko 2000). Zastanawiam się czy może, to przez to, że egzemplarze wystawowe są zaniedbane? Dziwne to . C&J to wspaniale buty, mają ładne kopyta, świetne materiały i wykonane są z dużą dbałością o szczegóły (np. jako nieliczni skalują medalion w zależności od rozmiaru buta). Najlepiej jednak, widać to po min roku użytkowania, to nie są buty powalające na pierwszy rzut oka. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Bardzo przyjemny zamsz, klasyczne kopyto i mam wrażenie, szczególnie dobrze dopilnowana partia. Tymi butami, w moim prywatnym rankingu, Yanko stanęło niebezpiecznie blisko 2 razy droższych Crockett&Jones. Yanko.jpg Bardzo ładne - Gratuluję!!!! Cytuj
blueloafers Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Bardzo przyjemny zamsz, klasyczne kopyto i mam wrażenie, szczególnie dobrze dopilnowana partia. Tymi butami, w moim prywatnym rankingu, Yanko stanęło niebezpiecznie blisko 2 razy droższych Crockett&Jones. Yanko.jpg Adam, na tym zdjeciu wygladaja na troche szaro-bezowe i mysle sobie wow! Piekny kolor. A to sie okazalo ze to sa te 'brazowe' mimo wszystko bardzo ladne. Nie mam doswiadczenia dlugiego z Yanko ale wg mnie spokojnie mozna je postawic blisko Crockett & Jones Cytuj
Whitesnake Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Adam, na tym zdjeciu wygladaja na troche szaro-bezowe i mysle sobie wow! Piekny kolor. A to sie okazalo ze to sa te 'brazowe' mimo wszystko bardzo ladne. Nie mam doswiadczenia dlugiego z Yanko ale wg mnie spokojnie mozna je postawic blisko Crockett & Jones Nauczyłem się nie sugerować zdjęciami - aparat -> korekta -> profil monitora fotografa -> profil monitora widza - za dużo zachodzi zmian po drodze. Oglądając zdjęcia w sklepie myślałem, że będą ciepło brązowe, a są właśnie lekko wygaszone Jutro zrobię kilka zdjęć w pełnym słońcu, może na tle trawy, będzie można lepiej ocenić kolor. 1 Cytuj
constantin Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Przyłączam się, bardzo ładne:) 1 Cytuj
Vit Opublikowano 6 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2015 Whitesnake - są naprawdę przepiękne! Cytuj
Jan M. Krawczyk Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Fajne. Może jeszcze kilka zdjeć do popodziwiania? Cytuj
Wodzu Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Przy okazji pięknych butów zaprezentowanych przez Whitesnake - informacja dla patine.pl - na stronie: http://patine.pl/yanko-696-softy-satel.html jest nieścisłość przy opisie "Jednym zdaniem". 1 Cytuj
saphir.pl Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Dzięki! Błędów jest więcej, gdyż poszło szablonowo ... właśnie się poprawia "Jednym zdaniem" teraz do przyjęcia, czy są propozycje alternatywne? 1 Cytuj
maciato Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Czy Yanko ma w ofercie inne buty na kopycie 919 poza loafers 14666? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi