Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wszedłem do Emanuel Berg obejrzeć C&J i w ogóle nie zrobiły na mnie wrażenia (cena blisko 2000). Zastanawiam się czy może, to przez to, że egzemplarze wystawowe są zaniedbane? Dziwne to :).

Opublikowano

Ostatnio wszedłem do Emanuel Berg obejrzeć C&J i w ogóle nie zrobiły na mnie wrażenia (cena blisko 2000). Zastanawiam się czy może, to przez to, że egzemplarze wystawowe są zaniedbane? Dziwne to :).

C&J to wspaniale buty, mają ładne kopyta, świetne materiały i wykonane są z dużą dbałością o szczegóły (np. jako nieliczni skalują medalion w zależności od rozmiaru buta). Najlepiej jednak, widać to po min roku użytkowania, to nie są buty powalające na pierwszy rzut oka.

Opublikowano

Bardzo przyjemny zamsz, klasyczne kopyto i mam wrażenie, szczególnie dobrze dopilnowana partia. Tymi butami, w moim prywatnym rankingu, Yanko stanęło niebezpiecznie blisko 2 razy droższych Crockett&Jones.

attachicon.gifYanko.jpg

Adam, na tym zdjeciu wygladaja na troche szaro-bezowe i mysle sobie wow! Piekny kolor. A to sie okazalo ze to sa te 'brazowe'  :x  mimo wszystko bardzo ladne. Nie mam doswiadczenia dlugiego z Yanko ale wg mnie spokojnie mozna je postawic blisko Crockett & Jones 

Opublikowano

Adam, na tym zdjeciu wygladaja na troche szaro-bezowe i mysle sobie wow! Piekny kolor. A to sie okazalo ze to sa te 'brazowe'  :x  mimo wszystko bardzo ladne. Nie mam doswiadczenia dlugiego z Yanko ale wg mnie spokojnie mozna je postawic blisko Crockett & Jones 

Nauczyłem się nie sugerować zdjęciami - aparat -> korekta -> profil monitora fotografa -> profil monitora widza - za dużo zachodzi zmian po drodze. Oglądając zdjęcia w sklepie myślałem, że będą ciepło brązowe, a są właśnie lekko wygaszone ;) 

Jutro zrobię kilka zdjęć w pełnym słońcu, może na tle trawy, będzie można lepiej ocenić kolor.

• Oceniam pozytywnie 1