Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda ze nic nie widać ,tak jakby nie ich nie było 

Jeśli chodzi o zdjęcia "całego buta" to Daniel podesłał je dziś - wierz mi - różnicy nie ma;) jak znajdę chwilę to będą na nogach :)

Opublikowano

Jeśli chodzi o zdjęcia "całego buta" to Daniel podesłał je dziś - wierz mi - różnicy nie ma;) jak znajdę chwilę to będą na nogach :)

Mi chodzi właśnie  na nogach najlepiej z dżinsami .:) Jakbyś mógł  to byłbym wdzięczny 

Opublikowano

Wetnę się między wódkę, a zakąskę. Podłoga po przejściu kota.

Teraz mam pytanie odnośnie komfortu użytkowania .Nie są zbyt sztywne .?Czy skóra nie jest zbyt  twarda .Mięknie coś ?Pytam bo miałem trzewiki na tym kopycie i się mi wydawały strasznie twarde sztywne .Co prawda tylko je przymierzałem ,ostatecznie nie kupiłem bo i tak rozmiar nie był ten .

Opublikowano

Za krótko używam by być w stanie odpowiedzieć na te pytania. Póki co - wydają mi się wygodne choć nie mam zbyt dużej skali porównawczej (jedynie G&B które mam także od niedawna i jakieś wcześniejsze tanie polskie buty do garniturów).

Ps. Nie chce robić za moderację, ale pewnie zaraz dostanie Ci się za cytowanie obrazków.

Opublikowano

Za krótko używam by być w stanie odpowiedzieć na te pytania. Póki co - wydają mi się wygodne choć nie mam zbyt dużej skali porównawczej (jedynie G&B które mam także od niedawna i jakieś wcześniejsze tanie polskie buty do garniturów).

Ps. Nie chce robić za moderację, ale pewnie zaraz dostanie Ci się za cytowanie obrazków.

A jaki nosisz rozmiar ? długość stopy ?

Opublikowano

Teraz mam pytanie odnośnie komfortu użytkowania .Nie są zbyt sztywne .?Czy skóra nie jest zbyt  twarda .Mięknie coś ?Pytam bo miałem trzewiki na tym kopycie i się mi wydawały strasznie twarde sztywne .Co prawda tylko je przymierzałem ,ostatecznie nie kupiłem bo i tak rozmiar nie był ten .

Każde buty z prawdziwej skóry są na początku sztywne, wiec wrażenia z przymiarki nie mogą być inne. Takie buty trzeba kupować ze świadomością, że to przejściowe i trzeba uważać żeby nie kupić takich, które po "złamaniu" okażą się za duże. Skóra z czasem mięknie.

Opublikowano

Moża ja podpowiem słowo odnośnie twardości skóry w tym modelu. Jest dość twarda kiedy porównuję je np. z SP, niemniej jednak jest to kwestia rozchodzenia. Sama konstrukcja buta, tj. górna cześć cholewki jest dość sztywna, ale o to chodzi, ma trzymać swój fason i kształt. Natomiast ze zginaniem nie ma żadnych problemów, bardziej pięta musi trochę pocierpieć, przynajmniej tak jest w moim przypadku ;-).

Ale i tak, niezależnie od wszystkiego, to są bardzo ładne buty ;).

To moja para (zdjęcie stare).

923b6c1dae7caaf1med.jpg

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

A czy nie jest tak, że konstrukcja "long wingów" powoduje, że są one sztywniejsze? Mam jedną parę MD w tym modelu i pomimo kilkunastu wyjść, nadal mam wrażenie, że są twarde (niczego im nie ujmując).

Opublikowano

W patine.pl dla zamówień powyżej 999 PLN dostawa jest darmowa, wymiana jest darmowa natomiast koszty zwrotu leżą po stronie zwracającego.

A Zapytam doświadczonego ile kosztuje pana wysyłka ? bucików kurierem ups

Opublikowano

Nie mam pojęcia, to nie moja działka ... musiałbym odkopać umowy z przewoźnikami, ale chyba nie będę ich upubliczniał, bo to informacje poufne :)

Z tego, co kojarzę to ceny przesyłek kurierskich z reguły zawierają się w widełkach 14-20 PLN. Natomiast sklepy czasem do takich wysyłek dokładają lub całkiem je refundują na korzyść Klienta i tak możemy zobaczyć w sklepach on-line cenę UPS/DHL ... za 9 PLN / 5 PLN lub GRATIS. Duże sieci mają na pewno preferencyjne warunki. Wiele zależy od ilości przesyłek ... , ale to chyba nie miejsce na takie rozważania i zaraz pojawi się Green Patrol ;)

Opublikowano

Kilkaset postów temu :) przy okazji prezentowania zamszowych chukka, padła prośba o porównanie kopyt 790 i 960. Do porównania nie doszło, ponieważ, jeśli mnie pamięć nie myli, saphir.pl nie miał wtedy pod ręką Janków 080. Jeśli ta techniczna niedogodność nie jest już przeszkodą, to chciałbym ponowić prośbę o zestawienie na jednym zdjęciu chukka model 654 i 080. Najbardziej zależy mi na ujęciu różnic w kopytach obydwu modeli.