jacekzx Napisano 24 Lipiec 2022 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2022 Coś się kończy,coś się zaczyna. Na niemieckiej stronie obniżka o 50 % i duży wybór.Po tej stronie granicy słabo😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 26 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2022 Troszkę odświeżę temat o chyba mojej ulubionej marce. Dzisiaj doszedl do mnie model 591. Zdziwiło mnie, jak bardzo ciemny kolor mają. Spodziewałem się średniego brązu, a tu na zdjęciach wypada niemal czarno (na żywo kolor bym określił jako gorzka czekolada). Czy użytkownicy modelu 591 mogliby wrzucić zdjęcie swoich monkow? 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekzx Napisano 26 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2022 Tak proszę bardzo.Zdjęcie zrobione w 2018 roku. Te są na rendenbachu .Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 27 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 Patrz tu i kolejne posty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 27 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 Dzieki! Tak wlasnie myslalem. To zupelnie inne kolory. Jestem ciekawy, czy to zmienili na jakims etapie, czy to jakas przypadkowa partia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 27 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 Mnie się ten ciemny brąz bardzo podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 27 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2022 Na pewno ten kolor jest bardzo klasyczny. I to chyba najciemniej jak się da, żeby go jeszcze nazwać brązem. Dostałem odpowiedź z supportu SP i faktycznie zmienili kolor tych butów na ciemny brąz i jeszcze nie wszędzie to aktualizowali. Liczyłem na dwa tony jaśniejsze buty, ale jako że to moje ulubione kopyto to je zostawię. Jeszcze cyk, dodam zdjęcie w słońcu, jakby się ktoś kiedyś zastanawial. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 Mnie się ten nowy kolor nie podoba. Jest zbyt ciemny w niektórych warunkach oświetleniowych i zamiast dodawać brązu do stylizacji powoduje, że buty są bliskie takiej "prawie czerni". Już nie mówiąc o tym, że paski (kupione w shoepassion!) I torba nagle mniej pasują.Przyciemnić buty sobie można kosmetykami, rozjaśnić chyba nie tak łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 28 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2022 Tak, to prawda- kolor jest bardzo ciemny. W moim przypadku to najciemniejsze buty (jako, ze czarnych nie mam i nie planuje), wiec beda tez pelnic funkcje dosyc formalnych butow. Natomiast jako ze Shoepassion nie ma alternatywy na kopycie klasycznym, to u mnie zostana. Byc moze w przyszlosci skusze sie na druga pare z Patine w tegosci G i jasniejszym brazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 4 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2022 Szeroka wyprzedaż klasycznych modeli właśnie się odbywa na stronie shoepassion. Niestety sporo rozmiarów jest przebranych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 7 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2022 Ja wyprobuje model 5547: https://www.shoepassion.eu/no-5547.html A przy okazji pytanie do doswiadczonych z koniakami i jasnymi brazami od SP. Jak "na zywo" prezentuja sie te kolory? Uzytkuje ktos ponizsze modele? 551 562 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 10 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2022 Panowie, Jak wygląda sprawa zwrotów w Shoepassion? Będę wdzięczny za szybką odpowiedź bo buty już leżą w koszyku, a prawdopodobieństwo zwrotu jest niestety duże. Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 10 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2022 Zanosisz na pocztę polską z wydrukowaną etykietą zwrotną, bez opłat. Tak miałem na wiosnę, za zamówienie 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2022 Zwroty sa darmowe chyba od 39 euro. Dzisiaj bede to przerabiac bo mam dwie pary do oddania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 11 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2022 Tymczasem 5547 na nogach. Kolor oceniłbym jako jasny kasztan. Oczywiście kolor dość mocno zmienia się w zależności od światła. Jestem ciekawy, jak te buty się będą starzec. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 12 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2022 Model 7100, zamszowe Penny. Na zdjęciach SP kolor nieco wypłowiały. W rzeczywistości to bardzo klasyczny, czekoladowy kolor- mega uniwersalny. Skóra wydaje się byc nieco inna niż welur SP używany w innych modelach. Bardziej przypomina klasyczny, bardziej szorstki zamsz. To moje drugie doświadczenie z loafersami Sp i mimo, że to "moje kopyto", to pięta nieco lata. Co ciekawe w rozmiarze mniejszym podobny problem, a dodatkowo mniej miejsca w palcach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynu Napisano 12 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2022 Panowie, Czy na forum jest jeszcze obecny ktoś z obsługi w Shoepassion? Przydałaby mi się pomoc z ich strony w pewnej sprawie. Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 13 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2022 Raczej nie ma tu nikogo od lat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 19 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2022 Właśnie doszły do mnie tenisówki Zespy zamówione na Shoepassion> https://www.shoepassion.de/products/zspgt-m-zspgt-white Dotychczas kupowałem standardowe adidasy lub reeboki: różnica w wykonaniu i jakości skóry jest kolosalna. Za 119 Euro to IMO dobry zakup. 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2022 41 minut temu, Siata napisał: Właśnie doszły do mnie tenisówki Zespy Fajne , a jak rozmiarówka ? Mi Mama zawsze mówiła "nie stawiaj butów na stole" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 19 Październik 2022 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2022 Rozmiarówka standardowa, noszę 42 i taki sam rozmiar mi pasuje. 33 minuty temu, Szydlowsky napisał: Fajne , a jak rozmiarówka ? Mi Mama zawsze mówiła "nie stawiaj butów na stole" Mi też, ale podłoga brzydka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Budrys Napisano 26 Listopad 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2022 Trzewiki Henry Stevens, marki własnej Shoepassion. Zamówiłem dwa modele z tej skóry i jestem pozytywnie zaskoczony jakością tłoczenia (niestety Patine w tym względzie mnie zawiodło). Zobaczymy, jak będzie w drugiej parze. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgns Napisano 3 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2022 Cześć, wiecie co się stało ze sklepem Shoepassion na region Polski? Wycofali się całkowicie ze sprzedaży u nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 3 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2022 8 minut temu, mgns napisał: Cześć, wiecie co się stało ze sklepem Shoepassion na region Polski? Wycofali się całkowicie ze sprzedaży u nas? Shoepassion stacjonarne nigdy nie było powiązane ze sklepem internetowym - wiem, jak to brzmi, ale to prawda. Sklep upał dosyć szybko i raczej nie powróci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 4 Grudzień 2022 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2022 Nie chodzi raczej o to, że domena .pl jest nieaktywna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi