Styleman Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Wyszedłem dzisiaj z mocnym postanowieniem zamówienia dwukolorowych monkow u Kielmana. Skory ,klamerki i reszta wybrana,miara wzieta a dalej zobaczymy co z tego wyjdzie. A to wzór. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Trzymam kciuki. Mało się na forum widuje butów z tej pracowni; wzór też ciekawy. Spód podeszwy też będzie z "niespodzianką" ? Czekam na efekt końcowy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Consigliere Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Fason,kolor kremowy tak ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze.Co prawda snuje mi się po głowie aby to zmienić. Moze do jutra nic nowego nie wymyślę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
proceleusmatyk Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 Pełen lans Koniecznie zamieść zdjęcia po! "Zamówienie dwu kolorowych monków" to brzmi jakbyś zamawiał dwie pary kolorowych butów popr. dwukolorowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuitton Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Fason,kolor kremowy tak ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze.Co prawda snuje mi się po głowie aby to zmienić. Moze do jutra nic nowego nie wymyślę. Czy do butów ze skóry słonia używa się podobnie jak przy paskach do zegarków skóry z trąby czy też z innej części? Trąba jest dość miękka, czy do butów jest ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andershep Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ... ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze... szkoda. bardzo jestem ciekaw jak poradziliby sobie z tą marmurkową dekoracją? Czy do butów ze skóry słonia używa się podobnie jak przy paskach do zegarków skóry z trąby czy też z innej części? wydaje się, że skóra z ucha słonia jest odpowiednia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 szkoda. bardzo jestem ciekaw jak poradziliby sobie z tą marmurkową dekoracją? Tez żałuje ale nie chcieli się tego podjąć,za duże ryzyko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damiance Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 myślę, że nasi patyniarze D&D mogliby coć ciekawego zaproponować przy takim modelu butów ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted February 5, 2013 Author Report Share Posted February 5, 2013 myślę, że nasi patyniarze D&D mogliby coć ciekawego zaproponować przy takim modelu butów ... Mam szanse jeszcze zmienić zamówienie......? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Zdjęcia słabe,robione z cichaczem.Szewcy byli bardzo nie chętni aby mi je pokazać, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maciato Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Zapowiadają się super ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Velahrn Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted February 26, 2013 Author Report Share Posted February 26, 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . A co ja będę mówił ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . A co ja będę mówił ? Ty nie będziesz mówił, Ty będziesz wył Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Przedostatnia przymiarka,jeszcze małe poprawki do wykonania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eye_lip Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Wyrobisz się na jutro ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Jeszcze parę fotek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted March 8, 2013 Author Report Share Posted March 8, 2013 Wyrobisz się na jutro ? Zobaczymy, to nie ja mam się wyrobić .Na pewno nie zdąża mi podmalować grzebieni ,mistrz nie ma weny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B.B. Posted March 8, 2013 Report Share Posted March 8, 2013 Naprawdę fantastyczne obuwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saphir.pl Posted March 9, 2013 Report Share Posted March 9, 2013 Ivan może pozazdrościć. Słoń świetnie się wkomponował - super pomysł. Ciekawe jak finalnie będą się prezentowały Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 Zamówienie zakończone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirat Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Na pewno nie zdąża mi podmalować grzebieni ,mistrz nie ma weny.Czy to oznacza że wena mistrza naszła? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Üxküll Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 uuuuuuuuuuuuu, lakierowane prawidła firmowe. po najściu weny, coś mało wprawnie wyszedł ten eksperyment z malowaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Styleman Posted March 14, 2013 Author Report Share Posted March 14, 2013 uuuuuuuuuuuuu, lakierowane prawidła firmowe. po najściu weny, coś mało wprawnie wyszedł ten eksperyment z malowaniem. Wena naszła,a malowanie udało się w 97% . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts