Styleman Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Wyszedłem dzisiaj z mocnym postanowieniem zamówienia dwukolorowych monkow u Kielmana. Skory ,klamerki i reszta wybrana,miara wzieta a dalej zobaczymy co z tego wyjdzie. A to wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Trzymam kciuki. Mało się na forum widuje butów z tej pracowni; wzór też ciekawy. Spód podeszwy też będzie z "niespodzianką" ? Czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Fason,kolor kremowy tak ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze.Co prawda snuje mi się po głowie aby to zmienić. Moze do jutra nic nowego nie wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Pełen lans Koniecznie zamieść zdjęcia po! "Zamówienie dwu kolorowych monków" to brzmi jakbyś zamawiał dwie pary kolorowych butów popr. dwukolorowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuitton Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 I będą również w takim kolorze jak te wzorcowe? Fason,kolor kremowy tak ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze.Co prawda snuje mi się po głowie aby to zmienić. Moze do jutra nic nowego nie wymyślę. Czy do butów ze skóry słonia używa się podobnie jak przy paskach do zegarków skóry z trąby czy też z innej części? Trąba jest dość miękka, czy do butów jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 ... ,cześć brązowa tz.golf ,jak ja to nazywam "młotkowana" będzie ze skory słonia w brązowym kolorze... szkoda. bardzo jestem ciekaw jak poradziliby sobie z tą marmurkową dekoracją? Czy do butów ze skóry słonia używa się podobnie jak przy paskach do zegarków skóry z trąby czy też z innej części? wydaje się, że skóra z ucha słonia jest odpowiednia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 szkoda. bardzo jestem ciekaw jak poradziliby sobie z tą marmurkową dekoracją? Tez żałuje ale nie chcieli się tego podjąć,za duże ryzyko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 myślę, że nasi patyniarze D&D mogliby coć ciekawego zaproponować przy takim modelu butów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 5 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 myślę, że nasi patyniarze D&D mogliby coć ciekawego zaproponować przy takim modelu butów ... Mam szanse jeszcze zmienić zamówienie......? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Zdjęcia słabe,robione z cichaczem.Szewcy byli bardzo nie chętni aby mi je pokazać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Zapowiadają się super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Luty 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . A co ja będę mówił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 26 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2013 Odczułem fizyczny ból patrząc na te szpilki . A co ja będę mówił ? Ty nie będziesz mówił, Ty będziesz wył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Przedostatnia przymiarka,jeszcze małe poprawki do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Wyrobisz się na jutro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Jeszcze parę fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Wyrobisz się na jutro ? Zobaczymy, to nie ja mam się wyrobić .Na pewno nie zdąża mi podmalować grzebieni ,mistrz nie ma weny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 8 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2013 Naprawdę fantastyczne obuwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 9 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2013 Ivan może pozazdrościć. Słoń świetnie się wkomponował - super pomysł. Ciekawe jak finalnie będą się prezentowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Zamówienie zakończone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 Na pewno nie zdąża mi podmalować grzebieni ,mistrz nie ma weny.Czy to oznacza że wena mistrza naszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 14 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 uuuuuuuuuuuuu, lakierowane prawidła firmowe. po najściu weny, coś mało wprawnie wyszedł ten eksperyment z malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 14 Marzec 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2013 uuuuuuuuuuuuu, lakierowane prawidła firmowe. po najściu weny, coś mało wprawnie wyszedł ten eksperyment z malowaniem. Wena naszła,a malowanie udało się w 97% . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi