tryhp3 Napisano 9 Październik Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik Raczej nadmiarowych nie zaobserwowałem i miałem różne ich gabaryty. Robiłem najczęściej przekierowania do automatu DHL i się tam mieściło. Generalnie opakowania kiepskiej jakości bardzo słabo zaklejone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 9 Październik Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik U mnie bardzo różnie bywało. Marynarkę raz dostałem w porządnym pudełku innym razem w papierowej kopercie. Raz nawet przysłali marynarkę w dużo za dużym pudełku z wieszakiem SuSu. Jednym słowem - loteria, ale na 3 koszule i spodnie to paczkomat raczej starczy. Promocja -30% flash sale na otrium.de dla SuSu jest do niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaba5 Napisano 9 Październik Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik ok, juz sam znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrassss Napisano 9 Październik Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik W Half Price są koszule SuSu z denimu Albiate w cenie 99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik Jaka rozmiarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik Halfprice nie prowadzi już sprzedaży online (o czym było na forum), a sklepów stacjonarnych w Polsce ma kilkadziesiąt. Może wydarzyć się taka tragedia, że te koszule nie są dostępne w każdym sklepie; niestety trzeba się z tym liczyć. Skoro już forum dewoluowało w stronę pepper.pl, może chociaż warto wspomnieć, gdzie są te koszule (po Lobby i EG do Czeladzi warto było podjechać, jeśli ktoś jeszcze pamięta tę historię, po koszulę ze średniej półki chyba niekoniecznie). Dla jasności, nie jestem zainteresowany zakupem, jestem zainteresowany (hobbystycznie) stanem forum🙂 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 57 minut temu, lubo69 napisał: Halfprice nie prowadzi już sprzedaży online a szkoda 🤣 chociaż ciucholandy online to chyba nie najlepszy pomysł więc pewnie mają się nieźle stacjonarnie🙂 dla mnie jedną z lepszych zakupowych akcji były swetry Morgano za 5 dyszek aż szkoda że kupiłem tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik Otrium z wysyłką do Polski było dostępne bardzo długi okres (rok na pewno). Przez ostatnie kilkanaście tygodni ich obecności na naszym rynku nie było prawie żadnych nowości, magazyn był uzupełniany chyba tylko o zwroty. Socjologicznie ciekawe zjawisko, że dopiero teraz kolegom przypomniało się zrobić zakupy z Niemiec (zniżki na 25% też były na Polskę). To się jakoś fachowo w literaturze przedmiotu (marketingu) nazywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik Tak, ale uwzględnij fakt "falujących" cen, ostatnio ceny mocno wzrosły, być może część osób czekała na obniżki lub z Raichu obecnie się bardziej opłaca. Natomiast asortyment wygląda na identyczny, po prostu zmiana kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 3 godziny temu, mosze napisał: Tak, ale uwzględnij fakt "falujących" cen, ostatnio ceny mocno wzrosły, być może część osób czekała na obniżki lub z Raichu obecnie się bardziej opłaca. Natomiast asortyment wygląda na identyczny, po prostu zmiana kraju. Dokładnie. Ja obserwowałem kilka rzeczy, których ceny 3 miesiące temu nagle wzrosły dwukrotnie. Czekałem na obniżkę, czekałem, potem na black friday, a zamiast tego Susu zniknęło ze wszystkich krajów poza Niemcami. W dniu 9.10.2024 o 10:27, michasacuer napisał: W jakim opakowaniu przychodza itemy z otrium? Paczkomat duzy na spodnieni trzy koszule styknie? Bede zamawial przez bodycar Właśnie jedną marynarkę na którą czekam spakowali w pudełko o wymiarach 64x35x12 cm. Mailboxde wycenił to na 12,70 EUR GLSem albo 2x tyle UPS. PS: Faktycznie pepper.pl nam się zrobił w tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iurist Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik W dniu 9.10.2024 o 15:06, dragonek napisał: U mnie bardzo różnie bywało. Marynarkę raz dostałem w porządnym pudełku innym razem w papierowej kopercie. Raz nawet przysłali marynarkę w dużo za dużym pudełku z wieszakiem SuSu. Jednym słowem - loteria, ale na 3 koszule i spodnie to paczkomat raczej starczy. Na Otrium zamawiałem sporo SuSu: marynarka, płaszcze, kamizelki, spodnie. Oprócz zwrotów z powodu nietrafienia z rozmiarem, zawsze wszystko było ok. Można było trafić super rzeczy w niski cenach. Pokusiłem się o zamówienie z Niemiec kurtki koszulowej (shirt jacket) i kamizelki za pośrednictwem Bodycar1. Zobaczymy co z tego będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wianek Napisano 10 Październik Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 16 godzin temu, piotrassss napisał: W Half Price są koszule SuSu z denimu Albiate w cenie 99zł W Płockim Tkmaxie dziś udało mi się też kupić koszulę białą twill za 99zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyprys Napisano 13 Październik Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik W dniu 9.10.2024 o 15:06, dragonek napisał: U mnie bardzo różnie bywało. Marynarkę raz dostałem w porządnym pudełku innym razem w papierowej kopercie. Raz nawet przysłali marynarkę w dużo za dużym pudełku z wieszakiem SuSu. Jednym słowem - loteria, ale na 3 koszule i spodnie to paczkomat raczej starczy. Promocja -30% flash sale na otrium.de dla SuSu jest do niedzieli. Niestety mimo że jest napisane iż promocja trwa nadal to rabat się już nie nalicza ani kod nie wchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 14 Październik Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik Susu wróciło na otrium.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 14 Październik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik widocznie Juergen z mailboxa dzwonił: ej, Rutger, weź tam kliknij u siebie w systemie Polskę, bo mnie zalali zamówieniami, trzy tiry jadą do jakichś forumowiczów, nie mam już kim robić🤪 3 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
me.spoke Napisano 14 Październik Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik Ups, ale Suitsupply właśnie wróciło na polskie Otrium… chyba jednak z takiej wygłodniałej klienteli nie chcieli rezygnować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik W dniu 7.10.2024 o 14:55, dragonek napisał: Dziś zamówiłem z pomocą mailbox.de jedną marynarkę, którą sobie upatrzyłem. Ryzyko jest, ale ta obniżka -30% mnie do niego skłoniła. Napiszę potem jak poszło. Z kronikarskiego obowiązku napiszę (bo w sumie kto wie na jak długo SuSu wróciło na otrium.pl?), że z mailboxde wszystko przebiegło sprawnie. Paczka zamówiona w zeszły poniedziałek, doszła w równy tydzień. W środę była już w magazynie mailboxde (ciekawostka: w powiadomieniu mailowym: data dostarczania czwartek 2:18). Mailboxde poprawnie zarejestrował przesyłkę jako moją, pomimo braku ID w nazwie (ja podałem, ale otrium wycięło), 1 dzień zeszło na zasilenie salda w EUR. Paczkę wysłali GLS-em z Czech w piątek. Miała być we wtorek albo w środę, ale już w poniedziałek przyszła do paczkomatu Orlen. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iurist Napisano 15 Październik Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik W dniu 10.10.2024 o 15:56, iurist napisał: Pokusiłem się o zamówienie z Niemiec kurtki koszulowej (shirt jacket) i kamizelki za pośrednictwem Bodycar1. Zobaczymy co z tego będzie. Mogę powiedzieć, że paczka doręczona na niemiecki adres i nadana w paczkomacie. Zobaczymy w jakim stanie przyjdzie, ale na razie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 16 Październik Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik W dniu 15.10.2024 o 12:45, iurist napisał: Mogę powiedzieć, że paczka doręczona na niemiecki adres i nadana w paczkomacie. Zobaczymy w jakim stanie przyjdzie, ale na razie jest ok. Paczka 14.10 doszla do bodycar, dzisiaj jest juz u mnie. Zero problemu. Z innej beczki, koszula extra slim suitsupply, ile da sie poszerzyc? Rozmiar dobry ale nie zauważyłem, ze kupilem jedna extra slim i zastanawiam sie, czy da sie z niej wyciągnąć slima w pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iurist Napisano 16 Październik Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 4 godziny temu, michasacuer napisał: Paczka 14.10 doszla do bodycar, dzisiaj jest juz u mnie. Zero problemu. U mnie to samo. Dzisiaj wyciągnąłem z paczkomatu. Z innej beczki czy ktoś wie czy etykieta zwrotna z DHL z Otrium pyknie u nas w punkcie nadań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coven Napisano 16 Październik Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik Oprócz rozprucia zaszewek na plecach (o ile są), to nie ma opcji cokolwiek poszerzyć. Tam nie ma żadnych "zapasów". Jedynie guziki możesz trochę przesunąć, jak masz za ciasno w kołnierzyku. 5 godzin temu, michasacuer napisał: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 16 Październik Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 9 godzin temu, michasacuer napisał: Z innej beczki, koszula extra slim suitsupply, ile da sie poszerzyc? Rozmiar dobry ale nie zauważyłem, ze kupilem jedna extra slim i zastanawiam sie, czy da sie z niej wyciągnąć slima w pasie Prawdopodobnie w ogóle. Koszule to te produkty, których prawie nigdy nie da się poszerzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamrot Napisano 17 Październik Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik Ja bym polemizował. Nie znam koszul Suitsupply, ale mam ponad trzydzieści Eton-ów i Olgi. Wszystkie mają na plecach dwie zaszewki do 15 mm, co po rozpruciu poszerza obwód na wysokości pępka 5 do 6 centymetrów. Eton stosuje specjalny szew, który po pociągnięciu jednej z nitek sam się wypruwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dragonek Napisano 17 Październik Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 12 godzin temu, iurist napisał: U mnie to samo. Dzisiaj wyciągnąłem z paczkomatu. Z innej beczki czy ktoś wie czy etykieta zwrotna z DHL z Otrium pyknie u nas w punkcie nadań? Ja bym spróbował. Jak nie zadziała to bym napisał do nich, że firma Cię wysłała za granicę w delegację i chciałbyś dokonać zwrotu z terenu Polski, a z tego co widzisz oferują też ten produkt na rynek Polski (podał link) i w związku z tym czy mogą Ci nową etykietę zwrotną przesłać i podajesz swój adres zwrotny z PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 17 Październik Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik Niemiecka etykieta w naszej Żabce? uwaga, podaję listę dialogową: Guten Morgen, ich bin middle level manager on business trip hier, no kilometrówki. Ich möchte return machen in your Frog shop, zagranica, shirt too small, etykieta aus Germany bitte, muchas gracias. I hoddoga mit ketchup jeszcze. 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi