Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli te 10-15% to jest zniżka na dzień dobry, zawsze i dla każdego.

Natomiast dzisiaj przy artykułach SS pojawiła się informacja o przecenie o 25% (kod SPECIAL), ale nie działa na SS, za to działa np. na Tommy Hilfiger, przy którego artykułach info o promocji nie ma :) Tak, jakby było odwrotnie. Mają jakiś bałagan.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
W dniu 19.06.2024 o 16:18, UncleDrew napisał:

Dzięki, wygląda nieźle, spróbujemy :)

Przyszła - wygląda super - moim zdaniem ciut więcej luzu niż w lancerto mr vintage. Chyba będą zamawiane następne z otrium :)

Opublikowano
W dniu 22.06.2024 o 22:53, tryhp3 napisał:

Strzelam, że Lazio. 

Havana przeważnie jest na pół podszewce a Lazio na pełnej.

Potwierdzam, że Lazio. Byłoby OK (szczerze to nie widzę różnicy w porównaniu z już posiadaną Sienną), gdyby nie to, że spodnie są w innym rozmiarze, więc do zwrotu.

Opublikowano
5 godzin temu, dragonek napisał:

Pierwszy mało udany zakup na Otrium. Marynarka pachnie lekko stęchlizną. Nie wiem czy w pralni uda się raz na zawsze usunąć zapach, więc chyba pójdzie do zwrotu.

Która?

Opublikowano
18 godzin temu, MarianoItaliano napisał:

A zdarzyło się Wam, że z garnituru przyszła jedynie marynarka? Napiszę jutro do customer service, ale pytanie czy z waszego doświadczenia jest szansa, że znajdą w magazynie spodnie, czy raczej się nie łudzić?

nie, nie zdarzyło sie.

Opublikowano

Niestety, kontakt z CS potwierdził, że nawet nie trudzą się sprawdzaniem - z góry proponują albo zniżkę na kolejne zamówienie i darmowy zwrot albo...10% zniżki na produkt - wyszedłem jednak z założenia, że wartość marynarki w garniturze jest co prawda wyższa niż spodni, ale nie stanowi aż 90% ;)

• Like 1
  • Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
W dniu 2.07.2024 o 22:15, MarianoItaliano napisał:

A zdarzyło się Wam, że z garnituru przyszła jedynie marynarka? Napiszę jutro do customer service, ale pytanie czy z waszego doświadczenia jest szansa, że znajdą w magazynie spodnie, czy raczej się nie łudzić?

Zdarzyło się. Źle opisują na stronie. W moim przypadku zmienili opis dopiero po mojej reklamacji na blazer, a nie suit. Ja dokupiłem nowe spodnie na eBay:). Cena nawet samej marynarki, po dodatkowym rabacie, okazała się atrakcyjna. Szczęście że znalazłem spodnie znając oznaczenie materiału, ale to tylko przypadek ponieważ model z roku 2021:)

Opublikowano

Szanowni Państwo, jest weekendowa promka na Otrium i kod APP25 działa też na SuSu, przynajmniej mnie się udało kupić z tym kodem (może jest jakiś błąd, więc lepiej się pewnie spieszyć jak się ma coś upatrzonego).

P.s. czy ktoś ma jakiś pomysł co to za kroje poniżej:

https://www.otrium.pl/product/suit-grey-grey-7?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app

https://www.otrium.pl/product/suit-grey-light-grey-10?utm_source=share button&utm_medium=user generated&utm_campaign=android app

?

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Dzięki MarianoItaliano za cynk.

Udało mi się kupić koszulę niebieską z bawełny egipskiej Monti i overshirt William szary za sumę 404zł.

Jeżeli chodzi o twoje pytanie to ten szary garnitur z moherem to wygląda jak Washington, czyli extra slim fit.

Pierwszy link nie wiem.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
23 godziny temu, eduardo napisał:

A tutaj, jaki to krój może być?

https://www.otrium.pl/product/lazio-light-grey

To jest La Spalla, mam ten model i poza wąskimi nogawkami (19 cm w rozmiarze 98) jest super. To full canvas. Materiał pomimo wysokiej skrętności mało się gniecie.

Tak wygląda przyćmiony blaskiem Wałęsy ?

IMG_8139.thumb.jpeg.23444a8a38e8a7fdfa1a1c5a4217e60a.jpegIMG_1767.thumb.jpeg.a6961d12a72f9fad95fb2babda296dfa.jpeg

13 godzin temu, Orlin napisał:

Jeśli to circular wool flannel to jest to grubaśna, mało elastyczna i dość gryząca wełna. Raczej na późną jesień/zimę. Zamówiłem ten sam model, zobaczymy co przyjdzie. 

• Like 2