Ataman Napisano 4 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2016 Dzisiaj w pracy po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Marynarka, kamizelka, koszula, krawat: Suitsupply Spodnie: Benevento Poszetka: Poszetka.com Buty: Yanko EDYCJA: Na wniosek Hargina umieszczony poniżej, przenoszę zdjęcia do wątku "Co mam dziś na sobie". https://forum.butwbutonierce.pl/topic/4-co-mam-dziś-na-sobie/?p=214324 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 @Aron: r e w e l a c j a* * chyba jednak do CMDNS bardziej pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Dziękuję. Może administratorzy przeniosą. Skoro już dałeś plusa, to głupio usuwać zdjęcia, żeby został pusty post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Dziękuję. Może administratorzy przeniosą. Skoro już dałeś plusa, to głupio usuwać zdjęcia, żeby został pusty post. Cholera... przepraszam Wrzuć w dwóch równolegle - tam też dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Przeniosłem. Zdjęcia z powyższego posta usunąłem. Mam nadzieję, że za te 2 plusy nikt się nie obrazi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 Ja już zgłosiłem Cię do moderatora za stuczne podbijanie sobie reputacji! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 5 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil888 Napisano 6 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2016 Dzisiaj rano.Ładny kolor spodni - mogę spytać jakie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Dzisiaj tak. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2016 Ło matko boska, grawitacje w Polsce przekręcili 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alterte Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Wiem, że jest leniwy weekend, ale mógłbyś wstać chociaż do zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 8 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Nadeszło ciepło i czas na len. Marynarka mogłaby być trochę dłuższa, ale mam do niej sentyment: pewnego czerwcowego dnia, gdy mała kocia przybłęda do mnie się przykleiła miałem ją na sobie (tak mi się przynajmniej wydaje ). 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Wieczorem zaś, przed wyjściem "na miasto" podjąłem próbę, aby tą samą bazę z lekka "uelegancić" lnianymi dodatkami: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 8 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2016 Dzisiaj America's Cup po 96 latach wrócił do NYC Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 9 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2016 Dzisiaj America's Cup po 96 latach wrócił do NYC Co to są za spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Zapewne T,Hilfiger 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dzięki za informację. Łudziłem się, że może jednak to nie jest logo TH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 10 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Marynarka z lnu. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Dzięki za informację. Łudziłem się, że może jednak to nie jest logo TH Bo nie jest. Pattern na spodniach to flagi żeglarskie określające rożne racing flags. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Ciepło! Koszula z nieistniejącego już tailorwork.com, krawat znaleziony gdzieś na ebayu, spodnie Lee, buty Nord. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 10 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2016 Styleman bardzo ładnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar Napisano 11 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2016 Bo nie jest. Pattern na spodniach to flagi żeglarskie określające rożne racing flags. Dzięki wielkie za info. Spodnie wyglądały bardzo ciekawie stąd moje pytanie. Czy można prosić o fotkę (w przyszłości) w zbliżeniu ukazujące te flagi? Każda flaga ma różne barwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koriolan Napisano 13 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hargin Napisano 13 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2016 marynarka: McNeal po tuningu koszula: TMLevin poszetka: HM bawełna 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi