Szydlowsky Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Sprawdz ustawienie godziny(strefy czasu) w opcjach forum, bo u mnie wyświetla sie 7:30. To chyba nie az tak wczesnie? U mnie też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Faktycznie mam poprzestawiane Ale i tak - 7:30 w sobote to dla mnie jak 3 w nocy w dzien roboczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Dzięki radości posiadania dwulatki, dla mnie 7:30 w sobotę to środek dnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Kurtka pełna klasyka z demobilu. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Irek, powinieneś umieszczać dopisek: "audycja zawierała lokowanie produktu" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 9 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2016 Sprawdz ustawienie godziny(strefy czasu) w opcjach forum, bo u mnie wyświetla sie 7:30. To chyba nie az tak wczesnie? Ja mam 6:30...zaraz poszperam w ustawieniach, dzięki za poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leonid Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Co to za sztyblety? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Co to za sztyblety? Carlos Santos Coimbra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
faber Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewin Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Krawat mi się nie podoba, ale poszetka ładnie złożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Krawat jak na mecz reprezentacji Tak na poważnie to trochę nie pasuje do reszty. Moim zdaniem oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Nie pojmuję, co Wam się w tym krawacie nie podoba. Jest po prostu czerwony w białe paski. A jeżeli nawet to wygląda o wiele lepiej niż ten: http://www.pi-news.net/2010/06/mohring-wegen-deutschland-krawatte-kritisiert/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Nie pojmuję, co Wam się w tym krawacie nie podoba. Chyba przegapiłeś pewną epokę w Polsce z perspektywy Monachium Była kiedyś taka partia polityczna, która zadała kłam twierdzeniu, że "klient w krawacie jej mniej awanturujący". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 10 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 I znów zrobiło się chłodniej. Może to ostatnia okazja tej wiosny, aby tweed założyć. Tym razem w towarzystwie czerwono- bordowych dodatków: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Objecuję nadrobić straty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 10 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2016 Objecuję nadrobić straty Lepiej nie Choć historia lubi się powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 11 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Dzisiaj golfowo i z Alaskanem Malamutem Sent from my iPhone using Tapatalk 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 11 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2016 Słoneczko ładnie w Gdański świeci to i więcej kolorów na sobie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vuzetta Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 @Ataman Skąd poszetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 @Ataman Skąd poszetka? Pierre Cardin kupiona w CH Riviera w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 @Beny23 Casualowy pies "robi robotę" +1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Ja dzisiaj tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 To jeszcze raz Ja z wczoraj i z dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil888 Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 To jeszcze raz (...)Ładne Monki - jakie to?Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 14 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2016 Brett&Sons by Zalando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi