Styleman Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 W drodze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Jesienny casual. Niestety poszetka uciekła z kadru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Pogoda zachęca do zwiększenia ilości warstw. 20150929_112949.jpg Świetny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Jak już zauważono - chłodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Chyba najgrubszy węzeł jaki kiedykolwiek widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Świetny zestaw. Dziekuję chociaż teraz jak na to zdjęcie patrzę, to zamieniłbym koszulę na gładką lub krawat na granatowy knit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Marynarka SuSu? Świetna Mondia, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aver Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Przez pomyłkę jednego z użytkowników forum w moje ręce trafił sweter Lambert... I chyba już u mnie zostanie. Na razie testuję go w bezpiecznym zestawieniu. Koszula CT, marynarka MD, poszetka no-name, krawat - sam nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinJarosz Napisano 30 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2015 Pora się pokazać Co prawda z wczoraj, z piwiarni w Ołomuńcu. Może niezbyt szykownie wyszedłem bo zrobione z zaskoczenia. Za jakość także przepraszam. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Dalej chłodno, chociaż słonecznie. Krawaty i koszule zawsze do zdjęcia mi się psocą, a to fałda, a to ucieknie krawat, a nie bardzo mam czas na sesje poprawkowe. Dziękuję za wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Według mnie te sweter nie do końca pasuje kolorystycznie do reszty. Tak, przy okazji. Możesz wrzucać trochę mniejsze zdjęcia? Nie mieszczą się na 24-calowym ekranie i w dodatku coś dziwnego się dzieje, że są nieostre, jakby były powiększone. Gdy się je zapisze to jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Mam czerwone skarpetki do czerwonego swetra. Zdjęcia wrzucam prosto z telefonu, przez tapatalka. Jak podpowiecie jak to zmniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Jeżeli prosto z telefonu, to najlepiej zmienić ustawienia aparatu (rozmiar zdjęć). Po zapisaniu na dysku Twoje zdjęcie waży ponad 3MB oraz ma 4160 pikseli szerokości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Dziękuję. Poprawie przy następnych. Jaki rozmiar najlepiej na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 1 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2015 Według mnie maksymalnie FullHD czyli 1920x1080. Na początku tak wrzucałem, ale później stwierdziłem, że są za duże. Mniejsza rozdzielczość pewnie nie pozwoli na zachowanie szczegółów. W ogóle najlepszą opcją jest zrobienie zdjęcia w dużej rozdzielczości, a później zmniejszenie jego rozmiaru za pomocą jakiejś aplikacji do około 500 - 600 pikseli na szerokość. To jest oczywiście tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werdzo88 Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Debiut Marynarka Suitsupply http://eu.suitsupply.com/en/jackets/havana-brown-plain/C929.html?cgid=Jackets Koszula Hugo Boss Krawat Massimo Dutti Spodnie jeans H&M http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0143831001.html Buty Yanko http://patine.pl/yanko-741-cuero.html Pasek Suitsupply http://eu.suitsupply.com/en/belts/brown-belt/A15117.html?cgid=Belts Skarpetki H&M Poszetka -Brak ,na razie mnie nie stać Proszę o uwagi krytyczne ,jeśli na takie zasługuję .Generalnie proszę o opinie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Kolorystycznie bardzo mi się podoba, dobrze dobrane buty do zestawu. Skarpety może błękitne, albo brązowe? Warto poprawić węzeł krawata - odstaje od kołnierzyka i chyba można go mocniej ścisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Twardy82 Napisano 2 Październik 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Cyk Edit: Marynarka: SS Hudson Koszula: Lantier Collin Krawat: SS Poszetka: poszetka.com Spodnie: MD Buty: Barker Albert for Herring 386G Dainite 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Fajnie ale gdzie opis zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Z tym casualem to trochę przesadzasz. Zestaw jak najbardziej do działu męska elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 Cyk 20151002_1036281.jpg Co to za marynarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 2 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2015 proki1971, Pepenix - już dodałem opis alabuz, jeśli Moderator uzna, że nadaje się bardziej do CMDNS, to OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 4 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2015 Z tym casualem to trochę przesadzasz. Zestaw jak najbardziej do działu męska elegancja Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 5 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2015 Robi się coraz chłodniej. W końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi