Whitesnake Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Ładna marynarka! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Czy mnie oczy nie mylą, czy widzę biletówkę w wersji z nakładanymi kieszeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2015 Czy mnie oczy nie mylą, czy widzę biletówkę w wersji z nakładanymi kieszeniami? To raczej dwie nakładane kieszenie. Choć jak się uprzeć, to można tą wewnętrzną nazwać biletówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 A ja dzisiaj na drugim krańcu (bardzo szerokiego jak widać) pojęcia 'casual' 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Marynarka z SuitSupply? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Marynarka z SuitSupply? Jeśli Zaremba zbytnio nie kombinuje z podwykonawcami, to nie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Blekit, fajna kurtka. Skąd masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marzec 2015 Blekit, fajna kurtka. Skąd masz? Dzięki To Camel Active 4512. Upolowana wczoraj w TK Maxx. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Sztruksowo... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 @Whitesnake - klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Whitesnake, gratuluję ładnej marynarki. ps Pytanie czy to marynarka z Suitsupply musiało zaboleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 Boleć może Zarembe, ja bardzo lubię SuitSupply 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2015 @Whitesnake - klasa! Dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Na szybko. Wiosna jest super! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Me&Frodo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Oranje tom______i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Trochę za dużo tych wzorów. Jednolita koszula byłaby lepszym tłem dla reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 A może lepiej krawat bez wzorów? Wnętrza kurtki nie widać przy noszeniu tom______i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Oranje ImageUploadedByTapatalk1427375423.229780.jpg tom______i Nosiłbym! Zestaw mi się podoba. Dużo się dzieje, ale wg. mnie dobrze dobrane. Nie gryzie się. Reszta to kwestia gustu. Gładka koszula lub gładki krawat uspokoiłby zestaw. To pewne. Jednak ten zestaw jest taki wiosenny. Fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 W ramach przygotowania do lata…odkurzam lny i zastanawiam się nad corocznym dylematem. Jaki krawat będzie pasował latem do takiego zestawu? Koszula lniania, biała. Marynarka lniana, dość lekka o wyrazistej fakturze, funkcjonuje jako cześć garnituru i jako marynarka zestawu koordynowanego z lnianymi spodniami w brązie. P.S. Garnitur z SuitSupply. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 W zestawie z garniturem postawiłbym na zielony len(i do tego np. biało-zieloną poszetkę), a w koordynowanym może bordowy wpadający w brąz z jakimś delikatnym wzorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 W zestawie z garniturem postawiłbym na zielony len(i do tego np. biało-zieloną poszetkę), a w koordynowanym może bordowy wpadający w brąz z jakimś delikatnym wzorem? Zielony len jakiś mam. Spróbuję. Zastanawiałem się też nad grenadynami grossa bez podszewki. Będą pasowały? Większy problem mam z doborem odpowiedniej faktury materiału niż koloru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Wedlug mnie grenadyna bedzi wygladac dobrze. Poza tym takze jedwabne knity, krawaty z bawelny, lnu, jak rowniez te z surowego jedwabiu albo mogadoru powinny calkiem niezle pasowac. Jezeli chodzi o kolory, to przy takiej klasycznej bazie trudno znalezc cos, co nie bedzie pasowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Dziękuję. Knity odpadają, zazwyczaj są wąskie, a przy mojej posturze krawat o szerokości poniżej 8cm się nie sprawdzi, ale surowymi jedwabiami dałeś mi do myślenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi