Ingvar Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Oo, na pierwszym zdjęciu wydawały się raczej szare. To trochę zmienia postać rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Oo, na pierwszym zdjęciu wydawały się raczej szare. To trochę zmienia postać rzeczy. Przecież są szare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
51aba2c838a770fb802a949345 Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Tak, a spodnie zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 26 Maj 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2014 Dwurzędowo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 I po glosowaniu. len, wełna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 I po glosowaniu. len, wełna Mamy ocenić zestaw czy oddany głos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Pytanie powinno być o zestaw lub udział w wyborach. Deklaracji politycznej na fotce nie uświadczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Oj uświadczysz, wiadomo na kogo nie zagłosowałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 A to już jest domniemanie. Czy jest na sali prawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 27 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2014 Misza, nikt rozsądny (a za takiego Cię mam) nie podcina gałęzi na której siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 3 Czerwiec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2014 Niedzielny casual. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Czerwiec 2014 Tydzień temu, koszula od pani Hirtl którą ostatnio przedstawiłem w dziale Bespoke. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zixart Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwiec 2014 Osobiście nie podoba mi się zbyt duża klamra paska i jeden guzik w koszuli za dużo rozpięty ale rozumiem, że to kwestia indywidualnych preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Casualowy letni wtorek Przepraszam, za naświetloną koszulę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 Marynistycznie inspirowany casual z czasu, kiedy można było nosić przewiewny sweter http://secondhanddandy.pl/2014/06/kotwica-w-gore.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 10 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwiec 2014 JDC przydałby się pleciony pasek (granat, beż) zamiast tej grubej czarnej skóry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Marynistycznie inspirowany casual z czasu, kiedy można było nosić przewiewny sweter http://secondhanddandy.pl/2014/06/kotwica-w-gore.html Dziś źle spałem, ale czy mógłbyś rozwinąć co masz na myśli z tymi marynistycznymi inspiracjami, bo może są zbyt mocno zawoalowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Dziś źle spałem, ale czy mógłbyś rozwinąć co masz na myśli z tymi marynistycznymi inspiracjami, bo może są zbyt mocno zawoalowane. Zgaduję: w tle jest woda a na nadgarstku lina ? OFFTOP: SH: unikaj zginania nogi bardziej niż w kąt prosty (przy ujęciach bocznych) i 45 stopni w ujęciach z przodu. Dzięki temu nie sprawisz wrażenia, że masz pół nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 K 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Kawa przed spotkaniem z Marszałkiem woj. Fajny garnitur. Mam jakies takie przekonanie, ze gola stopa bardziej pasuje do brązów niz do granatu, który narzuca jednak trochę bardziej formalny charakter, ale nie jest ono uzasadnione chyba niczym poza przyzwyczajeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 cons, te buty są genialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 JDC przydałby się pleciony pasek (granat, beż) zamiast tej grubej czarnej skóry. Dokładnie to samo myślę. Już pisałem na blogu o tym, że narazie nie posiadam, ale to wkrótce zakupie. Wbrew pozorom skóra nie jest taka gruba, ale plecionka byłaby w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Fajny garnitur. Mam jakies takie przekonanie, ze gola stopa bardziej pasuje do brązów niz do granatu, który narzuca jednak trochę bardziej formalny charakter, ale nie jest ono uzasadnione chyba niczym poza przyzwyczajeniem. Gdyby garnitur nie był z lnu...nie wyszedłbym bez skarpet:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Wg mnie efekt gołej stopy (tu jak najbardziej słusznej) wzmaga różnica kolorystyczna pomiędzy ciemnymi spodniami i bardzo ciemnymi butamia jasną karnacją. Przydałaby się ta hiszpańska opalenizna Osobiście do takiego stroju celowałbym w jakieś zamszowe granatowe mokasyny. Tak przy okazji - klamra na butach jest koloru srebrnego czy złotego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Wg mnie efekt gołej stopy (tu jak najbardziej słusznej) wzmaga różnica kolorystyczna pomiędzy ciemnymi spodniami i bardzo ciemnymi butamia jasną karnacją. Przydałaby się ta hiszpańska opalenizna Osobiście do takiego stroju celowałbym w jakieś zamszowe granatowe mokasyny. Tak przy okazji - klamra na butach jest koloru srebrnego czy złotego? Złotego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi