constantin Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 @Constantin Ładny zestaw ale za jasne kolory na Twoją karnację. Szczególnie golf. Golf jest bardziej toffi niż beżowy, ale masz rację słyszałem to nie raz:) niestety od wielu lat lubię te odcienie, może z granatowym trenczem wyglądałoby to korzystnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 Kontrastować powinno coś blisko twarzy. Ktoś nazwał to "przezroczystością". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. .mateusz Napisano 6 Maj 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Z krótkiej sesji do prowadzonego przez znajome bloga Politechnika Fashion, który czasami wspierałem od strony fotograficznej, ale nigdy wcześniej nie dałem się namówić do wystąpienia w nim. W "kilku zdaniach o swoich ciuchach" na pewno wspomnę o Stowarzyszeniu i jego Forum 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carvalho Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Gratulacje. Podoba mi się Marynarka Pierre Cardin? Wydaje mi się tylko, ze poszetka nieco za bardzo wypycha brustasze. Sam mam ten problem w niektórych marynarkach, przyznaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Bardzo zgrabny zestaw, strasznie mi się podoba to, że tkanina marynarki koresponduje z knitem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 6 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2014 Dzięki Marynarka Massimo Dutti, spodnie Dockers, koszula z lumpów, krawat The Knottery, poszetka The Tie Bar, buty Bexley (prawdopodobnie...), skarpety w kolorowe romby z bazaru. Żeby uzyskać stabilność puffa włożyłem w brustaszę dwie jedwabne poszetki (jedna naturalnie niewidoczna) - solidne wypchanie kieszonki to efekt uboczny, ale mnie nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cergi Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Super faktura tkaniny marynarki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Żeby uzyskać stabilność puffa włożyłem w brustaszę dwie jedwabne poszetki (jedna naturalnie niewidoczna) - solidne wypchanie kieszonki to efekt uboczny, ale mnie nie przeszkadza. Nie ty jeden tak robisz Ja preferuję włożenie chusteczki higienicznej - bardziej praktyczne, przy okazji mniej wypycha a za to usztywnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 8 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Maj 2014 Praktyczne i chusteczka zawsze po ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beere Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Bardzo ładnie, nie podoba mi się poszetka, która jest zbyt niechlujnie włożona(jak dla mnie), a cała reszta na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Niechlujnosc poszetki to rezultat noszenia okularow w brustaszy, poczatkowo byla ladniej ulozona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Ja poproszę o namiar na buty. Bardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 D 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Ja poproszę o namiar na buty. Bardzo ładne. Tod's. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Militarna zieleń i granat w asyście nie-bazowego błękitu http://secondhanddandy.pl/2014/05/blekit-nie-bazowy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 11 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2014 Buty (w sensie kolor) faktycznie świetne Nie podobają mi się 2 rzeczy: sygnet (nawet jeśli to rodowy/herbowy) oraz monogram na mankiecie (jest jak dla mnie nazbyt widoczny) Ale ogólnie spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 12 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2014 Marynarka - Lantier Koszula - CT Krawat - The Tie Bar Buty - Wittchen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyvern Napisano 13 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2014 Piątek na WFDP. Ja to ten w koszuli, na stopach niebieskie boat shoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Post usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Sugeruję przenieść dyskusje tu: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1251-spinki-i-inna-bi%C5%BCuteria-m%C4%99ska-w-po-pracy-jak-dobiera%C4%87/ , albo stworzyć nowy temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 15 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2014 Świetny pomysł. http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1251-spinki-i-inna-biżuteria-męska-w-po-pracy-jak-dobierać/?p=132001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 To z zeszłego weekendu, kiedy pogoda była jeszcze znosna:) Buty żeglarskie Timberlanda, a pod nimi niebieskie skarpetki z białą kratkę, których zbytnio nie widać. Nowy zegarek Daniel Wellington, póki co jestem zadowolony:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Czemu wybór tej marki zegarka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celahim Napisano 16 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2014 Czemu wybór tej marki zegarka? Ma bardzo cienką tarczę, pod koszulę jest idealny. Bez zbędnych dodatków i wszelkich bajerów. Dodatkowo bardzo łatwo zmienia się pasek. Dokupiłem sobie materiałowy, czerwono- granatowy, w sam raz do letnich stylizacji. Krótko mowiąc bardzo mi się podoba:) Na mechanizmach się nie znam, pewnie w tej cenie znalazłbym coś lepszego pod względem mechanicznym, ale wygląd jest super i głównie to się liczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi