tieandi Napisano 6 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2014 Tieanddi, marynarka na tym zdjęciu wygląda źle, krawata bardzo na tak. Marynarka to takie casualowe szalenstwo, mniej lub bardziej udane Chyba jednak z naciskiem na mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 http://secondhand-dandy.blogspot.com/2014/04/3-1.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Bardzo sprytnie pokazałeś zdjęcie bez spodni To, co widzę na górze jest super (choć nie pasuje do tego działu). Jednak spodnie i kurtka - nope. Nie trzymam się kurczowo zakazu łączenia elementów garniturowych z czymkolwiek innym, ale tutaj zestawienie z dżinsami wybitnie nie gra. Na pewno wiedziałeś, że strój będzie kontrowersyjny - ja za obie połowy osobno daję wysoką notę, ale za całość 2=. Niemniej, jestem ciekaw, co sądzi reszta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Łamanie zasad jest fajne jeśli daje dobry efekt. Tym razem nie jest fajne - świetna góra nie pasuje do dżinsów i kurtki, tak jak napisał Mateusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian o Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Kurtka totalnie z innej bajki, a do tego za krótka. Poza tym marynarka trochę się marszczy... Natomiast reszta jest bardzo ok - oczywiście jak na casual. Przecież nie chodzi o to żeby zaprezentować tutaj "idealny zestaw na każdą okazję" (bo takiego nie ma). Akurat taki zestaw (pozbawionych w/w wad), w tym miejscu (zaułek św. Tomasza w Krakowie??), w tych warunkach atmosferycznych jakie mieliśmy 7.04 i w nieformalnej sytuacji (bo do teatru to kolega chyba się wtedy nie wybierał) wydaje mi się być bardzo trafionym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Niedawny nabytek, bawełniana marynarka Jermyn St. by Hawes&Curtis z patentem "wbudowanej" poszetki, przydaje się, zwłaszcza awaryjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 @pafcioO O jedną kratkę za "daleko". Gładki krawat albo inna poszetka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Nie ogarniam czemu takie zestawy umieszczacie w casualu? Marynarka, krawat, poszetka to jak najbardziej nadaje się do CMDNS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Nie ogarniam czemu takie zestawy umieszczacie w casualu? Marynarka, krawat, poszetka to jak najbardziej nadaje się do CMDNS.Mi się wydaje, że to jednak casual. Smart casual 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Góra się nadaje do CMDNS, a dół tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 9 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Kwiecień 2014 Bardzo sprytnie pokazałeś zdjęcie bez spodni To, co widzę na górze jest super (choć nie pasuje do tego działu). Jednak spodnie i kurtka - nope. Nie trzymam się kurczowo zakazu łączenia elementów garniturowych z czymkolwiek innym, ale tutaj zestawienie z dżinsami wybitnie nie gra. Na pewno wiedziałeś, że strój będzie kontrowersyjny - ja za obie połowy osobno daję wysoką notę, ale za całość 2=. Niemniej, jestem ciekaw, co sądzi reszta. Taki to juz ja Byłem ciekaw jak to zagra z perspektywy zdjęć i musze przyznać, że efekt jest ciekawy, ale chyba nie o taka ciekawość mi chodziło. Mam w planach podmianę dżinsów na szare wełniane spodnie z dość sporym mankietem, więc w najbliższym czasie będzie mozna się spodziewac podejścia numer dwa Kurtka totalnie z innej bajki, a do tego za krótka. Poza tym marynarka trochę się marszczy... Natomiast reszta jest bardzo ok - oczywiście jak na casual. Przecież nie chodzi o to żeby zaprezentować tutaj "idealny zestaw na każdą okazję" (bo takiego nie ma). Akurat taki zestaw (pozbawionych w/w wad), w tym miejscu (zaułek św. Tomasza w Krakowie??), w tych warunkach atmosferycznych jakie mieliśmy 7.04 i w nieformalnej sytuacji (bo do teatru to kolega chyba się wtedy nie wybierał) wydaje mi się być bardzo trafionym wyborem. Lokalizacja trafiona Kurtka faktycznie do tej marynarki, która nota bene charakteryzuje sie angielską długością, jest nieco krótka, pozostałe moje marynarki spokojnie się pod nia chiwają. Marszczenie niestety jest wynikiem jej nieco zbyt dużej objętości w ramionach, jak na razie jednak mam sporo bardziej pilnych wydatków aniżeli jej przerobienie. Dzięki wielkie za rzeczową opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Witam, pierwszy raz na forum Spodnie już oddane do skrócenia, bo widzę, że fałdują się paskudnie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Sympatyczny krawat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Jak dla mnie cała stylizacja bardzo sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Zbyt wzorzysta koszula jak na mój gust. Poza tym przyjemny dla oka zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 14 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Impersøne, spodnie do delikatnego skrócenia i jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Witam, pierwszy raz na forum Witamy, to co miało być powiedziane, zostało, otóż skrócanie. A przy okazji, co to za kurtka? Barbour? Jeśli tak, to jaki model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orphan Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Witamy, to co miało być powiedziane, zostało, otóż skrócanie. A przy okazji, co to za kurtka? Barbour? Jeśli tak, to jaki model? Z tego co kojarzę to zeszłoroczny model Bytomia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Impersøne Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 To kurtka Montego zakupiona przed niecałym miesiącem w Peek&Cloppenburg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Świetny kolor marynarki ! Nie jest odrobinę za krótka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Świetny kolor marynarki ! Nie jest odrobinę za krótka ? Dzięki. Jest krótka, ale czy "za" krótka to kwestia prywatnych preferencji Ja wolę krótsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 .mateusz szukam takiej poszetki. Poproszę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 15 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Smakowicie. Koraliki dodają wiosenno-letniego klimatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi