Jacek. Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 Lubię jesień 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 23 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2020 11 godzin temu, Bogusław napisał: Cześć! Gdzie udało Ci się kupić taki vintage i to jeszcze od Ralpha? Szukałem na początku jesienie swetra, może być rozpinany albo kamizelka, ale w grafice google wyskakiwały i wyskakują albo dawne i nieaktualne oferty sprzed lat albo zdjęcia z lat 20. Zamówiłem taki https://www.ralphlauren.it/en/fair-isle-wool-jumper-545586.html?dwvar545586_colorname=Grey Fairisle ale odesłałem, bo był zbyt smutny. Nie był to też taki prawdziwy Fair Isle ze względu na charakter wzorów. Od dłuższego czasu szukałem takiego swetra Polo RL. Trafiłem uztwany na aukcji internetowej za 80 zł. Propozycja @Zajac Poziomka jest dobra ale według mnie Ralph robi najładniejsze fair isle. Mają najładniejsze kolory i fantastyczną jakość. Prawdziwy wełniany sweter w pięknym kolorach pasujących do jesiennych ałtfitów ale faktycznie te z nowej kolekcji są dość ponure. Kamizelki są fajniejsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 @Zajac Poziomka @DolceGusto dzięki. @DolceGusto ten Twój przez kolor zielony staje się bardziej uniwersalny, nie tylko do jesiennych i zimowych okresów. Gdy studiowałem w Anglii takie swetry, a właśnie głównie kamizelki były dość popularne wśród zamożniejszych i aktywniejszych studentów. W kolorze zielonym jako kolorem tła, tak jak w Twoim, zarezerwowane dla przodujących colleges. Często noszone też do późnej wiosny. To chyba taki fair islowo swetrowy odpowiednik garnituru w prążek. Na ebay jest kilka takich kamizelek, ale nie w moim rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 24 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2020 mam i ja tylko bez rękawów niestety przepłaciłem i zapłaciłem coś chyba ok 150-180€ na wyprzedaży ze dwa lata temu 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 @DolceGusto @Arturlep jak oceniacie rozmiar? Zawyżony czy zaniżony? Czy zmienił się po praniu? Taką jak Twoja znalazłem https://allegro.pl/oferta/polo-ralph-lauren-xl-merino-kamizelka-fair-isle-9754931941 tylko rozmiar chyba za duży, jeżeli w praniu się nie zbiega, a wydaje mi się, że niewiele wnioskując po składzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 @Bogusław ten mój jest dość dopasowany jak na Ralpha. Mam kilka swetrów od nich (warkoczowe i jeden taki zwyczajny) i zawsze rozmiar M jest dość swobodny ale ma bardzo dobre proporcje. Nie da się ukryć, że jakość tych ubrań jest doskonałą. Może popatrz jeszcze na inne amerykańskie firm? Brooks Brothers (ale będzie drogo), Gant, Hilfiger, J. Crew. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturlep Napisano 25 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2020 RL - koszule mam S, pozostałe rzeczy S i M Kamizelkę mam w rozm. M i jest ok, nic się z nią nie dzieje, nadal ma zachowane kolory. Polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 26 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DolceGusto Napisano 27 Listopad 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2020 Nowy wintydżowy zakup - epicka tweedowa marynarka 3roll2 od Ralpha Laurena. Doskonały mięsisty tweed. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 6 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 I znów bardziej jesień niż zima. Nylonowy Barbour: 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 6 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2020 Nic tylko schować kota do kurtki i na spacer przyjemny zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 7 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2020 Dzięki @chylonczyk, ale moja kotka nie zabiera mnie niestety na swoje spacery. Nawet jak się w miarę przyzwoicie ubiorę 😉 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. me.spoke Napisano 19 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2020 Pod kolor ozdób choinkowych i z butem w butonierce 9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 26 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2020 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. M007 Napisano 27 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2020 12 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 27 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2020 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. M007 Napisano 28 Grudzień 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2020 Dobrze że na zewnątrz zimno🥶 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michasacuer Napisano 29 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2020 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 30 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2020 Złapany w "ruchu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmakus Napisano 31 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 Wszystkiego dobrego! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 31 Grudzień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2020 Dosiego roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 1 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 1 Styczeń 2021 Szczęśliwego 2021 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lafayette Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 W dniu 1.01.2021 o 11:36, M007 napisał: Szczęśliwego 2021 Skąd ten golf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M007 Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 46 minut temu, Lafayette napisał: Skąd ten golf? Vistula, golf warkoczowy zakupiony w 2017 - kolekcja RL7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Styczeń 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Styczeń 2021 RL9 raczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi