pi_senny Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Nie ma opcji, aby zwrócić uwagę na to co masz na sobie przy takim tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Mam drugą wersję: 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 6 godzin temu, eye_lip napisał: Mam drugą wersję: A kto to jest obok tego Steinwaya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Hmm poza mną chyba nikogo tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 Jeszcze tylko kapelusz, bat oraz pistolet... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 24 minuty temu, eye_lip napisał: Hmm poza mną chyba nikogo tam nie ma. Ależ on jest przepiękny ... mowa o fortepianie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2019 I do tego sam gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 Ostatnio mam jednodniowe opóźnienie, ale tłumaczy mnie potężny kac po sobotnim spotkaniu starej klasy licealnej. Niestety zaraz po omówieniu podupadłego zdrowia i nieprawidłowości w kościele katolickim, zeszło na problemy z kobietami i tego już przy jednym piwie i wódce nie dało się załatwić . Tak więc z wczorajszego wieczora, w drodze na obiado- kolację: Tak się jakoś złożyło że najlepszy, (w sensie- najmilszy, miękki jak flanela) len mam z tkmaxxa. Koszula PRL i spodnie Trussardi. Gniecie się klasycznie, choć miękki chwyt powoduje, że gniecie się na... miękko . Wartością dodaną koszuli jest brak charakterystycznego logo i to, że znalazłem ją kiedyś w dziale z przecenionymi szmatami, więc kosztowała poniżej 200 zł. Co ciekawe, były 3 w jednym/moim rozmiarze (jak na Poznań to sporo), więc chyba się klientom nie podobały. Loafersy od Vassa ze strusiny: 2 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 22 godziny temu, Bruut napisał: Jeszcze tylko kapelusz, bat oraz pistolet... Niekoniecznie, bo nie wyglądasz jak Harrison Ford. Normalny zestaw, który nie jest zły, tylko normalny uliczny. Za buty daję plusa, bo takich zadbanych brogsów do każualowego zestawu nie widzi się często na ulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 17 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2019 17 minut temu, xkoziol napisał: Miałem podobną zagwozdkę czytając pierwszy raz ale dotarło do mnie, że kolega @Bruut czuje się jak Harrison Ford No to edytuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. alabuz Napisano 18 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2019 Marynarka wisi już trochę na bazarku i chyba czas ją polubić na nowo. 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 21 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2019 Pio pio pio pio piątek! 16 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilp Napisano 3 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2019 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 4 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Bardzośmy się z "Pumą" zżyli przez te kilkanaście dni wakacji. No, ale cóż- czas wracać do domu. Len od PRL, na górze i na dole, sprawdził się nieźle w kreteńskich upałach. Hmmm... odkryłem, że chyba lubię koty : 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Plus za trzecie zdjęcie, ale ani za len, ani za kota;-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Przekażę córce 🙂 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 10 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2019 Dzięki, ale tylko jeśli pełnoletnia;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 11 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2019 Urlop z 1,5 roczną córką i ciężarną żoną... 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 12 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2019 @Tanatos70Nie trać głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 12 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2019 11 godzin temu, phantom napisał: Urlop z 1,5 roczną córką i ciężarną żoną... Trzymaj się na tym urlopie, bo mina coś nietęga 🤣 A w geście solidarności... 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2019 @phantom jak ten czas leci, wydawało mi się że całkiem niedawno wstawiales zdjęcia w CMDNS gdy żona była w ciąży a tu już 1,5 roku... i drugi maluch w drodze, gratulacje i wytrwałości ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2019 3 godziny temu, artisan napisał: @phantom jak ten czas leci, wydawało mi się że całkiem niedawno wstawiales zdjęcia w CMDNS gdy żona była w ciąży a tu już 1,5 roku... i drugi maluch w drodze, gratulacje i wytrwałości ! Bardzo dziękuję. Rzeczywiście czas leci jak opętany. Życzenia wytrwałości przekaże żonie - drugą córkę rodzi we wrześniu😀Czyli na jesieni będą już 2 maluchy, ale to nie jest moje ostatnie słowo - ktoś musi przejąć te garnitury i krawaty😀Pozdrawiam. 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 14 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2019 1 godzinę temu, phantom napisał: Bardzo dziękuję. Rzeczywiście czas leci jak opętany. Życzenia wytrwałości przekaże żonie - drugą córkę rodzi we wrześniu😀Czyli na jesieni będą już 2 maluchy, ale to nie jest moje ostatnie słowo - ktoś musi przejąć te garnitury i krawaty😀Pozdrawiam. Z tym przejęciem garniturów też tak kombinowałem. Nie łódź się, nawet jeśli się powiedzie z tym spadkobiercą, to CIę gdzieś między bierzmowaniem a maturą wyprzedzi w gabarytach. 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 15 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2019 6 godzin temu, Midlife-Crisis napisał: Nie łódź się... 😀 Mam nadzieję, że to ukłon w stronę @lubo69 i @phantom , bo inaczej oddziały czekają w gotowości... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi