Hargin Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 spodnie kupiłem z oryginalnymi metkami, a do obecnego stanu doprowadziłem je intensywnym noszeniem od czasów licealnych Bardzo ładny zestaw, można wiedzieć gdzie kupiłeś takie fajne jeansy kolego? Secondhand Dandy - ten nick Cię poprowadzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Secondhand Dandy - ten nick Cię poprowadzi Często, choć nie zawsze k3nd4ll: Podobne fasony w bardzo przystępnych cenach ma Pull&Bear 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Zdjęcie z wczoraj 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Zdjęcie z wczoraj bardzo ładny zestaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Tak jak z dużym uznaniem oglądam zestawy Stylemana, to nie mogę "przetrawić" wełnianych rękawiczek bez palców. Kojarzy mi się to nieodłącznie ze starowinkami sprzedającymi czosnek na bazarach, czy pod dworcami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2013 Zamsz, wełna, wełna, wełna. Rękawiczki czoko - choć wyszły czarne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 U mnie są czoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Vcore popracuj nad doborem kolorów. Zestaw wygląda jak u kontrolera biletów, który przez przypadek założył biały sweterek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Teraz już chyba nie jest „na kanara” a sweterek był beżowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Źle mi z tego powodu Do zmiany wszystko prócz kaszkietu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Daj komuś tę kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Poszukam nabywcy w MZK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 Trencz docieplony 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2013 To jedna z najlepszych Twoich i w tym wątku propozycji. Od razu też lepiej z bardziej naturalną pozą. Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Ostatni dzwonek na test jesiennej kurtki z tkmaxu. Gruby, mięsisty wełniano-jedwabny (50/50) krawat spełnia jak widać rolę szalika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Rozumiem, że kurtka zamiast marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Rozumiem, że kurtka zamiast marynarki? Owszem. A pod koszulę termoaktywna bielizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików. Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'? Kiedyś nie zwróciłbym na to uwagi, ale teraz, patrząc na zdjęcie powyżej, coś mi nie gra. Myślę, że w tym przypadku pozostawienie górnego guzika niezapiętego niewiele by zmieniło w kwestii komfortu termicznego. ...Sam zestaw bardzo fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Od jakiegoś czasu zastanawia mnie, jak w wypadku takiej kurtki 'podejść do sprawy' guzików. Zapinać jak w marynarce (zwłaszcza, kiedy zestaw jest z krawatem), czy traktować jak zwykłą kurtkę - czyli zapinać 'co się da'? Zasadniczo to po tym zdjęciu ciężko stwierdzić czy dolny guzik jest zapięty, bo zasłaniam dłonią Myślę, że waga tego problemu jest pomijalna. Osobiście to wdzianko odczuwam jako bardziej "wierzchnio-kurtkowo-płaszczowe" i odruchowo zapinam wszystko co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Ja rozumiem, że krawat robi za szalik ale czy ten węzeł nie jest jednak za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Dziś tylko od pasa w dół. Spodnie Macaroni Tomato Warszawa, Buty Nike Szelki Albert Thurston Marynarka i koszula: Macaroni Tomato Warszawa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Aż oniemiałem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Jak do tego podejść? Najlepiej jak do jeża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 He, he, he no i zobaczymy jakie będą reakcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2013 Uxkull biega w materiałach technicznych z zamkami pod pachami, to ja nie chciałem być w tyle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi