Cineos Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 49 minut temu, kamizelka napisał: Ten field jacket jakiej firmy? Bardzo łądnie leży i rękawy nie za długie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 1 godzinę temu, Cineos napisał: Ten field jacket jakiej firmy? Bardzo łądnie leży i rękawy nie za długie. Strzelam, że od "Jasia Kuropatwy" . Określana już mianem "kultowej" i "legendarnej" : Wiem, bo mam i sobie chwalę: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=233021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 29 minut temu, Tanatos70 napisał: Strzelam, że od "Jasia Kuropatwy" . Określana już mianem "kultowej" i "legendarnej" : Wiem, bo mam i sobie chwalę: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=233021 Hmm, to znaczy? Przyznam, że nie ogarniam jeszcze slangu marek modowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 John Partridge, daleki kuzyn Jasia Wędrowniczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 22 minuty temu, Cineos napisał: Hmm, to znaczy? Przyznam, że nie ogarniam jeszcze slangu marek modowych To nie slang, to wolne tłumaczenie nazwy producenta . Klikniesz w link i tam znajdziesz parę informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 Casualowa sobota na nogach.. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 14 godzin temu, Tanatos70 napisał: Strzelam, że od "Jasia Kuropatwy" . Określana już mianem "kultowej" i "legendarnej" 14 godzin temu, Koval napisał: John Partridge, daleki kuzyn Jasia Wędrowniczka Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 29 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2018 U mnie dziś: skóra: AG. koszula: no name z Zalando spodnie: levis 501CT z czarnego selvedge buty: AE Liverpool 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 1 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2018 Na biało 6 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 7 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2018 Doceniam zalety lnu w takich okolicznościach przyrody. Z koszulami nie ma większego problemu, ale za odpowiednimi portkami trochę się "nalatałem". Te (Trussardi) są w sumie fajne, ale trochę wąskawe. Tzn. chodzi się w nich świetnie, ale siada z trudem . Z kolei w szerszych się nie czuję (estetycznie się nie czuję, mikroklimatycznie jest o.k.). Stary, marudny dziad się ze mnie robi : 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BrotherM Napisano 7 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2018 Takie tam z metra, początkowo narzekalem, że za cieplo byłem ubrany, ale na wieczor wyszlo w sam raz. 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blueloafers Napisano 9 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2018 Pogoda nawet w Danii ostatnio dopisuje 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbqb Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 W dniu 19.04.2018 o 07:58, Midlife-Crisis napisał: Trochę chłodno z rana, ale słońce się zapowiada. Co to za buty? Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 53 minuty temu, qbqb napisał: Co to za buty? Bardzo ładne Dziękuję, to C&J Belgrave. Z tej półki je zdjąłem. Żona do dziś nie wie ile kosztowały. 🤑 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Jakaś dziwna perspektywa tego zdjęcia i jeszcze niepotrzebnie wypchałem kieszenie kurtki, ale lepszego nie mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 13 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2018 Eklektyczny casual koszula M&S, spodnie Zanella/Loro Piana, sneakersy Brimarts, torba Diesel, panama YMC/Christys', Seiko SARB001 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TDab Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 Ulubiona marynarka Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 15 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2018 W dniu 13.05.2018 o 22:31, dziko napisał: Eklektyczny casual Dość odważny kapelusz. To słomkowy melonik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 16 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2018 11 godzin temu, Awopiotr napisał: Dość odważny kapelusz. To słomkowy melonik? Czy jak wiem, czy odważny. Owszem, jest to klasyczny Bowler, tylko z trzciny ekwadorskiej. Coś w tym stylu: https://www.christys-hats.com/mens-hats/shop-by-style/panama-hats/superfine-folder-panama-hat-navy-band-cream-binding Zdjęcie z ręki oczywiście trochę przekłamie proporcje i dopasowanie. Na mnie klasyczna panama będzie wyglądała źle, bo mam głowę w rozmiarze L a ramiona w rozmiarze S, więc dla zachowania harmonii kapelusz musi mieć węższe rondo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 17 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 Palermo w weekend 10 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidowo Napisano 17 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2018 taki tam smart casual dzisiejszego dnia.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 20 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2018 marynarka LBM, koszula Luxire, poszetka Roda, spodnie Zanella, buty Zampiere 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 24 Maj 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2018 Także tak ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blueloafers Napisano 26 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2018 Biale safari we Wloszech zawsze dobre (y) 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 27 Maj 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2018 Dogonic marzenia 9 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi