Ataman Napisano 1 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudzień 2016 Atman zestaw jest spójny i dobrze wygląda. Można też spróbować z czerwonymi dodatkami jako że marynarka ma takie pasy Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Dziękuję. Pasy/kratka są takie rudo brązowe, marynarka szara, a większość kraty czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 2 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 To w nowym poście. 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
50groszy Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 3 godziny temu, Ataman napisał: To w nowym poście. Po pierwsze krata, po drugie mały kołnierzyk który dyskwalifikuję go z krawatem( wypycha go) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziaku Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Za to reszta świetnie, zarówno kolorystycznie jak i fakturowo. Nie przeładowane, a w punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roelegant Napisano 2 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2016 Kołnierzyk tylko psuje trochę całość. Jest u Ciebie bardzo duży postęp. Zestawy są spójne, dobrze wyglądają. Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 @Ataman, czy knit to wełniak od RoT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 @Ataman, czy knit to wełniak od RoT? Nie. Z tego co pamiętam to chyba Recman. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech Napisano 3 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Sobota pod krawatem i w nowej marynarce. Muszę się jeszcze przyzwyczaić do tweedu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 3 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2016 Sobotni casual. * kaszkiet Miler Menswear * kurtka McNeal * sweter Massimo Dutti * koszula Osovski * spodnie Suitsupply * Gordon & Bros * zegarek Seiko 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 6 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 6 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2016 Próba z ciemną koszulą jeansową 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 7 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 7 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Na zimowy dzień. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 7 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 Dla mężczyzn? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Styleman Napisano 7 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2016 23 minuty temu, Jamjest napisał: Dla mężczyzn? W Warszawie tak ,w Poznaniu nie wiem. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Dół widoczny w JBMDNS:) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ataman Napisano 8 Grudzień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 1 25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 @Ataman w Twoich ostatnich zestawach widać GIGANTYCZNY postęp. Przez ostatni miesiąc poprawiło się bardziej niż przez cały ostatni rok! Taka drobna uwaga - koszule nie wyglądają najlepiej - chodzi mi o kołnierzyk, brzydko zaginają się rogi i wyłogi są dosyć krótkie, a stójka niska. Wiem, że nie kupisz od razu tony nowych koszul i nosisz to co masz, ale zwróć na to uwagę przy zakupie kolejnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Z naciskiem na słowo "gigantyczny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Zachodzę w głowę czemu ostatnie stylizacje Atamana i Wąskiego trafiły do casualu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Bo są każualowe, nie wiem jak @Ataman, ale ja jestem tradycjonalistą, ocbd + knit + sztruksy (które miałem, na sobie, a których nie widać na zdjęciu) to dla mnie każual w najczystszej postaci. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 Dziękuję. Koszula to Arrow i tak się układa, ale przy następnych zakupach sprawdzę inne. Czemu casual? Chinosy + marynarka + knit itp. Dla mnie już niektóre zestawy koordynowane to casual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 @Atamannapisałbyś jaki to konkretnie model? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 8 Grudzień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2016 @Atamannapisałbyś jaki to konkretnie model? Dzięki Proszę bardzo. http://steinhart-zegarki.pl/mobile/pl/p/MARINE-CHRONOMETER-ROME/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi