Dziaku Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Cel był taki, żeby było dosyć jasno. Mi efekt końcowy się podobał Ale to tylko moje zdanie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 24 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Eksperymentów z PRL cd. . Chciałbym napisać, że to już ostatnia, ale... mam słaby charakter, więc niech będzie, że jedna z ostatnich . Tym razem taka z podszewką i obszerniejsza, aby zmieścić dodatkowe ocieplacze i ...zimowe sadło . Kot chyba lubi te włoskie wełny na 2,5 guzika (a propos dyskusji w innym wątku- wszystkie peerelki wykonywane przez corneliani jakie posiadam, mają ten układ i mi on odpowiada). Miały być trzewiki, ale w sumie ciepławo jest, a Rafał się przy tych monkach napracował więc noszę : 28 Cytuj
JD! Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 12 godzin temu, Dziaku napisał: Cel był taki, żeby było dosyć jasno. Mi efekt końcowy się podobał Ale to tylko moje zdanie Gdyby Ci się nie podobał to pewnie byś się nim nie chwalił Sweter wydaje się fajny - prywatnie ciekaw jestem składu, ale marynarka to koszmarek i nie współgra z resztą. Poszetka jeżeli jest brażowa też od czapy. Spodni nie chcę oceniać, bo liczę, że mają klasyczny beżowy kolor i po prostu to jest kiepskie zdjęcie. Cytuj
Ataman Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Ja dzisiaj na luzie. Buty mi czarne jakoś do tego zestawu pasowały, a takie tylko miałem. Nie wiem czy oxfordy tutaj pasowały. 8 Cytuj
Dziaku Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 8 godzin temu, JD! napisał: Gdyby Ci się nie podobał to pewnie byś się nim nie chwalił Sweter wydaje się fajny - prywatnie ciekaw jestem składu, ale marynarka to koszmarek i nie współgra z resztą. Poszetka jeżeli jest brażowa też od czapy. Spodni nie chcę oceniać, bo liczę, że mają klasyczny beżowy kolor i po prostu to jest kiepskie zdjęcie. Golf ma skład 80% wełna jagnięca, 20% poliamid. Co do marynarki, poważnie? Rozwiń, proszę. Poszetka jest złotobeżowo - brązowo - szara. Na zdjęciu wyszła dosyć ciemno. Ale jeśli chodzi o spodnie to przeliczyłeś się, bo to nie jest klasyczny beż. Są trochę bardziej, hmm, bananowe? Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 24 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2016 Zestaw kolegi @Dziaku dla mnie wyjątkowo dobrze współgra z jego typem urody. Młody człowiek wnosi tym do toalety biurowej (uczelnianej?) dużo słońca. Że klapy marynarki nie tak to małe piwo. Reszta wraz z świetnym dopasowaniem wyważa to. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Opublikowano 25 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 17 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Opublikowano 25 Listopada 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 Zegarek nienastawiony 20 Cytuj
Piotrwawa Opublikowano 25 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2016 22 minuty temu, Kyle napisał: Zegarek nienastawiony a na marynarce otwierany wizjer do zegarka? 2 Cytuj
Hush Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 Dnia 24.11.2016 o 20:06, Ataman napisał: Ja dzisiaj na luzie. Buty mi czarne jakoś do tego zestawu pasowały, a takie tylko miałem. Nie wiem czy oxfordy tutaj pasowały. @Ataman te Santosy, same w sobie, są bardzo ładne (zresztą też mam ten model) ale do jeansów, moim zdaniem, kompletnie nie pasują. 1 Cytuj
JD! Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Dnia 24.11.2016 o 23:55, Midlife-Crisis napisał: Zestaw kolegi @Dziaku dla mnie wyjątkowo dobrze współgra z jego typem urody. Młody człowiek wnosi tym do toalety biurowej (uczelnianej?) dużo słońca. Że klapy marynarki nie tak to małe piwo. Reszta wraz z świetnym dopasowaniem wyważa to. Ja nie chcę się znęcać nad kolegą Dziaku czy być nadmiernie czepliwym, ale to te zdjęcia niespecjalnie dają podstawy by pisać o świetnym dopasowaniu @Midlife-Crisis. Bądźmy trochę bardziej obiektywni Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 2 godziny temu, JD! napisał: Ja nie chcę się znęcać nad kolegą Dziaku czy być nadmiernie czepliwym, ale to te zdjęcia niespecjalnie dają podstawy by pisać o świetnym dopasowaniu @Midlife-Crisis. Bądźmy trochę bardziej obiektywni Powiedzmy, że to takie moje subiektywne wrażenie, co przez "dla mnie" zaznaczyłem. Na przyszłość postaram się być bardziej obiektywnym. Nie wiem jednak, czy potrafię. Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Casual monday 1 Cytuj
gratek Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Widzę, że broda przystrzyżona Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 @gratek oj nie. Jeszcze bardziej się rozrosła Ale umiem się tak ustawić, żeby nikogo nie raziła. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 18 minut temu, xkoziol napisał: Koszula nie pasuje do marynarki, albo jedno albo drugie do wymiany. Kiedy nie robi zdjęć koszuli nie widać Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 5 godzin temu, MarcinJarosz napisał: @gratek oj nie. Jeszcze bardziej się rozrosła Ale umiem się tak ustawić, żeby nikogo nie raziła. zarzuciłeś na plecy? 1 Cytuj
MarcinJarosz Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2016 11 godzin temu, Krzysiek_W napisał: zarzuciłeś na plecy? Zgadza się Cytuj
Ataman Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 No to dzisiaj zaszalałem. Jak wyszło? 8 Cytuj
Orzech Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 Świetny zestaw! Jakbym miał się do czsgokolwiek przyczepić - to może krawat trochę ciemniejszy bym wybrał. Ale z drugiej strony dajmy spokój takim pierdołom! Cytuj
roelegant Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2016 Atman zestaw jest spójny i dobrze wygląda. Można też spróbować z czerwonymi dodatkami jako że marynarka ma takie pasy Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi