Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano
12 godzin temu, Dziaku napisał:

Cel był taki, żeby było dosyć jasno. Mi efekt końcowy się podobał :) Ale to tylko moje zdanie

Gdyby Ci się nie podobał to pewnie byś się nim nie chwalił ;-)
Sweter wydaje się fajny - prywatnie ciekaw jestem składu, ale marynarka to koszmarek i nie współgra z resztą. Poszetka jeżeli jest brażowa też od czapy.
Spodni nie chcę oceniać, bo liczę, że mają klasyczny beżowy kolor i po prostu to jest kiepskie zdjęcie.

Opublikowano
8 godzin temu, JD! napisał:

Gdyby Ci się nie podobał to pewnie byś się nim nie chwalił ;-)
Sweter wydaje się fajny - prywatnie ciekaw jestem składu, ale marynarka to koszmarek i nie współgra z resztą. Poszetka jeżeli jest brażowa też od czapy.
Spodni nie chcę oceniać, bo liczę, że mają klasyczny beżowy kolor i po prostu to jest kiepskie zdjęcie.

Golf ma skład 80% wełna jagnięca, 20% poliamid. Co do marynarki, poważnie? Rozwiń, proszę. Poszetka jest złotobeżowo - brązowo - szara. Na zdjęciu wyszła dosyć ciemno. Ale jeśli chodzi o spodnie to przeliczyłeś się, bo to nie jest klasyczny beż. Są trochę bardziej, hmm, bananowe?

Opublikowano
Dnia 24.11.2016 o 20:06, Ataman napisał:

Ja dzisiaj na luzie. Buty mi czarne jakoś do tego zestawu pasowały, a takie tylko miałem. Nie wiem czy oxfordy tutaj pasowały.

@Ataman  te Santosy, same w sobie, są bardzo ładne (zresztą też mam ten model) ale do jeansów, moim zdaniem, kompletnie nie pasują. 

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Dnia 24.11.2016 o 23:55, Midlife-Crisis napisał:

Zestaw kolegi @Dziaku dla mnie wyjątkowo dobrze współgra z jego typem urody. Młody człowiek wnosi tym do toalety biurowej (uczelnianej?) dużo słońca. Że klapy marynarki nie tak to małe piwo. Reszta wraz z świetnym dopasowaniem wyważa to. 

Ja nie chcę się znęcać nad kolegą Dziaku czy być nadmiernie czepliwym, ale to te zdjęcia niespecjalnie dają podstawy by pisać o świetnym dopasowaniu @Midlife-Crisis. Bądźmy trochę bardziej obiektywni :)

Opublikowano
2 godziny temu, JD! napisał:

Ja nie chcę się znęcać nad kolegą Dziaku czy być nadmiernie czepliwym, ale to te zdjęcia niespecjalnie dają podstawy by pisać o świetnym dopasowaniu @Midlife-Crisis. Bądźmy trochę bardziej obiektywni :)

Powiedzmy, że to takie moje subiektywne wrażenie, co przez "dla mnie" zaznaczyłem. Na przyszłość postaram się być bardziej obiektywnym. :) Nie wiem jednak, czy potrafię.