Misza Napisano 17 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2012 Niestety tylko w sklepie, na net można tylko obserwować postępy obniżek. Bartek, strzelaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Gorąco polecam dla Niskobudżetowców. Cena wyjściowa 500 zł, obecnie 229. Kupiłem w Massimo Dutti w cenie regularnej i jestem bardzo zadowolony,a w obecnej cenie... Szyte, skórzana podeszwa z vibram, zamknięta przyszwa i bardzo, bardzo ładne. Dwa dni zajęło mi rozejście butów. Bardzo gorąco polecam stosunek obecnej ceny do jakości, a możliwość idealnego dopasowania rozmiaru bezcenna. A do tego są jeszcze różne rozmiary w brązie i czerni. Więcej na www firmy.Z tego co widzę na www, cena spadła do 180zł. Dziś idę kupić, oby jeszcze były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 A dlaczego te buty oznaczają jako "derby"? PS. Fajne sznurówki mają za 3,90 zł http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... 2123/Shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Gorąco polecam dla Niskobudżetowców. Cena wyjściowa 500 zł, obecnie 229. Kupiłem w Massimo Dutti w cenie regularnej i jestem bardzo zadowolony,a w obecnej cenie... Szyte, skórzana podeszwa z vibram, zamknięta przyszwa i bardzo, bardzo ładne. Dwa dni zajęło mi rozejście butów. Bardzo gorąco polecam stosunek obecnej ceny do jakości, a możliwość idealnego dopasowania rozmiaru bezcenna. A do tego są jeszcze różne rozmiary w brązie i czerni. Więcej na www firmy.Z tego co widzę na www, cena spadła do 180zł. Dziś idę kupić, oby jeszcze były Oczywiście już nie było, wszystko poszło. Zostało jeszcze kilka sztuk w Warszawie, jak kogoś to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Oli - a jakiego rozmiaru szukałeś; bo ja potrzebuję 43 i w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Jeszcze kilka dni temu były czarne i brązowe w arkadii. WIem, bo mój rozmiar . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Oli - a jakiego rozmiaru szukałeś; bo ja potrzebuję 43 i w Warszawie Ja potrzebowałem 42, ale z tego co widziałem na monitorku, inne rozmiary też były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 dzięki - może jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phoenix1989 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Nie pamiętacie czy były czarne 45 albo 46 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Proszę was. Wpisz w google nazwę sklepu, zadzwoń i zapytaj czy mają teraz te rozmiary. Chyba, ze interesuje Cie czy były wczoraj - jesli tak to też możesz zadzwonić i zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Janie - a próbowałeś dzwonić w czasie wyprzedaży do Massimo Dutti Ja próbowałem (kilka razy)- co najwyżej można usłyszeć 'miłego dnia' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Jan na pewno próbował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Nie - Jan jest jak Chuck Norris - jemu się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 22 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2012 Czy ktoś orientuje się gdzie można kupić wiosenno/jesienne płaszcze takiego typu jak w poniższym linku, ale w kolorze granatowym? Przejrzałem całe Allegro, Ebaya i znane mi sklepy internetowe i niestety nie ma nic. W przyszły weekend będę w Poznaniu i mam zamiar przekopać w miare możliwości całe miasto, ale przydałyby mi się jakieś wskazówki http://allegro.pl/elegancki-plaszcz-mes ... 02920.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 26 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2012 Szukam takich butów. Skontaktowałem się z producentem - Silviano Sassetti, ale odpowiedzieli, że to stary i już niedostępny model, a w sklepach internetowych nie mogę znaleźć... Chciałbym, żeby były dobre jakościowo i tańsze niż w przypadku udania się po prostu do szewca ze średniej warszawskiej półki. Jeżeli ktoś by napotkał takie lub bardzo podobne (rozmiar 44,5) przy okazji surfowania to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francuz_lbn Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Witam! Mam do wydania ok. 800zł (powiedzmy nie więcej niż 1000) na klasyczne czarne wiedenki. Co radzicie? W grę wchodzą zakupy na terenie Warszawy, chciałbym jak najlepiej wydać te pieniądze. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2012 Sprawdź outlet Prime Shoes (było na forum). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h8r3d Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Mam do wydania trochę pieniędzy na buty. Postanowiłem, że będą to broguesy firmy Loake http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... our_id=420 Natomiast nie mogę się zdecydować odnośnie koloru. Mam trzy typy - jasno brązowy, ciemno brązowy i ciemno brązowy zamsz. Doradzicie coś? To będą moje drugie półbuty - czarne oxfordy już posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Zamsz odpada jeśli to Twoje drugie buty. Najbardziej uniwersalny będzie jaśniejszy brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Mam do wydania trochę pieniędzy na buty. Postanowiłem, że będą to broguesy firmy Loake http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... our_id=420 Natomiast nie mogę się zdecydować odnośnie koloru. Mam trzy typy - jasno brązowy, ciemno brązowy i ciemno brązowy zamsz. Doradzicie coś? To będą moje drugie półbuty - czarne oxfordy już posiadam. A wolisz jasny braz czy ciemny? Pls sa pewne granice w jakich moze Ci pomoc opinia publiczna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 moze niektorzy wola to, co podoba sie wiekszosci pytanych jezeli tak, to dla mnie zamsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Mam do wydania trochę pieniędzy na buty. Postanowiłem, że będą to broguesy firmy Loake http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... our_id=420 Natomiast nie mogę się zdecydować odnośnie koloru. Mam trzy typy - jasno brązowy, ciemno brązowy i ciemno brązowy zamsz. Doradzicie coś? To będą moje drugie półbuty - czarne oxfordy już posiadam. A wolisz jasny braz czy ciemny? Pls sa pewne granice w jakich moze Ci pomoc opinia publiczna.. Ja na ten przykład wziąłbym jasny brąz bo ciemny już mam Po za tym link nie prowadzi do "kLoaków" tylko do Herringów, które jak sądzę nie są produkowane przez Loake. Dodam jeszcze, że nie dałbym za te buty 155 funtów. Podsumowując bierz jasnobrązowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Zdecydowanie jasny brąz (skóra licowa) Zamsz będzie dobry na trzecie - czwarte buty. Sam jestem właśnie na tym etapie i szukam granatowych, zamszowych loafers w ludzkiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 11 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2012 Jak nie będziesz mógł się zdecydować pomiędzy zamszem a skórą licową to zaatakuj te buty: http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... tedFitid=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 Świetne buty NieMy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi