Skocz do zawartości

Mam do wydania ____ na ____. Co radzicie?

Jan

Rekomendowane odpowiedzi

Gorąco polecam dla Niskobudżetowców. Cena wyjściowa 500 zł, obecnie 229. Kupiłem w Massimo Dutti w cenie regularnej i jestem bardzo zadowolony,a w obecnej cenie... Szyte, skórzana podeszwa z vibram, zamknięta przyszwa i bardzo, bardzo ładne. Dwa dni zajęło mi rozejście butów. Bardzo gorąco polecam stosunek obecnej ceny do jakości, a możliwość idealnego dopasowania rozmiaru bezcenna. :) A do tego są jeszcze różne rozmiary w brązie i czerni. Więcej na www firmy.

Z tego co widzę na www, cena spadła do 180zł. Dziś idę kupić, oby jeszcze były ;)

Gorąco polecam dla Niskobudżetowców. Cena wyjściowa 500 zł, obecnie 229. Kupiłem w Massimo Dutti w cenie regularnej i jestem bardzo zadowolony,a w obecnej cenie... Szyte, skórzana podeszwa z vibram, zamknięta przyszwa i bardzo, bardzo ładne. Dwa dni zajęło mi rozejście butów. Bardzo gorąco polecam stosunek obecnej ceny do jakości, a możliwość idealnego dopasowania rozmiaru bezcenna. :) A do tego są jeszcze różne rozmiary w brązie i czerni. Więcej na www firmy.

Z tego co widzę na www, cena spadła do 180zł. Dziś idę kupić, oby jeszcze były ;)
Oczywiście już nie było, wszystko poszło. Zostało jeszcze kilka sztuk w Warszawie, jak kogoś to interesuje :)

Czy ktoś orientuje się gdzie można kupić wiosenno/jesienne płaszcze takiego typu jak w poniższym linku, ale w kolorze granatowym? Przejrzałem całe Allegro, Ebaya i znane mi sklepy internetowe i niestety nie ma nic. W przyszły weekend będę w Poznaniu i mam zamiar przekopać w miare możliwości całe miasto, ale przydałyby mi się jakieś wskazówki 8-)

http://allegro.pl/elegancki-plaszcz-mes ... 02920.html

Szukam takich butów. Skontaktowałem się z producentem - Silviano Sassetti, ale odpowiedzieli, że to stary i już niedostępny model, a w sklepach internetowych nie mogę znaleźć... Chciałbym, żeby były dobre jakościowo i tańsze niż w przypadku udania się po prostu do szewca ze średniej warszawskiej półki. Jeżeli ktoś by napotkał takie lub bardzo podobne (rozmiar 44,5) przy okazji surfowania to będę wdzięczny.

post-301-13658921546696_thumb.jpg

• 2 weeks later...

Mam do wydania trochę pieniędzy na buty. Postanowiłem, że będą to broguesy firmy Loake

http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... our_id=420

Natomiast nie mogę się zdecydować odnośnie koloru. Mam trzy typy - jasno brązowy, ciemno brązowy i ciemno brązowy zamsz. Doradzicie coś?

To będą moje drugie półbuty - czarne oxfordy już posiadam.

Mam do wydania trochę pieniędzy na buty. Postanowiłem, że będą to broguesy firmy Loake

Natomiast nie mogę się zdecydować odnośnie koloru. Mam trzy typy - jasno brązowy, ciemno brązowy i ciemno brązowy zamsz. Doradzicie coś?

A wolisz jasny braz czy ciemny? Pls sa pewne granice w jakich moze Ci pomoc opinia publiczna..

A wolisz jasny braz czy ciemny? Pls sa pewne granice w jakich moze Ci pomoc opinia publiczna..

Ja na ten przykład wziąłbym jasny brąz bo ciemny już mam ;-)

Po za tym link nie prowadzi do "kLoaków" tylko do Herringów, które jak sądzę nie są produkowane przez Loake.

Dodam jeszcze, że nie dałbym za te buty 155 funtów.

Podsumowując bierz jasnobrązowe!!!