+Immune+ Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Już trochę za późno na posezonowe wyprzedaże. Ostatni gwizdek był w zeszłym miesiącu. Obecnie zostały zapewne głównie niedobitki ze skrajnej rozmiarówki. To ma być skóra licowa czy zamszowa? Z tą pierwszą będzie niezwykle trudno w tym przedziale cenowym. Rozmiar też by się przydał, skoro jest on taki niespotykany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Już trochę za późno na posezonowe wyprzedaże. Ostatni gwizdek był w zeszłym miesiącu. Obecnie zostały zapewne głównie niedobitki ze skrajnej rozmiarówki.Cóż począć, gapowe się płaci. Trzeba będzie zapłacić pełną cenę, pytanie jest więc czy warto kupować teraz czy spokojnie poczekać do wiosny na nowe modele. To ma być skóra licowa czy zamszowa? Z tą pierwszą będzie niezwykle trudno w tym przedziale cenowym. Rozmiar też by się przydał, skoro jest on taki niespotykany.Nie jestem tu wybredny, może być zarówno skóra licowa, jak i zamsz. Rozmiar to jak sądzę po ostatnim przestrzeleniu z Gordon & Bros. 42 - 42,5 czyli 8 - 8,5. Najważniejszy jest ładny kolor czyli cuoio jak na zdjęciach lub podobny ciepły, jasny brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gracjan Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Jeżeli się nie mylę, to mokasyny z największej wyprzedaży znajdziesz na stronie Witchenna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Jeżeli się nie mylę, to mokasyny z największej wyprzedaży znajdziesz na stronie Witchenna.To fakt, oglądałem je nawet na żywo. Niestety nie podobają mi się te frędzle. Jest jakaś firma, która specjalizuje się w tego typu butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 np. Tod's Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Sprawdź jeszcze w Massimo Dutti. Z Twoim budżetem niestety poza stacjonarnymi sklepami w Polsce może być ciężko. Zwłaszcza przy aktualnym kursie naszej waluty. Kolor butów też nie pomaga. Znalazłem fajne buty w złotopłowym kolorze, ale niestety nie są to 100% driving shoes, ale bardziej mokasyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 A mógłbyś pokazać? Ja szukam właśnie driving shoes albo mokasynów, tylko o dość subtelnym kopycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 No w sumie nawet Twój rozmiar. Wyślę Ci zaraz PM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 6 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2011 Jest jakaś firma, która specjalizuje się w tego typu butach?Hogan ma też dość dużą ofertę driving mocs. Zresztą wszystkie robione są właśnie przez Tod's. Poza tym ostatnia kolekcja Prady to istne zatrzęsienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Witam, Mam do wydania max 500zł na buty jesienno-zimowe. Warunki: -brązowa skóra -wkładka 32cm -możliwie niski obcas z tyłu (nie chcę dodatkowych cm we wzroście) -najlepiej ocieplane, żebym mógł je też założyć na -20. Najlepiej jakby to były sztyblety albo boots albo cokolwiek ładnego, bo już mam dość chodzenia po sklepach i dowiadywania się, że rozmiarówka kończy się na 45... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 21 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2011 Witam, Wybieram się jutro na zakupy obuwia, mam do wydania max. 1700 zł i zastanawiam się, czy kupić jedną parę C&J, czy ewentualnie jedną parę obuwia Prime Shoe + Loding, dokładając ewentualnie brakującą sumę? W grę wchodzą trzewiki, chukka i full brogue. Co doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 22 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2011 Jedna para za 1700? Jeżeli coś wyjątkowo ciekawego dla ciebie od C&J to warto rozważyć. Ja za mniejszą kwotę kupiłem (były korzystniejsze kursy walut) nowe buty: -Loding ze strony internetowej -Bexley przy okazji zamówienia forumowego. -trzewiki Barkers z ebay.co.uk Wydaje mi się że na angielskim ebayu znajdziesz to czego szukasz. Aby zminimalizować koszty przesyłki możesz poprosić sprzedawców, aby wysłali paczki do jednego z nich. Wtedy on może to wszystko wysłać do Polski. Ja tak robiłem i nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Dziękuję za poradę, z zakupu zrezygnowałem, ale byłem na ul. Niecałej i salon PS&Baumler został zlikwidowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Dziękuję za poradę, z zakupu zrezygnowałem, ale byłem na ul. Niecałej i salon PS&Baumler został zlikwidowany. Przecież podobno niedawno został otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Jakoś ostatnio było głośno o nim na forum, a i na stronie zapraszają do nowo otwartego salonu http://www.sport-elite.pl/konfekcja.html Stąd myślałem, że to nowość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 23 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2011 Skończyła im się umowa, a lokal nie spełniał ich oczekiwań. Pozostaje mieć nadzieję, że szybko znajdą odpowiedni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 25 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2011 Buty Prime Shoes jak i odzież Baumlera są do obejrzenia kupienia / obejrzenia w firmie sport elite: http://sport-elite.pl/ przy Bema 57 (podjazd od Prymasa Tysiaclecia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 8 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopad 2011 Panowie, w związku z coraz niższymi temperaturami na zewnątrz, szukam wełnianej czapki zimowej w cenie powiedzmy do 100 zł. Czy możecie doradzić coś sensownego? Z tego co widziałem w sklepach to albo są to produkty o odpychającej jakości i estetyce albo z dużymi domieszkami włókien sztucznych. Kolor granatowy albo szary, fason, posiłkując się zdjęciami z bloga Mr V: http://img502.imageshack.us/img502/5728 ... ris354.jpg (preferowana zwykła, gładka) lub http://img526.imageshack.us/img526/8047/34tommyton.jpg. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Panowie, w związku z coraz niższymi temperaturami na zewnątrz, szukam wełnianej czapki zimowej w cenie powiedzmy do 100 zł. Czy możecie doradzić coś sensownego? Z tego co widziałem w sklepach to albo są to produkty o odpychającej jakości i estetyce albo z dużymi domieszkami włókien sztucznych. Kolor granatowy albo szary, fason, posiłkując się zdjęciami z bloga Mr V: http://img502.imageshack.us/img502/5728 ... ris354.jpg (preferowana zwykła, gładka) lub http://img526.imageshack.us/img526/8047/34tommyton.jpg. Dziękuję i pozdrawiam. Podłączam się pod zapytanie. Szukałem na alledrogo, ale tam tylko akrylowy szajs przywożony kontenerami z dalekiego wschodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2011 Ostatnio wybierając się do P&C w celu obejrzenia bezrękawników i golfów, widziałem też fajne czapki "iwanki" (jak nazywam takie zwykłe, gładkie kominiarki). W ogóle asortyment w tym sklepie w tym sezonie jest naprawdę ciekawy, ale głównie za sprawą sprzedawanej tam marki McNeal ( która moim zdaniem ma bardzo wysoki współczynnik ceny do jakości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Ostatnio wybierając się do P&C w celu obejrzenia bezrękawników i golfów, widziałem też fajne czapki "iwanki" (jak nazywam takie zwykłe, gładkie kominiarki). W ogóle asortyment w tym sklepie w tym sezonie jest naprawdę ciekawy, ale głównie za sprawą sprzedawanej tam marki McNeal ( która moim zdaniem ma bardzo wysoki współczynnik ceny do jakości ) Kominiarki? http://www.tamaj.pl/3866-7032-home/jaxo ... uj-fxf.jpg - masz na myśli coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Tak, jest to bardzo gustowny dodatek do każdego garnituru. No o zwykłą dzianinową chodzi, kiedyś tak chyba były określane takie dzianinowe z podwinięciem, chyba bo już sam nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Ostatnio wybierając się do P&C w celu obejrzenia bezrękawników i golfów, widziałem też fajne czapki "iwanki" (jak nazywam takie zwykłe, gładkie kominiarki). W ogóle asortyment w tym sklepie w tym sezonie jest naprawdę ciekawy, ale głównie za sprawą sprzedawanej tam marki McNeal (która moim zdaniem ma bardzo wysoki współczynnik ceny do jakości ) Kominiarki? http://www.tamaj.pl/3866-7032-home/jaxo ... uj-fxf.jpg - masz na myśli coś takiego? Tak, to tradycyjny element stroju formalnego. Na szczególnie uroczyste okazje (np. obchody święta narodowego) ubiera się ją w kolorze białym do czarnej marynarki z kapturem oraz szarych spodni (jak dżentelmen na zdjęciu poniżej uwieczniony w trakcie tradycyjnego tańca narodowego. W wersji kanonicznej spodnie powinny mieć potrójny lampas). Alternatywnie marynarka z kapturem i kołnierzem szalowym. Z tym, że do podkreślenia wagi wydarzenia ów szal zakłada się na twarz (na zdjęciu widać panów odzianych również w tę wersję stroju) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Tak, jest to bardzo gustowny dodatek do każdego garnituru. No o zwykłą dzianinową chodzi, kiedyś tak chyba były określane takie dzianinowe z podwinięciem, chyba bo już sam nie pamiętam. Wklejony przeze mnie model to klasyk, taki element stroju pozwala zachować elegancję podczas rozbojów także w trochę zimniejszym klimacie lub krótkotrwałym załamaniu pogody. Ok, a na serio, to byłym wdzięczny, gdybyś mógł wyjaśnić lub pokazać o jaki fason chodzi, jak widać chyba inaczej rozumiemy określenie kominiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kynio Napisano 13 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2011 Tak, to tradycyjny element stroju formalnego. Na szczególnie uroczyste okazje (np. obchody święta narodowego) ubiera się ją w kolorze białym do czarnej marynarki z kapturem oraz szarych spodni (jak dżentelmen na zdjęciu poniżej uwieczniony w trakcie tradycyjnego tańca narodowego. W wersji kanonicznej spodnie powinny mieć potrójny lampas). Alternatywnie marynarka z kapturem i kołnierzem szalowym. Z tym, że do podkreślenia wagi wydarzenia ów szal zakłada się na twarz (na zdjęciu widać panów odzianych również w tę wersję stroju) Zdecydowanie, dlatego bardzo cieszyłem się widząc piątkowe obchody, elegancja nie zginęła wśród uczestników marszu i wielu miało taką właśnie elegancką czapeczkę. Może przesadzamy trochę na forum z tym upadkiem elegancji w dzisiejszych czasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi