Koval Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 @lubo69, @swordfishtrombone 'Chłopcy' jesteście tacy mądrzy i tak wspaniale bronicie swoich racji!... ...ale skończcie już proszę ten OT - poszetka.com wyjaśniła sprawę bez wątpliwości i zgodnie ze standardem do którego Nas przyzwyczaiła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 12 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2017 No co, z mądrym to miło podyskutować 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Pierwsze trzy poszetki. Trzeba od czegoś zacząć. O ile to marynarkę ożywia. Szczególnie jak krawatów nie używam. Aż się prosiło. Heh to czas na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Proponuję jednak bardziej dyskretne ułożenie, nie muszą wystawać aż tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 @BrotherM, wsuwaj poszetki głębiej - efekt będzie lepszy. edit:@mosze był o nanosekundę szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 @mosze @Koval Dzięki za uwagi. A mam do Was jeszcze pytanie, jest sens wsadzać np. dwie różnokolorowe poszetki, celem zbudowania bardziej specyficznego kolorystycznie układu? Np. próbnie połączyłem sobie czerwoną i żółtą. Czy to jednak przesada? Oczywiście na bardziej luzackie stylizacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 15 minut temu, BrotherM napisał: @mosze @Koval Dzięki za uwagi. A mam do Was jeszcze pytanie, jest sens wsadzać np. dwie różnokolorowe poszetki, celem zbudowania bardziej specyficznego kolorystycznie układu? Np. próbnie połączyłem sobie czerwoną i żółtą. Czy to jednak przesada? Oczywiście na bardziej luzackie stylizacje. wypchają Ci brustaszę - ale skoro chcesz bardziej luzacko możesz je położyć na ramieniu, na głowie, przywiązać do szlufki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Na więcej niż jedną poszetkę naraz pozwolenie ma jedynie Ratatujek. https://forum.butwbutonierce.pl/topic/5261-konkursowa-poszetka/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 26 minut temu, Krzysiek_W napisał: skoro chcesz bardziej luzacko Ach, ta klasyczna męska elegancja... Dają wzorzystą szmatkę i co tu z nią począć? Chciałoby się tak: Działamy zerojedynkowo: jeden krawat albo zero, jedna poszetka albo wcale, jeden but w butonierce, po jednej spince na mankiet, albo pasek albo szelki, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BrotherM Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Pomysł się znikąd nie wziął, odnotowałem, iż czasem niektórzy noszą wielokolorowe poszetki. A że lubię naruszać granice i kombinować, to nie mogłem nie spytać o to, czy dopuszczalne jest łączenie np. dwóch sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avallach Napisano 16 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2017 Jakbyś je jeszcze związał, to można potem robić sztuczki: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osoba Napisano 4 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2017 @BrotherM Jeśli bardzo chcesz ożywić brustaszę, to są poszetki z dwoma i czterema wzorami na jednej... wełniana podwójna, wełna 4in1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi