Ernestson Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Nie wiem, czy to aktualne zdjęcie, ale Tomasz Lis zaczął biegać w maratonach - podejrzewam, że schudł znacznie, a garderoby nie zmienił. Musiałby się chyba skurczyć we wszystkich wymiarach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 To możliwe. Tomasz Lis na mecie maratonu. Ten czarny na drugim planie to ja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Hubertus ? Pogoń za lisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Tylko koni zabrakło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Tylko koni zabrakło. ale zebra po/ na drodze była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Apropos zdjęcia byłych ministrów SZ i obecnego, to pokażę je jak tylko ktoś będzie argumentował, że dany element garderoby jest niedopuszczalny przez polski korpus dyplomatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Ten czarny na drugim planie to ja Następnym razem jak będziesz biegł daj znać, to wyeliminujemy niepotrzebną konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Prezydent Dmitrij Miedwiediew, w stroju casual, na spotkaniu z blogerami. Więcej po tym linkiem: http://wyborcza.pl/duzy_kadr/56,97904,1 ... erami.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Prezydent Dmitrij Miedwiediew, w stroju casual, na spotkaniu z blogerami. "Jak przyjdzie demokracja, wszyscy będziecie musieli nosić takie marynareczki i szpiczaste butki, więc lepiej głosujcie na prezydenta-premiera Miedwiediewa i prezydenta-premiera-prezydenta Putina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Czyżby to były spodnie od smokingu? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Taki denim smoking. Niestety chyba są to jednak zwykłe jeansy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 21 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2011 Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ral1n Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Na tym zdjęciu nie pasuje mi czarna koszula i jeszcze na rozpięto. Na wczorajszą galę, wybrałbym ciemny płaszcz i białą koszulę z czarnym krawatem lub konwencjonalnie muchę i smoking a na to czarny płaszcz z wyłogami i kołnierzem z norek. Czy wg Was ten pan jest ubrany Nie-OK? Czy tylko ja odnoszę takie wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Jaki Pan? Ja tu widze tylko Pania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 nie tylko. z drugiej strony ja wczoraj tamże widziałem człowieka w szarym wełnianym garniturze z czerwonym aksamitnym kołnierzem. sądząc po dopasowaniu to nie było RTW czy MTM. w ogóle to był smutna impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Nie lubię oceniać innych, ale na wczorajszej gali Pan Orłoś bardzo mocno przykuł moją uwagę swoimi spodniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Bo to jest drapowana linia nogawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Drape cut w lydkach;) nowy trend, kobiety na to leca jak pszczoly do miodu;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Drape cut w lydkach;) nowy trend, kobiety na to leca jak pszczoly do miodu;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Zapomniał zmienić buty? Albo chociaż umyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Zapomniał zmienić buty? Albo chociaż umyć... Ma modnie postawiony kolnierz, wiec moze te buty nie sa brudne tylko z jasnego zamszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 A ta Pani z tornistrem to kto to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 Zapomniał zmienić buty? Albo chociaż umyć... Ma modnie postawiony kolnierz, wiec moze te buty nie sa brudne tylko z jasnego zamszu? Niestety nie. Widziałem to na zdjęciu w dużej rozdzielczości - to brud przypominający cement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 A ta Pani z tornistrem to kto to jest? Córka Tomasza Zubilewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2011 A ta Pani z tornistrem to kto to jest? Córka Tomasza Zubilewicza. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi