Dr Kilroy Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 Akurat żeby było uczciwie, brązowe garnitury i buty były używane w sytuacjach "biurowych" na ilustracjach Fellowsa: Właściwie to nie była ilustracja Fellowsa, ale: Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 7 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2011 No i pod tym wpisem mogę się całkowicie podpisać. Akurat żeby było uczciwie, brązowe garnitury i buty były używane w sytuacjach "biurowych" na ilustracjach Fellowsa:Nie wątpię, że były używane, tylko czy na pewno zgodnie z klasycznymi zasadami (przynajmniej tymi w londyńskim City) ? Ja ze swojej strony kończę, bo chyba już rozwiałem wątpliwości co miałem na myśli, a nie ma sensu kontynuować tego OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 jakiś vip ślub z pudelek.pl, zdjęcie nie podpisane było http://e4.pudelek.pl/p1809/36e1c1aa00296c914e3dbfa7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Żeby nie było, że się znęcamy nad półgłowymi celebrytami albo politykami, których nie lubimy - ja naprawdę cenię i lubię Miecugowa, ale do Kluneja mu sporo brakuje Nie jest najgorzej, ale przecież tak łatwo mogłoby być lepiej. Mogło być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sestriere Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 o bosh a kim jest ten człowiek obok Domagalik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninka Napisano 8 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2011 Na tym slubie był tez Cezary Pazura w dzinsach:( jakiś vip ślub z pudelek.pl, zdjęcie nie podpisane było http://e4.pudelek.pl/p1809/36e1c1aa00296c914e3dbfa7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 No i pod tym wpisem mogę się całkowicie podpisać. Akurat żeby było uczciwie, brązowe garnitury i buty były używane w sytuacjach "biurowych" na ilustracjach Fellowsa:Nie wątpię, że były używane, tylko czy na pewno zgodnie z klasycznymi zasadami (przynajmniej tymi w londyńskim City) ? Ja ze swojej strony kończę, bo chyba już rozwiałem wątpliwości co miałem na myśli, a nie ma sensu kontynuować tego OT. Brązowe garnitury w biznesie i polityce, to jest powszechnie wiadome, nie uchodzą. Przecież nie idzie się na polowanie, tylko do spraw nieco poważniejszych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Brązowe garnitury w biznesie i polityce, to jest powszechnie wiadome, nie uchodzą. Przecież nie idzie się na polowanie, tylko do spraw nieco poważniejszych .Uchodzą, uchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 9 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2011 Brązowe garnitury w biznesie i polityce, to jest powszechnie wiadome, nie uchodzą. Przecież nie idzie się na polowanie, tylko do spraw nieco poważniejszych . za jedyne 34.95$ możemy sprawić sobie naturalnych rozmiarów ronalda reagana w brązowym garniturze http://www.csnbaby.com/Advanced-Graphics-President-Ronald-Reagan-in-Brown-Suit-Life-Size-Cardboard-Stand-Up-573-ADV1241.html?refid=AC51-ADV1241 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Mi tam kiepsko w brązie, ale mam jeden garnitur taka bardzo ciemna czekolada... ...ostatnio koleś z pracy: ale masz ładny czarny garnitur - dalton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Brązowy garnitur rządzi. Myślę, że jeśli byłby uszyty u krawca, że świetnej wełny i doskonale dopasowany to ujdzie na każdym zebraniu zarządu. Zasady warto znać, żeby je potem z uśmiechem na ustach łamać. W ten sposób powstaje nasz własny styl.Nie podejrzewam, żeby zasada no brown in town była szeroko znana w polskich kręgach biznesowych. A nawet jeśli już ktoś ją zna, to prawdopodobnie zna się także na dobrych garniturach i uzna że to nasz świadomy wybór brązowy garnitur. Zresztą nawet w Mediolanie jest grupa bankierów z najwyższej półki, która właśnie nosi się w brązie i traktują brązowy garnitur jako symbol ich statusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 à propos wcześniejszych postów o czarnej koszuli, mam bardzo ciemno granatową z lekkim połyskiem i czasem na wieczorne imprezy zdarz mi się popełnić czarny garnitur właśnie z takową koszulą... Według mnie wygląda fajniej niż czarny z czarnym. odnośnie MiB, bo nie śledziłem tego wątku, to klasycznym przykładem jest Leonardo Dicaprio, na większości gal czarny garnitur, biała koszula i czarny krawat taki chyba jego styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Na pierwszych dwóch zdjęciach wygląda fatalnie. Di Caprio marsz na analizę kolorystyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 Na pierwszych dwóch zdjęciach wygląda fatalnie. Di Caprio marsz na analizę kolorystyczną Na pierwszym zdjęciu dostał lampą w twarz. Mało kto by wyglądał dobrze. Jako że prążki są biznesowe to czy gala / czerwony dywan w jego przypadku to spotkanie biznesowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 10 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2011 hmmm, można to pod biznes w jego przypadku podciągnąć PR hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 Nie bardzo wiedziałem gdzie to wstawić, a jak zawsze mam opory przed zakładaniem nowego tematu. W każdym razie warto zobaczyć: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 19 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2011 świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Powiedzcie mi proszę, czy w latach 90-tych mężczyźni wykładali kołnierze koszul NA marynarki i na kurtki jak to widzę na każdym kultowym filmie z tego okresu: "Kiler", itd. Uploaded with ImageShack.us Wyżej oczywiście "Chłopaki nie płaczą" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Taki sposób noszenia koszuli to lata 70-te i 80-te, w tym niezapomniani Tony Manero i Tony Montana. Jak widać moda również trafia do nas z co najmniej 10-20 letnim opóźnieniem. A tak na serio, myślę że chodzi raczej o uwypuklenie i przerysowanie pewnych stereotypów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Powiedzcie mi proszę, czy w latach 90-tych mężczyźni wykładali kołnierze koszul NA marynarki i na kurtki jak to widzę na każdym kultowym filmie z tego okresu: "Kiler", itd. Tak. To było dość popularne. Poguglaj sobie obrazków dla disco polo, disco relax i jakieś podobne, to znajdziesz tego sporo (jak sądzę). Czy było to popularne wśród "gwiazd" to nie wiem, bo kolorowe magazyny nie okupowały wówczas billboardów, nie było Pudelków, Plotków, etc., więc można było tego nie wiedzieć (disco polo nie dało się nie widzieć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Taki sposób noszenia koszuli to lata 70-te i 80-te, w tym niezapomniani Tony Manero i Tony Montana. Jak widać moda również trafia do nas z co najmniej 10-20 letnim opóźnieniem. A tak na serio, myślę że chodzi raczej o uwypuklenie i przerysowanie pewnych stereotypów. Tak, oczywiście tutaj należy szukać inspiracji: Gorączka sobotniej nocy i Człowiek z blizną. Ale u nas to nie wyglądało tak dobrze jak na Alu Pacino (Travolta to ... cóż... Travolta). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Dobrze, że ta moda już się skończyła, chociaż w zasadzie może lepsze to niż japonki do chodzenia zawsze i wszędzie, jak to ma miejsce często obecnie latem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meqoq Napisano 22 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2011 Dobrze, że ta moda już się skończyła, chociaż w zasadzie może lepsze to niż japonki do chodzenia zawsze i wszędzie, jak to ma miejsce często obecnie latem...Ten styl na pewno nie został zastąpiony przez japonki. Raczej przez wytarte dżinsy z kieszeniami nad kolanem i koszule z nadrukami. W sumie i tak zmiana na gorsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sestriere Napisano 23 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2011 i paski z klamrą wielkości kołpaka od samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2011 Buty z nowej kolekcji Vistuli: http://sklep.vistula.pl/product-pol-111 ... a-RED.html PS: Proponuję usunąć z nazwy tematu ten dodatek że dotyczy on jakiejś osoby, tylko zostawić same "stylistyczne koszmary" i będziemy tutaj wrzucać różnego rodzaju przyodziewek budzący grozę, jak również osoby, których przyodziewek budzi grozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi