stachu Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2011 Dokonując kilku przeróbek garnituru RTW u Kuci w Krakowie poprosiłem o dorobienie butornierki - o ile dobrze pamiętam nic mi za to nie policzył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 5 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 Można też znaleźć użytkowe zastosowanie butonierki Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2011 To zdjęcie było już dość szeroko komentowane: viewtopic.php?f=1&t=418&hilit=s%C5%82uchawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 6 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2011 Dziękuję, umknęło mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 15 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2011 Miodzio: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabletka Napisano 16 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2011 Lech Wałęsa - posiadacz najsłynniejszej butonierki w Polsce, a może nie tylko w Polsce (?)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Panowie, a co wy na to? Jak dla mnie nareszcie coś fajnego (z tych sztucznych rzeczy) więcej tutaj: http://putthison.com/post/12927896737/v ... e-clothing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Ja się chętnie przyłączę.Też wszystkie 4 sztuki. Pełny komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Cena taka, że może poszetka.com rozważy włączenie podobnych szpilek do asortymentu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 17 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2011 Panowie, uwaga. Kolorów jest 6! Trochę to taka zakamuflowana opcja, ale jest. Cena spora, ale wykonanie wydaje się stać na bardzo wysokim poziomie. Tak czy siak, cieszę się, że kilku osobom się spodobało Jak najbardziej tego typu dodatków brakuje na rynku. Większość poprzednich była dla mnie zbyt ordynarna i za mało estetyczna. Te są super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Panowie, uwaga. Kolorów jest 6! Trochę to taka zakamuflowana opcja, ale jest. Cena spora, ale wykonanie wydaje się stać na bardzo wysokim poziomie. Tak czy siak, cieszę się, że kilku osobom się spodobało Jak najbardziej tego typu dodatków brakuje na rynku. Większość poprzednich była dla mnie zbyt ordynarna i za mało estetyczna. Te są super! Dzięki Simon. Skorygowaliśmy to z kol. xkozłem na bieżąco i telefonicznie. Ale dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 18 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2011 Nie ma sprawy. Cena taka, że może poszetka.com rozważy włączenie podobnych szpilek do asortymentu? Można by w sumie zaproponować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudzień 2011 mi to wpadło w butonierkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 jarzębina Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 8 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2011 Te krawat ciekawszy raczej, cóż to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Jakby ktoś miał zapał, może wziąć ścinki od krawca po wykroju swojego garnituru i chociażby zrobić sobie z nich flanelowy kwiatek do butonierki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 16 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2011 Osobiście jestem na nie - wiem, że to mało konstruktywny punkt widzenia, jednak czasami mam wrażenie, że niektórzy faceci czują się ograniczeni "kanonem" i szukają "czegoś ekstra". Kwiatek sam w sobie pomysłowy i niebrzydki, ale nie w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Poniżej, ciekawe rozwiązanie dla osób ze strojami wieczorowymi bez butonierki w klapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Skąd pochodzą te zdjęcia? Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 The Fedora Lounge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 20 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2011 Prawidłowo. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 znalezione w sieci, do butonierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
preux Napisano 12 Luty 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg254/scaled.php?server=254&filename=img0896pw.jpg&res=medium A co sądzicie o takim rozwiązaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi