eye_lip Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 Dzięki Panowie. Podeszwa na żywo wygląda bardzo fajnie, kiedyś bym o tym nie pomyślał, ale śmiało mógłbym nosić takie buty. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 4 minuty temu, eye_lip napisał: ... kiedyś bym o tym nie pomyślał, ale śmiało mógłbym nosić takie buty. Polecam! Takie buty są niesamowicie lekkie i komfortowe w chodzeniu po twardych chodnikach. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2017 Cheaney Tweed 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 1 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2017 Ostatnio mam szczęście do Cheaney Avon. Tym razem kupiłem za 99GBP nowe Avon R, na podeszwie Danite. Dzięki temu będę mógł się cieszyć urokiem Avon-ów bez względu na pogodę: Skóra vs Danite 4 Cytuj
proki1971 Opublikowano 2 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2017 Gdzie takie można dorwać w tej cenie? Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 wylicytowane na ebay.co.uk Cytuj
bodzixon Opublikowano 7 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2017 Ładne brogsy, za 130 funtów, problem może być bo przesyłka tylko w UK: http://www.tkmaxx.com/mens-shoes/cognac-leather-laced-brogues/invt/27130158 http://www.tkmaxx.com/mens-shoes/cinnamon-brown-leather-brogues-/invt/27130298 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2017 Dziś dotarły ostatnio zakupione Cheany Avon na podeszwie Danite. Jestem zadowolony z zakupu, jednak nei ukrywam, że skórzana podeszwa prezentuje się lepiej. Wrzucę kilka fotek w tygodniu. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Avony na skórzanej podeszwie mają delikatnie bardziej płaski nosek. W środku znajduje się para na Danite: Porównanie skóra vs Danite Danite: Skóra: 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2017 Z zakupu balmorali z wyprzedaży Carminy musiałem się wycofać. Jednak udało mi się ustrzelić, za połowę ceny, którą miałem zapłacić za Carminę, Cheaney Brixworth. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Dziś ruszyła wyprzedaż w sklepie fabrycznym Cheaney. Za balmorale Brixworth oraz oxfordy Alfred Mocha (pierwsze z lewej) zapłaciłem po 120 GBP. 1 Cytuj
Bartek 00 Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Czy sklep fabryczny ma jakąś stronę internetową ? Na stronie producenta nie ma przecen. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 2 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2017 Nie ma strony. Wyprzedaż jest tylko w sklepie fabrycznym i dotyczy seconds. Trzeba zadzwonić i dopytać co jest na stanie i kupić w ciemno płacąc kartą przez telefon. Wysyłkę zorganizować samemu np DPD 18 Funtów. https://www.cheaney.co.uk/our-stores-i84 na sammy dole nr tel do sklepu fabrycznego 1 Cytuj
bratdominik Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 Dziękuję także - niezła gratka. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zastanawiam się nad zakupem tych trzewików. Dobre rozwiązanie do samolotu i na lotnisko jak trzeba szybko zdjąć buty 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Po wielu miesiącach udało mi sie ustrzelić również Elliot R. Mam nadzieję, że nie będą ciasne. EDIT: Jednak odpuszczam, gdyż buty w rozmiarz UK7.5 będą na styk. Wolę poczekać na okazję w rozmirze UK8, lub zamówię kolejne AS Cambridge. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem tego modelu, prosze o kontakt na priv. Cena seconds 130 GBP + 19 GBP przesyłka z UK. Buty są sprzedawane jako seconds, gdyż na prawym czybku mają naturalną bliznę. Według sklepu mało widoczna wada. EDITII: Ostatecznie Elliot R zostają w rodzinie. 2 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Dziś dotarła paczuszka z Cheaney.Elliot R na żywo prezentują się rewelacyjnie.Natomiast Chelsea Boots Brummel, które kupiłem dla siebie, ku mojemu zaskoczeniu, są w jasnej kombinacji kolorystycznej Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2017 Zachwycony jestem jakościa wykonania, skóry oraz wyglądem Elliot R. Szkoda, że nie jest to mój rozmiar. Poniżej kilka zdjęć w towarzystwie AS Cambridge: 5 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 Wyprzedaż w Cheaney wciąż trwa. W sklepie fabrycznym jest dostępnych dużo ciekawych butów. W rozm UK8 oraz UK7.5 w cenie 120 GBP są np. takie smaczki: Alfred, Elliot R, Lime czy Herring Grassmere Cytuj
Nowoanglik Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 A mają Herring Grasmere w rozmiar 10? To rewelacyjny but, szczerze polecam. Wsród moich brogsów, to mój faworyt razem z CJ Pembroke. Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2017 Kilka zdjęć butów Cheaney, które tak naprawdę są tym samym modelem, tylko wykonane z różnych skór. Herring Sundhrust by Cheaney oraz Cheaney Avon Cytuj
bratdominik Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 Oj brałbym te 7,5, szkoda że z Wawy nie po drodze... Czy da się u nich telefonicznie zamówić? EDIT:spojrzałem stronę wcześniej, że się da. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi