eye_lip Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 Dzięki Panowie. Podeszwa na żywo wygląda bardzo fajnie, kiedyś bym o tym nie pomyślał, ale śmiało mógłbym nosić takie buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2016 4 minuty temu, eye_lip napisał: ... kiedyś bym o tym nie pomyślał, ale śmiało mógłbym nosić takie buty. Polecam! Takie buty są niesamowicie lekkie i komfortowe w chodzeniu po twardych chodnikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 31 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2017 Cheaney Tweed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Ostatnio mam szczęście do Cheaney Avon. Tym razem kupiłem za 99GBP nowe Avon R, na podeszwie Danite. Dzięki temu będę mógł się cieszyć urokiem Avon-ów bez względu na pogodę: Skóra vs Danite 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Świetny medalion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 2 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2017 Gdzie takie można dorwać w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 wylicytowane na ebay.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 7 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2017 Ładne brogsy, za 130 funtów, problem może być bo przesyłka tylko w UK: http://www.tkmaxx.com/mens-shoes/cognac-leather-laced-brogues/invt/27130158 http://www.tkmaxx.com/mens-shoes/cinnamon-brown-leather-brogues-/invt/27130298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2017 Dziś dotarły ostatnio zakupione Cheany Avon na podeszwie Danite. Jestem zadowolony z zakupu, jednak nei ukrywam, że skórzana podeszwa prezentuje się lepiej. Wrzucę kilka fotek w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Avony na skórzanej podeszwie mają delikatnie bardziej płaski nosek. W środku znajduje się para na Danite: Porównanie skóra vs Danite Danite: Skóra: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2017 Z zakupu balmorali z wyprzedaży Carminy musiałem się wycofać. Jednak udało mi się ustrzelić, za połowę ceny, którą miałem zapłacić za Carminę, Cheaney Brixworth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Dziś ruszyła wyprzedaż w sklepie fabrycznym Cheaney. Za balmorale Brixworth oraz oxfordy Alfred Mocha (pierwsze z lewej) zapłaciłem po 120 GBP. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Czy sklep fabryczny ma jakąś stronę internetową ? Na stronie producenta nie ma przecen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 Nie ma strony. Wyprzedaż jest tylko w sklepie fabrycznym i dotyczy seconds. Trzeba zadzwonić i dopytać co jest na stanie i kupić w ciemno płacąc kartą przez telefon. Wysyłkę zorganizować samemu np DPD 18 Funtów. https://www.cheaney.co.uk/our-stores-i84 na sammy dole nr tel do sklepu fabrycznego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 2 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2017 ok. dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 3 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2017 Dziękuję także - niezła gratka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2017 Zastanawiam się nad zakupem tych trzewików. Dobre rozwiązanie do samolotu i na lotnisko jak trzeba szybko zdjąć buty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2017 Po wielu miesiącach udało mi sie ustrzelić również Elliot R. Mam nadzieję, że nie będą ciasne. EDIT: Jednak odpuszczam, gdyż buty w rozmiarz UK7.5 będą na styk. Wolę poczekać na okazję w rozmirze UK8, lub zamówię kolejne AS Cambridge. Jeżeli ktoś jest zainteresowany zakupem tego modelu, prosze o kontakt na priv. Cena seconds 130 GBP + 19 GBP przesyłka z UK. Buty są sprzedawane jako seconds, gdyż na prawym czybku mają naturalną bliznę. Według sklepu mało widoczna wada. EDITII: Ostatecznie Elliot R zostają w rodzinie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Dziś dotarła paczuszka z Cheaney.Elliot R na żywo prezentują się rewelacyjnie.Natomiast Chelsea Boots Brummel, które kupiłem dla siebie, ku mojemu zaskoczeniu, są w jasnej kombinacji kolorystycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 5 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2017 Zachwycony jestem jakościa wykonania, skóry oraz wyglądem Elliot R. Szkoda, że nie jest to mój rozmiar. Poniżej kilka zdjęć w towarzystwie AS Cambridge: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Wyprzedaż w Cheaney wciąż trwa. W sklepie fabrycznym jest dostępnych dużo ciekawych butów. W rozm UK8 oraz UK7.5 w cenie 120 GBP są np. takie smaczki: Alfred, Elliot R, Lime czy Herring Grassmere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowoanglik Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 A mają Herring Grasmere w rozmiar 10? To rewelacyjny but, szczerze polecam. Wsród moich brogsów, to mój faworyt razem z CJ Pembroke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 18 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2017 Kilka zdjęć butów Cheaney, które tak naprawdę są tym samym modelem, tylko wykonane z różnych skór. Herring Sundhrust by Cheaney oraz Cheaney Avon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 19 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Oj brałbym te 7,5, szkoda że z Wawy nie po drodze... Czy da się u nich telefonicznie zamówić? EDIT:spojrzałem stronę wcześniej, że się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi