Üxküll Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Luca Rubinacci zamiast grilować się na targach Pitti Uomo AW 2012 wyskoczył na deskę do Aspen, gdzie nawiązuje do stylu lat 30. XX w. Więcej fotek do obejrzenia na blogu: http://www.marianorubinacci.net/club/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Poproszę zdjęcia po wywrotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Mam znajomego, który całe życie jeździł na desce, nie mając żadnego doświadczenia z nartami. Literalnie nigdy nie miał ich na nogach. W wieku lat ok. 30 stwierdził, że trzeba dorosnąć: jak się zatrzymujesz na desce, to nie ma siły - wywracasz się na tyłek. Dlatego narty są bardziej eleganckie. To taki miniofftop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Zdjęcia z poprzedniego PU. Spodnie o takiej długości moim zdaniem wyglądają zwyczajnie źle, nieproporcjonalnie w stosunku do sylwetki. Są modne, z pewnością, ale czy są eleganckie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Problem znany w męskiej elegancji od dawien dawna: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 To wrzucam kolejny pogladowy obrazek. Taka długosc wciaz za krótka? jak się zatrzymujesz na desce, to nie ma siły - wywracasz się na tyłek. Dlatego narty są bardziej eleganckie. To taki miniofftop.Nie trzeba sie wywracac na tyłek, mozna stać (oczywiscie nie na kazdym stoku itd, ale generalnie - da się) I zdjecie z Pitti z drugiego kranca skali Dobor dlugosci spodni doradzony chyba przez sprzedawcow z polskich sklepow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 To wrzucam kolejny pogladowy obrazek. Taka długosc wciaz za krótka? nie no - na pierwszym zdjęciu - jak najbardzie OK (według mnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Zdjęcia z poprzedniego PU. Spodnie o takiej długości moim zdaniem wyglądają zwyczajnie źle, nieproporcjonalnie w stosunku do sylwetki. Są modne, z pewnością, ale czy są eleganckie? Wszystkie? O ile np zgodzę sie, ze długosc na prawym górnym jest nawet dla mnie dość ekstrawagancka, i za krótka, to juz np na prawym dolnym jest ok. Moze uda nam sie jakos znalezc idealna długosc spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Zdjęcia z poprzedniego PU. Spodnie o takiej długości moim zdaniem wyglądają zwyczajnie źle, nieproporcjonalnie w stosunku do sylwetki. Są modne, z pewnością, ale czy są eleganckie? Wszystkie? O ile np zgodzę sie, ze długosc na prawym górnym jest nawet dla mnie dość ekstrawagancka, i za krótka, to juz np na prawym dolnym jest ok. Moze uda nam sie jakos znalezc idealna długosc spodni? a mi się wydaje, że właśnie te o których mówisz, są w zasadzie takie same - inaczej się prezentują przy różnym typie butów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Link juz wrzucałem, ale jest więcej zdjec http://www.gq.com/style/street-style/20 ... 2#slide=24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryshard Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Jakoś w tym roku mnie nie porywa, w poprzednim było znacznie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Ale chyba nie chodzi o to, zeby było dziwacznie tylko prosto i stylowo. Na rózne blogi i strony najczęściej przedostają się zdjęcia "kosmitów", ale wśród publiczości króluje niebieski i szary. 90% zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 jedni w koszuli eksponującą efekty nadmiaru testosteronu, a inni w płaszczach, szalikach i rękawiczkach. Czego się nie zrobi dla lansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Kyle, wytłumaczenie jest bardzo proste. W pawilonach jest gorąco, więc wielu zostawia ubrania wierzchnie w szatni. A czasem trzeba przejść między pawilonami. Ot i cały lans. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 spoko, gorąca włoska krew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Panie Wojtku byl Pan na targach przez 3dni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Na 3 z 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
603przemek Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Kiedy możemy spodziewać się reportażu na blogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Eh... Dobre pytanie. W każdym razie z Florencji przywiozlem jeszcze ciekawy wywiadzik z Antonio Liverano który opowiadał mi o florentyńskim krawiectwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 14 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Jestem ciekaw jak oceniasz jakosc wloskich producentow klasyki RTW w porownaniu do polskiego bespoke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Heh. Trafiłeś w jedną z głównych myśli jaką mam po pitti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 offtop o wyższości bespoke nad rtw i rtw nad bespoke wydzielony viewtopic.php?f=1&t=1766 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Samo Pitti jest świetne. Uczy tolerancji i jest ważnym doświadczeniem estetycznym. Swój okres fundamentalistyczny w postrzeganiu klasycznej elegancji i ubioru uważam za zamknięty Nie ma sensu się napinać po raz kolejny w temacie szer i dlug nogawek jak w wcześniejszych odsłonach wątku. To jest wybór indywidualny każdego z nas i należy go uszanować. Nawet jak są za długie, pod warunkiem że to był wybór świadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 - Dzień dobry, jestem Roman i jestem niepraktykującym od dwóch dni rekonstruktorem. - Cześć, Roman. Jakiej tolerancji nauczyło Cię PU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 - Dzień dobry, jestem Roman i jestem niepraktykującym od dwóch dni rekonstruktorem. - Cześć, Roman. Jakiej tolerancji nauczyło Cię PU? Ze "gotowizna" od dzisiaj bedzie nazywana RTW, a wybor dżinsów i tiszerta trzeba uszanowac. Wazne zeby byl swiadomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi