Misza Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 To może Prezes wywołany do tablicy się pochwali? Lud się domaga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 A Prezes ma jakąś stronę, gdzie można zobaczyć wyroby? http://www.exoleathers.pl/exoakcesoria/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Bez urazy, ale właśnie spinki ze skór zwierząt są dokładnie tym, co mógłbym podać w rubryce "czego nigdy byś nie założył" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Bez urazy, ale właśnie spinki ze skór zwierząt są dokładnie tym, co mógłbym podać w rubryce "czego nigdy byś nie założył" Chodzi o walory estetyczne czy wewnętrzne przekonania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Bez urazy, ale właśnie spinki ze skór zwierząt są dokładnie tym, co mógłbym podać w rubryce "czego nigdy byś nie założył" Składając zamówienie wybierasz: skórę kamień (opcjonalnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Chodzi o walory estetyczne czy wewnętrzne przekonania ? Estetyczne. Wierzę, że można taką skórę tak wyprawić, że mucha nie siada (skoro można buty, paski, etc.), ale jakoś zwierzę egzotyczne po prostu mi nie pasuje. Nb. z tych samych względów dziwi mnie zachwyt nad cordovanem. Nie jeżdżę konno i nie czuję olbrzymiego przywiązania do polskiej tradycji jeździeckiej (acz jako potomek szlachetki litewskiego pewnie powinienem...), jednak czuję swoiste tabu jeśli chodzi o niektóre gatunki zwierząt (psy, koty, konie): nie jem, nie ubieram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Naprawdę nic nie szkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 15 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2014 Praktycznie i ładnie.Hmmmmm... interesting. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Praktycznie i ładnie.Hmmmmm... interesting. Jakieś 10 lat temu pewnie bym chciał. Teraz w każdej kieszeni kilka flashy z logo firm wszelakich i dodatkowe na mankietach jeszcze? Choć jest i potencjalna zaleta. Jakby tego użyć przy ludziach, to pseudonim "Bond" gwarantowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Czy firma Deakin&Francis : http://deakinandfrancis.co.uk/cufflinks-for-men.html?limit=all miewa jakieś promocje / wyprzedaże ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 17 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2014 Czy firma Deakin&Francis : http://deakinandfrancis.co.uk/cufflinks-for-men.html?limit=all miewa jakieś promocje / wyprzedaże ? nie miewa ale zawsze możesz kupić u http://www.ebay.co.uk/usr/djmasseyandson nawet jak nie mają czegoś w ofercie sprowadzą, 10-15 % taniej niż oferta w "sklepie firmowym" plus zdecydowanie niższy koszt wysyłki ładne spinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2014 Porcelana. zdjęcie z profilu na FB pracowni Krupa&Rzeszutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 24 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2014 Tyger Glyn spinki z dwiema tarczami - jak podoba się Wam taki patent? Na zdjęciu srebro łączone ze złotem. W centrum - jak podaje jubiler - jest cytryn * znalazłem info o cenie modelu z jedną tarczą i stopką (T-bar), czyli w najpopularniejszym wykonaniu spinki, 375 GBP * - idąc tropem Wikipedii nie jest to cytryn naturalny: Większość cytrynów znajdujących się na rynku powstała przez wyprażanie ametystu lub kwarcu dymnego. W temperaturze 470 °C brazylijski ametyst staje się jasnożółty, przy temp. 550–560 °C – ciemnobrunatny do czerwonobrunatnego. Wszystkie wyprażane cytryny wykazują czerwonawy odcień, podczas gdy naturalny cytryn jest zwykle bladożółty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Mi się podobają te dwie tarcze i patent z łączeniem lańcuszkiem, rzadko kiedy możmna spotkac takie spinki. W Polsce w żadnym sklepie stacjonarnym, nigdy takich nie widzialem. Natomiast ten konkretny model akurat mi nie podchodzi, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 Panowie, Ja z takim pytaniem: Jak przechowujecie spinki? Mam już dość wszechobecnych pudełeczek. Możecie polecić coś zbiorczego w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 25 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2014 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 --przepraszam, nie udało mi się wkleić zdjęć jak potrzeba; post do usunięcia -- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Brak zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Witam Panów, Jak Wam się podobają te spinki (obie pary ze złota)? Które ładniejsze i stosowniejsze na formalne okazje? Dziękuję za opinie i przepraszam za kiepskie zdjęcia (nie ja je robiłem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Dla mnie nr 1, ale oba modele są ciekawe, ja po prostu nie lubię żółtego złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 Ja też zawsze mówiłem, że nie lubię, ale trafiła mi się formalna okazja, wystąpię w granatowym garniturze i złotym krawacie (jestem blondynem o niebieskich oczach) i stwierdziłem, że w takim zestawie żółtozłote spinki będą się najlepiej prezentowały. Dlatego postanowiłem kupić i waham się między tymi dwoma modelami. Na pewno będę ich używał bardzo rzadko, ale zawsze warto takie coś mieć na specjalne okazje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 "...ZŁOTYM KRAWACIE."? pokaż go proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 "Złoty krawat" brzmi źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 no, krawat nie jest z litego złota, jest jedwabny w kolorze złota, taki ciemnożółty, może z brązowawymi refleksami, taki jak tutaj: yellow-solid-necktie-488.jpeg . Mam też taki połączony z granatowym: navy-and-gold-bold-striped-.gif . Uważam, że na mnie (blond+niebieskie oczy) prezentuje się OK, choć na pewno dla niektórych to wybór ryzykowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2014 no, krawat nie jest z litego złota, jest jedwabny w kolorze złota, taki ciemnożółty, może z brązowawymi refleksami, taki jak tutaj: yellow-solid-necktie-488.jpeg . Mam też taki połączony z granatowym: navy-and-gold-bold-striped-.gif . Uważam, że na mnie (blond+niebieskie oczy) prezentuje się OK, choć na pewno dla niektórych to wybór ryzykowny. Napiszę tak...wybierając inny kolor masz duże szanse, że wybierzesz właściwie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi