pirat Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Podobnie jak z punktu widzenia wielu Włochów noszenie skarpetek do mokasynów Porównaj zdjęcie Proca i Stylemana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Nie rozumiem facetów pokazujących się na ulic w marynarce, "pod krawatem" i z poszetką ale bez skarpetek... Z mojego punktu widzenia to niepoważne. Podobnie jak z punktu widzenia wielu Włochów noszenie skarpetek do mokasynów Trzeba przyznać, że jest tu jakiś sens i konsekwencja działania. Pytanie tylko czy mokasyny (takie jak na zdjęciu) pasują do spodni w kant? Moim zdaniem nie. Podobnie jak świecenie gołymi kostkami nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Juz tlumacze: Luka jest chodzacym slupem (oksymoron ) reklamowym swojej firmy. To jeszcze rozumiem, gdyby reklamowal McDonald's:) dla mnie takie zestawienia do anyt-reklama, juz wczesniej mial ostre cisnienie na wszelkiego rodzaju pstrokate szale i wtedy tez to srednio dzialalo wedlug mnie. Tutaj poszedl poziom wyzej;) Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Cokolwiek nie napiszemy - Luca może czuć się wygranym. Efekt PRowy został osiągnięty - myślę, że nasze forum nie jest jedynym miejscem, gdzie te zdjęcia wywołały dyskusję. Do tego dochodzą blogi, portale tematyczne itp. Nigdy nie widziałem ich reklamy w telewizji, prasie, banera na stronach www itp. W tym przypadku skuteczniejsze i tańsze jest odpowiednio kontrowersyjne ubranie i dobry fotograf. Ja o marce Rubinacci dowiedziałem się właśnie z naszego forum i chciałbym od nich garnitur. Pirat - w pełni się z Tobą zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SORGE Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 W tym przypadku skuteczniejsze i tańsze jest odpowiednio kontrowersyjne ubranie i dobry fotograf.Tego nie wiemy. Takie działanie jest skuteczne wtedy, gdy przekłada się na zysk firmy. Ja na podstawie tej "reklamy" nie zamówiłbym u nich nawet chusteczki do nosa. Pewnie nie ja jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Ponieważ chusteczek do nosa nie maja. A na tym polega oryginalność ubrania ze jest nie dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 18 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2012 Ja na podstawie tej "reklamy" nie zamówiłbym u nich nawet chusteczki do nosa. Pewnie nie ja jeden... Nie będzie to dla rodziny Rubinaccich łatwe, ale może jakoś sobie z tym poradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rain Napisano 23 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lodzermensch Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 dzisiaj mija 70 lat od premiery Casablanki. Absolutny klasyk...i "as time goes by" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 No ja po prostu nie mogę się napatrzeć na to zdjęcie - tylu dobrze ubranych mężczyzn I spróbujcie tak wysoko podnieść rękę w marynarce http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... 02174.JPEG PS Dopatrzyłem się tylko jednego gościa BEZ kapelusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreatywny Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Widzę siedmiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 Ominąłeś przynajmniej jednego. Wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 7 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2012 dwóch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Możesz napisać coś więcej o tym zdjęciu? Co tam się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 8 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2012 Możesz napisać coś więcej o tym zdjęciu? Co tam się działo? http://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_bond Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 9 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudzień 2012 No i część z tych ludzi ma czapki, a nie kapelusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 11 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudzień 2012 The Best Dressed Men of 2012 - Esquire's Best Dressed Men of the Year - http://www.esquire.com/style/fashion-st ... z2Elcy8SaZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 13 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2012 nowoczesna wersja smokingu. prezes IWC Schaffhausen http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 15 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2012 Dawno nie widziany.. http://www.trashness.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Zbigniew Niemczycki. Patrząc na zdjęcia w sieci, to raczej "tak sobie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2012 Nie jest to "zwykły" dobrze ubrany mężczyzna, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 rothschild? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 rothschild? http://en.wikipedia.org/wiki/Internatio ... essed_List Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 rothschild? Trafiony, zatopiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi