proceleusmatyk Napisano 2 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 2 Wrzesień 2012 Marynarka dobrze leży, ale jak dla mnie poszetka jest kolorystycznie zbyt podobna do krawata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 3 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Wrzesień 2012 Leonard Feinstein w reklamie Kitona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 5 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Wrzesień 2012 Dawno niewidziany Pan Victor http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9tuk ... o3_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9tuk ... 1_1280.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9tuk ... 2_1280.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Książe Bernhard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Co on ma na nadgarstku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Nie mam zielonego pojęcia Warto dodać, że szyli dla niego głównie Huntsman oraz Domenico Caraceni. W późniejszych latach, kiedy lekarze zabronili mu nosić krawatów, przerzucił się na fulary. Większość jego marynarek miała delikatny drape cut. Jego znakiem rozpoznawczym był biały goździk, który zakładał przy prawie każdej okazji (na tym zdjęciu wyjątkowo bez niego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sergiusz Napisano 9 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Czy każdy garnitur 3 częściowy w kratę jest wedle tej naszej śmiesznej klasyfikacji od razu "british style"? Ten akurat chyba jest, a przynajmniej tak mi się wydaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 10 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Wrzesień 2012 Nie mam zielonego pojęcia W późniejszych latach, kiedy lekarze zabronili mu nosić krawatów, przerzucił się na fulary. Dlaczego - nie mógł zmienić kołnierzyka na bardziej obszerny? Chyba że to wymówka, żeby sportować fulary - wtedy rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 Jakby ktos przeoczyl zdjecie Victora z SF bez marynarki http://cdn.styleforum.net/5/52/52bd4240 ... ok_02.jpeg Sam do tej pory nie moge wyjsc z podziwu jak udaje mu sie to ukryc pod garniturem, tak ze wyglada niemal przecietnie (jesli chodzi o budowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 o kurczaki pieczone, oglądając go w garniturze nie przyszło mi do głowy, że aż tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2012 No a z tak dopasowanymi garniturami to jak miał wyglądać inaczej? Prawda jest taka, że krawiec stanie na głowie, a nie osiąganie po 8 zamówieniach takiego efektu, jaki daje już nawet miesiąc na siłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Dyskusja przeniesiona do sali klubowej. viewtopic.php?f=7&t=2019&p=81142#p81142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 To teraz wystarczy mieć białą poszetkę żeby trafić do tego wątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 A ja zachęcam do nauczenia się nowego jak przypuszczam dla pana słowa, a mianowicie "kontekst". Dobrze ubrany mężczyzna na tym forum to coś więcej niż garnitur, koszula i poszetka. Szkoda że tego pan nie rozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Dla mnie również jest bardzo dobrze ubrany ,ale jak widzę pojecie dobrze ubrany jest pojęciem subiektywnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 A ja zachęcam do nauczenia się nowego jak przypuszczam dla pana słowa, a mianowicie "kontekst". Dobrze ubrany mężczyzna na tym forum to coś więcej niż garnitur, koszula i poszetka. Szkoda że tego pan nie rozumie.Ja tez tego w tym kontekście nie rozumiem,właśnie koszula, garnitur, dobrze dobrana poszetka ,stanowią o tym czy ktoś jest dobrze ubrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 A ja zachęcam do nauczenia się nowego jak przypuszczam dla pana słowa, a mianowicie "kontekst". Dobrze ubrany mężczyzna na tym forum to coś więcej niż garnitur, koszula i poszetka. Szkoda że tego pan nie rozumie. Uważam, że nie masz racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Winston ma również dwurzędówkę z Zary: http://www.levraiwinston.com/search?updated-max=2012-06-24T23:22:00%2B01:00&max-results=7 choć sam zestaw mnie osobiście nie zachwyca (znaczy się: nie jest szczególnie zły, ale super też nie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Mógł wymyślić coś lepszego niż pomarańczowe odd trousers, knit też mi jakoś nie pasuje. Ale model marynarki Zarze się udał, jak na ten brand wygląda bardzo dobrze. mosze, masz tą marynarkę, białe guziki są plastikowe? Tandetnie to wygląda, co myślisz o zamianie na guziki z rogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2012 Guziki, o ile dobrze pamiętam, nie są białe, ale lekko kremowe. Na zdjęciach wyglądają na białe. Są faktycznie dość tandetne i faktycznie zastanawiałem się nad wymianą. Zobaczymy, jak często marynarka będzie się nosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Temat odpolityczniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Zdjęcie Wojewódzkiego przeniesione do Stylistycznych Koszmarów. Panowie, naprawdę. Jeszcze jeden koszmarek tutaj wrzucony i osoba go zamieszczająca dostanie 2 dni bana, aby przemyśleć swój pogląd na klasyczną elegancję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Zdjęcie Wojewódzkiego przeniesione do Stylistycznych Koszmarów. Panowie, naprawdę. Jeszcze jeden koszmarek tutaj wrzucony i osoba go zamieszczająca dostanie 2 dni bana, aby przemyśleć swój pogląd na klasyczną elegancję! To ze jest się moderatorem nie jest jednoznaczne z posiadaniem jedynej i słusznej racji.Robi się ciach i jeszcze się straszy banem.Proszę jeszcze raz popatrzeć na to zdjęcie i się zastanowić nad pojęciem klasycznej elegancji,ile elementów tam mamy -biała koszula ,krawat, marynarka dwurzędowa,super buty,jedyny zarzut można mieć do spodni . Dla mnie i pewnie wielu innych osób z forum, Kuba na tym zdjęciu był dobrze ubranym mężczyzną i życzył bym sobie widzieć więcej tak ubranych osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 23 Wrzesień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2012 Święte słowa Styleman. Lepiej bym tego nie ujął. Spodnie są oczywiście wielce kontrowersyjne, ale gdzie tam jest koszmarek? Buty kapitalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi