zaki Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Tak kolory i wzory fajne, ale... Trzecia zdjęcie to kolejny przykład ofiary klasycznej elegancji. wirus miękkie ramiona. Wypadałoby mu je dopełnić, bo ma bardzo opadające, ale nie, on chciał soft shoulders Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Zdjecie srodkowe - opadajace ramiona mi sie nie podobaja ...poza tym super ciuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Wieczny McQueen... http://www.youtube.com/watch?v=_b_jZ_2g ... re=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 28 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2011 Tak kolory i wzory fajne, ale... Trzecia zdjęcie to kolejny przykład ofiary klasycznej elegancji. wirus miękkie ramiona. Wypadałoby mu je dopełnić, bo ma bardzo opadające, ale nie, on chciał soft shoulders Pan Stricker ma ze sto garniturów szytych na miarę. Garnitur był zapewne uszyty w północnych Włoszech, co dla dobrze sytuowanych Niemców jest standardem. Krój na moje oko bez zarzutu. Oprócz naturalnych ramion zwracają uwagę wysokie, wręcz teatralne bufki, co jest ukłonem dla stylu lat 30. XX w. Podobne bufki można zobaczyć na zdjęciach Pana Yamazaki w tym wątku: viewtopic.php?f=1&t=582&p=11971&hilit=Sznitowe#p11971 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 3 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2011 Tadeusz Dołęga-Mostowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Üxküll Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Rudolf Valentino w trzyczęściowym garniturze z kołnierzem szalowym (!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Rudolf Valentino? Nazwa pliku była dość pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 w trzewikach na guziki*, proszę zwrócić uwagę na rękaw marynarki - guziki trzy, rozstrzelone. kolejny, obok Toto, dowód na poprawność takiego rozwiązania. *bo chyba nie są to getry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 w trzewikach na guziki*, proszę zwrócić uwagę na rękaw marynarki - guziki trzy, rozstrzelone. kolejny, obok Toto, dowód na poprawność takiego rozwiązania. *bo chyba nie są to getry? Ja nie uwazam tego za "dowod" na poprawnosc jakakolwiek. W ogole ciezko mowic o jakiejs "poprawnosci". Mnie sie to po prostu podoba, ale ciezko mi nazwac cos "poprawnym" poniewaz ktos znany to ubral. Staram sie zakladac na siebie to, co mi pasuje w danym momencie, niezaleznie od tego, czy ktos znany to nosi (w ten sposob nosi) czy tez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Staram sie zakladac na siebie to, co mi pasuje w danym momencie, niezaleznie od tego, czy ktos znany to nosi (w ten sposob nosi) czy tez nie. Zgadzam się. Do tego ciągłe mówienie o poprawności i zasadach powoduje że coś co powinno sprawiać nam i ewentualnie otoczeniu przyjemność (dobry wygląd) staje się kwestią zawiłą i zagmatwaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 To są wg mnie getry, widać wyraźnie pasek biegnący pod podeszwą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 stąd też moje zastanowienie. na początku nie zwróciłem na to uwagi, potem zobaczyłem to coś, co wygląda na pasek, ale potem zastanowiło mnie znowu bardzo ścisłe przyleganie na prawym bucie, co wygląda, jakby to było szyte. ale faktycznie są to chyba getry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 To sa rzeczywiscie getry .... Co mialy one za zadanie? Jaki byl ich praktyczny wymiar? Po co je noszono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 To getry. Na początku noszono je do półbutów aby naśladowały "pełne" buty, dla ciepła, oraz dla ochrony przed kurzem. Później noszono je, ponieważ ładnie wyglądały. Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 To getry. Na początku noszono je do półbutów aby naśladowały "pełne" buty, dla ciepła, oraz dla ochrony przed kurzem. Później noszono je, ponieważ ładnie wyglądały. Pozdrawiam, Dr Dzieki ... oznaczaloby to, ze dosc szybko staly sie rodzajem ozdoby ...obuwniczego gadzetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 To chyba nikt znany (jakiś model), ale i tak to zdjęcie przyświeca mi w dobieraniu garderoby na sezon letni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 To chyba nikt znany (jakiś model), ale i tak to zdjęcie przyświeca mi w dobieraniu garderoby na sezon letni:Nie wydaje Ci sie, ze w lecie troche w tym za goraco byc moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 To chyba nikt znany (jakiś model), ale i tak to zdjęcie przyświeca mi w dobieraniu garderoby na sezon letni:Nie wydaje Ci sie, ze w lecie troche w tym za goraco byc moze? Tak zauważyłem, że gccg przejawia nadzwyczajną troskę, ażeby szczególnie w sezonie wakacyjnym, nasza garderoba zapewniała odpowiednią cyrkulację powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Na plaży w południe może i byłoby za gorąco, po południu i wieczorem w mieście - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Na plaży w południe może i byłoby za gorąco, po południu i wieczorem w mieście - nie.Zalezy gdzie ... to nie jest najzwyczajniej wakacyjny ciuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 Czy jeszcze można dostać koszulę za takimi mankietami jak na zdjęciu mężczyzny z psem które zamieścił kset? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 tak, nie ma z tym problemu. dostępność ich nie jest za dobra w sklepach, bo królują francuskie, ale chyba w każdym większym mtm'ie są dostępne, a w każdym bespoke na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 A czy nie mozna przerobic normalnego mankietu na guziki na pojedynczy na spinki. Wydaje mi sie to niezbyt problematyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 4 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2011 A czy nie mozna przerobic normalnego mankietu na guziki na pojedynczy na spinki. Wydaje mi sie to niezbyt problematyczne.Obawiam się, że względu na "listwę" jak to nazywa Pani Szydlik i guzik na niej umiejscowiony może to być jednak problematyczne Zwichruje się chyba.Tutaj masz pojedyncze mankiety na spinke ... i jest ich duuuuzo http://www.ctshirts.co.uk/men's-shirts/ ... 1,|||||||| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 5 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2011 A nie wiecie czy w Da Vinci można o pojedyńczy mankiet poprosić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi