proceleusmatyk Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2012 Marynarka dobrze leży, ale jak dla mnie poszetka jest kolorystycznie zbyt podobna do krawata. Cytuj
andershep Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Leonard Feinstein w reklamie Kitona Cytuj
constantin Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Dawno niewidziany Pan Victor http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9tuk ... o3_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9tuk ... 1_1280.jpg http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9tuk ... 2_1280.jpg Cytuj
eye_lip Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Co on ma na nadgarstku? Cytuj
bartazz Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Nie mam zielonego pojęcia Warto dodać, że szyli dla niego głównie Huntsman oraz Domenico Caraceni. W późniejszych latach, kiedy lekarze zabronili mu nosić krawatów, przerzucił się na fulary. Większość jego marynarek miała delikatny drape cut. Jego znakiem rozpoznawczym był biały goździk, który zakładał przy prawie każdej okazji (na tym zdjęciu wyjątkowo bez niego). Cytuj
sergiusz Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2012 Czy każdy garnitur 3 częściowy w kratę jest wedle tej naszej śmiesznej klasyfikacji od razu "british style"? Ten akurat chyba jest, a przynajmniej tak mi się wydaje . Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 10 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2012 Nie mam zielonego pojęcia W późniejszych latach, kiedy lekarze zabronili mu nosić krawatów, przerzucił się na fulary. Dlaczego - nie mógł zmienić kołnierzyka na bardziej obszerny? Chyba że to wymówka, żeby sportować fulary - wtedy rozumiem Cytuj
Karczmarz Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 Jakby ktos przeoczyl zdjecie Victora z SF bez marynarki http://cdn.styleforum.net/5/52/52bd4240 ... ok_02.jpeg Sam do tej pory nie moge wyjsc z podziwu jak udaje mu sie to ukryc pod garniturem, tak ze wyglada niemal przecietnie (jesli chodzi o budowe) Cytuj
waski Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 o kurczaki pieczone, oglądając go w garniturze nie przyszło mi do głowy, że aż tak Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2012 No a z tak dopasowanymi garniturami to jak miał wyglądać inaczej? Prawda jest taka, że krawiec stanie na głowie, a nie osiąganie po 8 zamówieniach takiego efektu, jaki daje już nawet miesiąc na siłowni. Cytuj
Misza Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Dyskusja przeniesiona do sali klubowej. viewtopic.php?f=7&t=2019&p=81142#p81142 Cytuj
michal. Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 To teraz wystarczy mieć białą poszetkę żeby trafić do tego wątku? Cytuj
michal. Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A ja zachęcam do nauczenia się nowego jak przypuszczam dla pana słowa, a mianowicie "kontekst". Dobrze ubrany mężczyzna na tym forum to coś więcej niż garnitur, koszula i poszetka. Szkoda że tego pan nie rozumie. Cytuj
Styleman Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Dla mnie również jest bardzo dobrze ubrany ,ale jak widzę pojecie dobrze ubrany jest pojęciem subiektywnym. Cytuj
Styleman Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A ja zachęcam do nauczenia się nowego jak przypuszczam dla pana słowa, a mianowicie "kontekst". Dobrze ubrany mężczyzna na tym forum to coś więcej niż garnitur, koszula i poszetka. Szkoda że tego pan nie rozumie.Ja tez tego w tym kontekście nie rozumiem,właśnie koszula, garnitur, dobrze dobrana poszetka ,stanowią o tym czy ktoś jest dobrze ubrany. Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A ja zachęcam do nauczenia się nowego jak przypuszczam dla pana słowa, a mianowicie "kontekst". Dobrze ubrany mężczyzna na tym forum to coś więcej niż garnitur, koszula i poszetka. Szkoda że tego pan nie rozumie. Uważam, że nie masz racji. Cytuj
mosze Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Winston ma również dwurzędówkę z Zary: http://www.levraiwinston.com/search?updated-max=2012-06-24T23:22:00%2B01:00&max-results=7 choć sam zestaw mnie osobiście nie zachwyca (znaczy się: nie jest szczególnie zły, ale super też nie). Cytuj
Brzydalllo Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Mógł wymyślić coś lepszego niż pomarańczowe odd trousers, knit też mi jakoś nie pasuje. Ale model marynarki Zarze się udał, jak na ten brand wygląda bardzo dobrze. mosze, masz tą marynarkę, białe guziki są plastikowe? Tandetnie to wygląda, co myślisz o zamianie na guziki z rogu? Cytuj
mosze Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Guziki, o ile dobrze pamiętam, nie są białe, ale lekko kremowe. Na zdjęciach wyglądają na białe. Są faktycznie dość tandetne i faktycznie zastanawiałem się nad wymianą. Zobaczymy, jak często marynarka będzie się nosić. Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Temat odpolityczniony Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Zdjęcie Wojewódzkiego przeniesione do Stylistycznych Koszmarów. Panowie, naprawdę. Jeszcze jeden koszmarek tutaj wrzucony i osoba go zamieszczająca dostanie 2 dni bana, aby przemyśleć swój pogląd na klasyczną elegancję! Cytuj
Styleman Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Zdjęcie Wojewódzkiego przeniesione do Stylistycznych Koszmarów. Panowie, naprawdę. Jeszcze jeden koszmarek tutaj wrzucony i osoba go zamieszczająca dostanie 2 dni bana, aby przemyśleć swój pogląd na klasyczną elegancję! To ze jest się moderatorem nie jest jednoznaczne z posiadaniem jedynej i słusznej racji.Robi się ciach i jeszcze się straszy banem.Proszę jeszcze raz popatrzeć na to zdjęcie i się zastanowić nad pojęciem klasycznej elegancji,ile elementów tam mamy -biała koszula ,krawat, marynarka dwurzędowa,super buty,jedyny zarzut można mieć do spodni . Dla mnie i pewnie wielu innych osób z forum, Kuba na tym zdjęciu był dobrze ubranym mężczyzną i życzył bym sobie widzieć więcej tak ubranych osób. Cytuj
Verbov Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2012 Święte słowa Styleman. Lepiej bym tego nie ujął. Spodnie są oczywiście wielce kontrowersyjne, ale gdzie tam jest koszmarek? Buty kapitalne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi