bohuslav Napisano 15 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Zapytuję jakie strzykawki nosicie razem z nożem? Coś możecie polecić? http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114883,21021968.html?i=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Taką pompkę do pióra atramentowego . Chociaż naboje lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 30 Marzec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2020 Panowie, posiadam podstawowy Sanrenmu 7010 i aktualnie szukam jakieś kolejnej zabawki w okolicy 100zł. Spodobał mi się kolejny chiński nóż - Ganzo FH41. Polecacie coś innego w założonym budżecie i z minimalistycznym designem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAR Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 Scyzoryk Victorinox Classic Alox. Albo Bantam Alox. Do garnituru bardziej klasycznie w tej cenie się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 11 minut temu, WAR napisał: Scyzoryk Victorinox Classic Alox. Albo Bantam Alox. Do garnituru bardziej klasycznie w tej cenie się nie da. Dzięki, akurat nie szukam konkretnie do garnituru, ale chyba nie ma innego tematu o nożach na forum, więc napisałem tu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WAR Napisano 8 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2020 To poszukaj czegoś od Twosuna, przekroczysz trochę budżet, ale dostaniesz nóż o klasę lepiej zaprojektowany i wykonany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 13 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2020 W dniu 30.03.2020 o 10:16, dida1007 napisał: Panowie, posiadam podstawowy Sanrenmu 7010 i aktualnie szukam jakieś kolejnej zabawki w okolicy 100zł. Spodobał mi się kolejny chiński nóż - Ganzo FH41. Polecacie coś innego w założonym budżecie i z minimalistycznym designem? Jeśli nie ma być typowo do garnituru to może Tekut Zero? Na massdropie bywały po jakieś 25$, mam - dobra stal narzędziowa i okładki rękojeści z G10. Ja z mniejszych zabawek także polecam Victorinox Alox i Spyderco ClipiTool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcous Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 fajne zgrabne , dobrze wykonane , z dobrej stali i niedrogie robi chinski Tangram , do tego fantastyczne designerskie opakowanie z tektury jesli mialby to byc prezent . Dobre opinie na specjalistycznych forach . Znajdziesz na Ali. zmiescisz sie w budzecie kilka rozmiarów najmniejszy chyba amarilo (kupiłem córce - taki mało pedagogiczny ale praktyczny prezent : ) wieksze np. Santa Fe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacio Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 W dniu 30.03.2020 o 10:16, dida1007 napisał: Polecacie coś innego w założonym budżecie i z minimalistycznym designem? Czy wypada zaproponować cokolwiek innego niż Opinel? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 14 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2020 Dzięki Panowie, większość nie znałem kilka fajnych do rozważenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof G Napisano 24 Czerwiec 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2020 W dniu 14.04.2020 o 15:56, Bacio napisał: Czy wypada zaproponować cokolwiek innego niż Opinel? Przekonałeś mnie, kupiłem nr8. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi