Krzysiek_W Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remii Napisano 30 Kwiecień 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 Model butów w sam raz na wybory 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 1 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2020 W dniu 30.04.2020 o 01:14, Beny23 napisał: Teść poleciał w stylu Barei,a zięć w stylu Borata .60 000 zmarłych na COVID "Great Success" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 10 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 10 Maj 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2020 Kradnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 @Krzysiek_W To oficjalny marketing Browaru czy jakaś przeróbka? Jeśli to pierwsze, to szacun dla ekipy Żubra za refleks! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2020 46 minut temu, Koval napisał: @Krzysiek_W To oficjalny marketing Browaru czy jakaś przeróbka? Jeśli to pierwsze, to szacun dla ekipy Żubra za refleks! Nie mam pojęcia, ale obstawiałbym też oficjalną wersję browaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2020 W temacie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 "Come have a beer. It's legal" received_3448094355204046.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 Trochę po bandzie, ale internety nie biorą jeńców. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 17 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2020 Potrzeba jest matką wynalazków - piwny Albert Thurston Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 4 minuty temu, Midlife-Crisis napisał: Jakoś nie było gdzie tego wrzucić 😲 Przychodzi Chińczyk w Wuhan do baru szybkiej obsługi: Chińczyk: Poproszę nietoperza, ale szybko, bo mi pociąg odjedzie! Obsługa: Ale on nie jest jeszcze całkiem usmażony! Chińczyk: Nieszkodzi, od tego się świat nie zawali ... ostatnio mi się wydaje że to był Ślązak, wszak wielu pieniaczy na forach sugeruje zwiększoną ilość grypy Covid przez górników dołowych, którzy głęboko pod ziemią zjadają nietoperze na surowo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 A ja mam dawno zaległy humor muzyczny. @Midlife-Crisis - pewnie zrozumiesz klimat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 ostatnio mi się wydaje że to był Ślązak, wszak wielu pieniaczy na forach sugeruje zwiększoną ilość grypy Covid przez górników dołowych, którzy głęboko pod ziemią zjadają nietoperze na surowo...Ooo, ciekawe. Dobrze, że do pieczywa nie dodają krwi chrześcijańskich dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 10 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: A ja mam dawno zaległy humor muzyczny. @Midlife-Crisis - pewnie zrozumiesz klimat Nie, jakoś nie. Fajna strona! Skąd ją znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 8 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Nie, jakoś nie. Fajna strona! Skąd ją znasz? Szczerze mówiąc nie znam strony. Kolega, fan Rammsteina (spoiler) mi przesłał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pi_senny Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 17 minut temu, Żorż Ponimirski napisał: Szczerze mówiąc nie znam strony. Kolega, fan Rammsteina (spoiler) mi przesłał. Fajna piosenka! Nie znałem. 😷 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 19 Maj 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 56 minut temu, Krzysiek_W napisał: ostatnio mi się wydaje że to był Ślązak, wszak wielu pieniaczy na forach sugeruje zwiększoną ilość grypy Covid przez górników dołowych, którzy głęboko pod ziemią zjadają nietoperze na surowo... Teraz górnicy, a kiedyś muzycy ... https://muzyka.interia.pl/rock/news-ozzy-osbourne-jak-to-z-nietoperzem-bylo,nId,1655281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 19 Maj 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2020 Uwielbiam stare gazety 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi