Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

z internetu:

" MĄDROŚĆ " po ROSYJSKU !

Putin z Ławrowem będąc w Polsce odwiedzili Biedronkę, gdy nagle Ławrow krzyczy do Putina: Wołodia zobacz jakie u nich w Polsce włochate są Ziemniaki!  Putin: Siergiej, ty durniu to nie Ziemniaki tylko Kiwi , oni robią z tego pastę do czyszczenia butów !

Opublikowano

Wraca Krystyna z zebrania feministek. Nastrój bojowy. Roman otwiera drzwi. 
- Krwa, koniec z męskimi rządami, ktasie j*bany - krzyczy od progu. - To ja jestem głową tego domu. Od tej pory będzie, jak ja... 
Nie skończyła Krystyna, gdy Roman wyprowadził cios pięścią. Niedoszła feministka padła i leży. Nagle rozlega się dzwonek. W drzwiach staje sąsiad, Lucjan. 
- Roman, co się stało? Słyszałem łomot... 
- Aaaaa, nic takiego Lucek, wszystko OK. 
- Więc czemu Krystyna leży jak nieżywa na podłodze? 
- To głowa tego domu - leży, gdzie chce. 

.....

Londyńska firma zamieściła ofertę pracy. Odpowiedziały trzy osoby: Niemiec, Francuz i Hindus. Komisja chcąc sprawdzić znajomość angielskiego u kandydatów kazała im ułożyć zdanie zawierające słowa: green, pink i yellow. Pierwszy napisał Niemiec: 
- When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that will be wonderful, pink day. 
Drugi byl Francuz: 
- When I wake up I put my green pants, yellow socks and pink shirt. 
Na koniec Hindus: 
- When I come back home I hear the telephone green green so I pink up the phone and say: yellow? 

• Oceniam pozytywnie 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

-Wychodzi żona z łazienki i mówi z płaczem:
- 2 kreski.
Mąż na to:
- U mnie też słaby zasięg.

-----------------------------

- Z czego składa się rosyjski komplet do nurkowania? 
- Z miednicy i worka cementu.

• Oceniam pozytywnie 1